Şimdi Ara

Turkce Lineage 2 Forumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkesi bekleriz daha duzeli Bir forum olacak gibime geliyor sizin de katlilarinizla lineage 2le ilgili her turlu bolum mevcut sizlerin katkilariyla isallah daha iyiye gideriz.

www.lineage2turk.com.tr.tc

• Siteniz Çok HOş
    Linki Bie Tam Ayarlayamamışsınız
  • Kardes daha bugun ayarladim elimden geleni yapmaya calisiyorum burda ki arkadaslar duzensizlik ten ilgisizlikten yakiniyorlardi.

O yuzden deniyim dedim belki birilier yardim eder hots ucrestiz oldugu icin link oyle tasak gecmenin bi alemi yok.
  • Ayrica lineage hakkinada sizlere yardim da bulunabilecegime inandim yoksa burda reklam yapmak ban sebebidir bunu takan admin bile yok onune gelen kufur edio istedigini yaziyor.saldim cayira mevlam kayira millet ilgisizlikten yakiniyor daha moderotoru bile yok.
  • Ben sadece yönlendirmeyi yapamamissin dedim!
    Öle Tasak gectigim yok tassak gecerim ben!
    Seviyemi bozmadım bozdurtmayın!

Free Forum'un adresini werirsen daha iyi olurdu

quote:

Not Found
    The requested URL /forums/noforumhere.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.34 Server atwww.s3.phpbbforfree.com Port 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 18 Aralık 2005, 23:56:56 >

• http://www.lineage2tr.com diye bir site açılmış Forum'u olsa çok iyi olurdu
    İstersen Bi irtibata geç oradakilerle
  • Hmm bakarim bi ama iddaliyim bu iste buradan daha duzenli bir is yapicam yonlendirme sitesinden ayarldim onu ben yazdigim zaman giriyor site adresi

www.lineage2turk.com.tr.tc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tropico 6 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lineageyle ilgili butun bolumler olucak isallah eksikleri siz beraber tamam lariz isallah lineage 2 hack ,bot Vs bolumude var genel kultur olsun diye bildgim hileler var ama private olarak yaptim ozel hakla girilio guvendigim arkadaslara vericem.

Evinizde lineage server i nasil kurulur onuda anlattim ama lineage sytem kolasorunu nasil ayarliyacagizini yazmadim isallah sizler gelince yazicam istediginiz char i test edersiniz server da GM olarak.Ben gm komutlari uzerinde ugrasiyorum evde ben sıkıldım yok hango class iyidir yok hayvan nerden alicam gibi topiclerden orda daha duzen li olucak bunlar.

O host acilmiyorsa daha kaliteli bir host alicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 19 Aralık 2005, 14:51:11 >
  • http://www.createphpbb.com/phpbb/index.php?mforum=lineage2turk

Bu sefer oldu denedim isteyen gelsin istemeyende :)
  • evet bu sefer oldu teşekkürler
  • dostum ii hoşta bu hatala karşılaştım bootlarla ilgili bölümde forumda özgürce dolaşamıcaksak ne yapam böle forumu buyur aşada verilen hata

Üzgünüz, sadece özel haklara sahip kullanıcılar bu forumdaki mesajları okuyabilir
  • Kardes uye oldun vede hangi bolume girdin anlamadim hackler bolumu ozel alan oraya giremezsin zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Kardes uye oldun vede hangi bolume girdin anlamadim hackler bolumu ozel alan oraya giremezsin zaten.

Hacker Bölümüne Sadece Ben girebilirim Başka kimse Giremez Der Gibi
    Forum Paylaşım içindir Sen Paylaşım içinde Gizlilik Yapmışsın

• exnadia walla hack bölümü benim işime yarar diğer bölümleri ne yapayım yok pvp nası yapılırmış yogh bilemem ne ne işime yarar.yai forum açtım gelin paylaşım ortamı yaratalım diosunuz sorasında ztn o bölüme giremezsiniz diosunuz size forum hayatında başarılıar
  • Onlar da bilmediginden oyle yapiolar. yani girip de goreceginiz bişey yoktur muhtemelen. bunlar hesapta kendini bi .. gibi gostermeye çalışlır böyle. zaten siteleri de ofline. muhahha. munasip olmus.
  • http://www.l2-staris.com 24.09.2016 tarihinde acilacak olan turk serverina bekleriz 50 x pvp serveri party zonesinden aio suna kadar hersey var :) nerde o eski pro oyuncular gelsinler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hercul3ss

http://www.l2-staris.com 24.09.2016 tarihinde acilacak olan turk serverina bekleriz 50 x pvp serveri party zonesinden aio suna kadar hersey var :) nerde o eski pro oyuncular gelsinler :)

HOCAM orjinal de oynuyoruz be 2011 den bu yana... kim ne yapsın private serverı.
  • Oyuna geri dönün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.