Şimdi Ara

Türkçe-Elfçe Sözlük YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi sözlüğü nerden bulabilirim bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?Çok makbule geçer doğrusu.

• elfçemi ?? bakalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 28 Haziran 2006; 16:06:01 >
  • elfçe?ala ala varmı ole bi$i
  • Simillarion kitabının arkasında İngilizce-elfçe sozluk vardı.AMa elfçe-Türkçeyi biraz zor bulursun

bide hangi elfçe bir sürü elçe var yüksek elfçe mi lorien elfçesimi orman elfçesi mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 28 Haziran 2006; 16:21:06 >
  • Farketmaz hangisi olursa olsun bi site varmiş öyle duymuştum oradan indiriliyomuş galiba yada çeviri yapılıyomuş.
  • buldum!!!!''Hobbit''adlı kitabın arkasında vardı birde bi site linki vardı galiba$imdi aklıma geldi az buz hatırlıyorum cok onceden okumu$tum kitabı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

buldum!!!!''Hobbit''adlı kitabın arkasında vardı birde bi site linki vardı galiba$imdi aklıma geldi az buz hatırlıyorum cok onceden okumu$tum kitabı...

yok hocam hobbitin arkasında sözlük yoktu simillarion olmasın o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kobo için Türkçe sözlük
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

quote:

buldum!!!!''Hobbit''adlı kitabın arkasında vardı birde bi site linki vardı galiba$imdi aklıma geldi az buz hatırlıyorum cok onceden okumu$tum kitabı...

sati cok once okudum hayal meyal hatırlıom!!!yada yannı$ hatırlıyorum hobbitin arkasında kim kimdir de olabilrdi!!!kahramanları ve sülaleri filam anlatıyodu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xmen

quote:

sati cok once okudum hayal meyal hatırlıom!!!yada yannı$ hatırlıyorum hobbitin arkasında kim kimdir de olabilrdi!!!kahramanları ve sülaleri filam anlatıyodu

evet hobbitin arkasında kim kimdiri anlatıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.