-Tell me about the difficulties for a foreigner abroad.
yurt dışına çıkan bir yabancı için öncelikle dil sorunu çok önemlidir gidilen yerin kültürüne yemeklerine yaşam tarzlarına alışmanız uzun sürebilir ailenizden ve arkadaşlarınızdan uzak olmanız yanlızlık ve özlem duygunuzu artırabilir gidilen yerin parasına ayak uydurmakta zor olabilir eğer gidilen yerde milletinizi sevmiyorlarsa dışlanma ve kaba davranışlarlada karşılasabilirsiniz cep telefonuyla konuşmanızda sıkıntılar oluşturabilir
başlık bu arakadaşlar kendinizde birşeyler ekleyebilirsiniz
TEŞEKKÜRLER...
What Are You ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Dışlanmak sorun olmaz sen iyi bir insan olduktan sonra. Sırbistan hariç onları geç. Yabancı dili bileceksin, şakır şakır olmasına gerek yok kendini tanımla yeri sorabil yeter. Ben yer sordum adam just straight then turn left dedi bitti bizde olsa her türlü gramer fiil vs. kullanacaksın sanıyorlar, salla. Telefonla konuşmak zor değil, ya para vereceksin ya skype tango viber vs. kullanacaksın. Para sıkıntın olabilir eğer uzun süreli gideceksen. Çalışacak yer bulman sıkıntı ama orada bir Türk bulup yardım alabilirsin kolayca. Türkler her yerde merak etmeyin.
First of all, language problem is important for a stranger who goes to abroad. he/she may spend time considerably to settle on culture, cook and life style. Far away from his/her family and friends leads to loneliness. he/she may slog on money.
benden bu kadar gerisini çevirmedim aşırı saçmaydı. tşk