Şimdi Ara

Türkçe ehliyeti Yunanca yeminli tercüme yaptırarak Yunanistan'a çıkmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce kendi arabamla bulgaristana çok çıktım, bulgaristanda otururum var, fakat hiç beynelminel ehliyet almadım, kendi ehliyetimi bulgarcaya çevirerek gittim ve kimsede sormadı. Şimdi yunanşstana gitme planım var fakat beynelminel ehliyet 423 tl falanmış 2015 yılında, bunu almak yeine ehliyetimi yunanca tercüme ettirsem ipsala sınır kapısından bu şekilde çıkabilirmiyim ? Yunanistan bir ara Türk ehliyetinin geçerli olacağını açıklamıştı fakat, bizim yeni ehliyetler geldikten sonra geçerli olacakmış, şuan yine beynelminel ehliyet gerekiyormuş. Yunanistana tercüüme edilmiş ehliyetle giren deneyen olumlu yada olumsuz sonuc elde eden varmı aranızda ?

• Bulgaristan ehliyeti için gerekmeyebilir.
  • merhaba, malesef o şekilde yapamazsınız, uluslar arası ehliyet alamam diyorsanız yunanistana bulgaristan üzerinden giriş yapın o zaman sormuyorlar
  • Türkiye'den Yunanistan'a çıkış yapılacaksa Uluslararası Ehliyet şart. 400 küsür lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercüme dediği bir sayfalık bir şey.Bu adamın böyle bir sürücülük
    ehliyeti vardır diyen bir belge .Ülkemizde insanlar nasıl soyuluyor anlayın artık.Bu nedir yahu pasaport mu çıkarıyorsun da bu kadar para istiyorsunuz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.