Şimdi Ara

Türkçe Rap dinleyicileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazapizm'in son albümünü nasıl buldunuz? Bence her zamanki gibi dehşet olmuş. Yayınladığı Kayıp Kelimeler parçası ve Sanki bir halkın parçaları favorim

• Forumda rap dinleyen yok mu la
  • Var , severek dinlerim fakat Gazapizm yıllardır vasatın üzerine çıkamadı. Son yayınladıkları da öyle ahım şahım parçalar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabb Escobar

Var , severek dinlerim fakat Gazapizm yıllardır vasatın üzerine çıkamadı. Son yayınladıkları da öyle ahım şahım parçalar değil.

Usta bence sen adamın yazdıklarını anlamıyorsun
  • arada dinlerim bu adamın parçalarını beğendiğim parçaları da var güzel söylüyor.
  • Contra Beyler Dinle Azcık Bağımlılık yapıyo
  • Benim T-Rapte dinlemediğim adam yoktur ama Norm Ender, Gazapizm favorilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Slow-Aşk Şarkıları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Akineton

quote:

Var , severek dinlerim fakat Gazapizm yıllardır vasatın üzerine çıkamadı. Son yayınladıkları da öyle ahım şahım parçalar değil.

Hocam rap için önemli olan ilk şey sözdür . Fakat biraz da dinlenirliği olması lazım parçaların . Sadece söz yeterli olmuyor malesef.
  • Çok sık olmasa da dinlerim. Dinlediklerim : Sago,Abluka Alarm,Sansar,Ceza,Norm Ender,Jagged,CashFlow,Yener,Dr Fuchs. Bunlar aklıma gelenler mutlaka vardır başka dinlediklerim ama dediğim gibi çok sık dinlemem mesela bugünlerde Sansar ve Jagged dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 26 Nisan 2014; 15:46:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Akineton

quote:

Hocam rap için önemli olan ilk şey sözdür . Fakat biraz da dinlenirliği olması lazım parçaların . Sadece söz yeterli olmuyor malesef.

O zaman zevk meselesi diyelim Adamın yazdıkları içime işliyor, ses olarakta güzel buluyorum zaten

• Anıl abi yapmış yapacağını yine . Argo
  • quote:

Tamamen katılıyorum. Tek Kelime ile VASAT.
  • BENCE İSTEYEN İSTEDİGİNİ DİNLER YOK O CUSAN BUNU DİNLEME FLN BUNLAR COK SACMA VE FORUMA DA TURKCE RAP DİNLEYİCİLERİ KONUSU ACILMASI GRUP KURULMALI
  • quote:

bak hakikat söylüyorum çok içten anıl abi en geç 5 yıla türkçe rapde üstad olacak. anlamayan dinlemiyor şarkılar derin yani..
  • zbrobljen kullanıcısına yanıt
    Oldu.
  • larry vs sergey kullanıcısına yanıt

🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.