Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır w700 kullanıyorum, bir sorunum var çözemedim bir türlü.. Sorunuma gelince çok basit... Mesaj yazarken türkçe karakter yazamıyorum. Bütün yazma dili telefon dili hepsi türkçede fakat türkçe karakterleri tanımıyor. Ne yapmam gerektiğini bilen varmı???????
Yardımlarınız için teşekkürler
dostum zaten türkçe karakter kullandığında 70 karakter civarı yazabilyorsun 2 cümle yazıyosun mesajınız 2 parça olarak gönderilecek filan diyo telefon
İyi de ne fark eder Vatandaş bunu yazarken görüyor zaten Gerçi yazabilse görecek de ( Bu arada neyi banladığını anlamadım )
Bunun sebebi galiba bizim yetkililerin Uluslarası bir GSM anlaşmasına katılmaması ile ilgili olduğunu okumuştum
Ben de W700 kullanıyom ama Mesaj yazmayı sevmediğim için önemsemiyom
k750i de de ş,ğ yok o kadar büyük sorun değil bu özellikler sadece nokia da var diğer telefonlarda markalarda türkçe karekter sorunu var bundan önce ki samsungumda hiç bir tane türkçe karekter yokru deli ediyordu ama bu yine iyi
Nasıl olmaz ya. Bende hepsi var. Ulusal karakreleri açmayı unutmayın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme