Şimdi Ara

türkçe ingilizce çeviri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,ürün bugün elime ulaştı.ilgili bir satıcı olduğun için çok minnettarım.çok teşekkür ederim..ilk alışverişim olduğu için biraz kaygılıydım ama benimle sürekli irtibat halinde olman bana güven verdi tekrar çok teşekkür ederim.senin için bi sakıncası yoksa buradaki sitelere ve arkadaşlarıma seni tavsiye edebilirim.başka alışverişlerde görüşmek üzere iyi günler

bu metni ingilizceye çevirirseniz çok sevinirim

• abi adama düzgünce cvp vermek istiyorum bu programlar tam grameriyle çevirmiyo ama yinede sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: his_Airness

merhaba,ürün bugün elime ulaştı.ilgili bir satıcı olduğun için çok minnettarım.çok teşekkür ederim..ilk alışverişim olduğu için biraz kaygılıydım ama benimle sürekli irtibat halinde olman bana güven verdi tekrar çok teşekkür ederim.senin için bi sakıncası yoksa buradaki sitelere ve arkadaşlarıma seni tavsiye edebilirim.başka alışverişlerde görüşmek üzere iyi günler

bu metni ingilizceye çevirirseniz çok sevinirim

Hello,

The product has reached me today...I'm very thankful that you are a careful seller...Thank you so much...I was a bit worried because this was my first shopping...But we were always in connection and this gave me trust...Thank you so much again...If this is not inconvenient to you, I would suggest you to my friends...See you with another shopping...Have a good day...

Hata varsa da kusura bakma =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sum 41 -- 18 Şubat 2008; 18:41:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.