Şimdi Ara

Türkçe kanalı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadir hoca çok uzun anlatıyor. Dil bilgisini kısa ve güzel anlatan kanal varsa önerir misiniz

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    Emek taştan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rüştü hoca x2de dibleyip not almıştım 2 günde bitmişti tytde fulledim ortaokuldan da biraz temelim vardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam rüştü hoca rehber mat gibi çok hareketli ya. Pek sevmiyorum o hocayı.

x2de izle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deniz hoca ve Türkçe'nin matematiği iyidir. Ama Rüştü hocanın üstüne tanımam.

• Aker kartal izliyorum güzel anlatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    2 ay önce açıldı
    2. Yabancı Dil Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanka ben Kadir Gümüşten izlemiştim pişman da değilim valla. Sanırım 38 net falan gelecek ya da 39 Türkçeden . Karar senin tabii. Benim fikrim Kadir hocadan devam etmen.

• enesthexecutive kullanıcısına yanıt

Rüştü hoca izledim sabah çok enerjik geldi valla dikkatim dağıldı. Kadir hocayı x2 de izlemeye devam.

kanka aynısı banada oldu. adam rehber matematik kafa yapısına sahip. kadir hocamın pıtırcıklarım demesi bile yeter <3

Hocam sizce dil bilgisi konularını hızlıca bitirip soru bankasına mı geçeyim yoksa hemen başlim mi testlere? Kadir hocanın 18 günlük kampını izliyorum.

• Hocam şimdi şöyle sizin ne kadar anladığınıza bağlı. Ben dikkatli izlemiştim ve bunu yazarken bile isim sıfat zarf falan diye direkt ayırabiliyorum. Konuları iyi anladığımı hissettikten sonra direkt denemelere atlamıştım ve 36,5 net yapmıştım ilk denememde. Burada testlerden kasıt nedir anlamadım ama konuyu iyi anladığınızı düşünüyorsanız sıkıntı yaratacağını sanmam. Birde hızlı hızlı gitmeyin çünkü çorba oluyor. Kolay gelsin.

+ Soru bankası olarak ben 345 Tyt Türkçe çözmüştüm. Limit zorlamıştı beni.

Hocam test derken soru bankasından bahsediyorum. Elimde şu an Yayın Denizi ve Bilgi Sarmal var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel kaynaklar hocam. Başlayabilirsiniz. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.