Şimdi Ara

türkçe ingilizce çeviri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben ebay den bi saç bakım ürünü sipariş ettimde satıcıya alttaki metni sormak istiyorum da yardım cı olurmusunuz?

merhaba.size aldığım ürün hakkında birşey sormak istiyorum.siz bu ürünü kullandınız mı?kullandıysanız eğer
    etkisini ne kadar sürede gördünüz?siz kullanmadıysanız eğer çevrenizde kullananlar ne kadar sürede etki gördü?ürün hakkındaki deneyimlerinizi detaylı olarak paylaşırsanız sevinirim.birde son olarak ürün ne zaman gelicek?ilginize çok teşekkür ederim

bu metni ingilizceye çevirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

not(hemençevir gibi bi programdan çevirmeyin.bilen birisi yardımcı olursa sevinirim)

• hello,I want to ask a question about the product I have bought form you. HAve you ever used this product? if yes, then in how long time did you experience its effects? . if not do you know anybody who used it and its effect?, I will be pleased if you share your experience with us . and lastly when I will get the product? thank you for your attention .

yeterli mi ?

..:imla:..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak74 -- 6 Şubat 2008; 14:51:01 >
  • çok saol
  • Hi, I would like to ask you some questions about the product I bought. Did you use this product? If yes, how long did its effect last? I would be happy if you share your experience. Lastly, when will the product be delivered? Thank you for your attention.

[edit] whatever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 6 Şubat 2008; 14:53:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Hi, I would like to ask you some questions about the product I bought. Did you use this product? If yes, how long did its effect last? I would be happy if you share your experience. Lastly, when will the product be delivered? Thank you for your attention.

[edit] whatever.

Bu daha iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.