Şimdi Ara

Türkçe rapin iğrençliği RAP SAÇMALIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolera - Pespaye (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=XrN0GW4tSt4

bune abi 5 milyon izlenmiş nerdeyse sanat bu mu ? iğrenç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan sen Şanışer'in klipsiz şarkılarını Nokia 5800 ile dinledin mi 2000 li yıllarda?...

• Gerçekten çok saçma.
  • Sadece Türkiye'de değil bütün dünyada rap saçmalıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Lan sen Şanışer'in klipsiz şarkılarını Nokia 5800 ile dinledin mi 2000 li yıllarda?...

Eksiler buradan

• Rapi koleradan degil Sagodan dinle.

• şarkı ingilizce olsaydı 20x izlenecekti sen de vay be gavur ne güzel yapıyor diyecektin. bu işler böyle.
  • 90bpm-m4nm gibi oluşumlar hariç katılıyorum.türkiyede genel olarak müzik kültürü mekanik tonların üstüne anlamsız sözler okumaktan ibaret.ama pop müzikle karşılaştırırsak yine daha iyi durumda.

• peki "Cont eski okul mu yeni okul mu?"
    ne okulu lan ben okula gitmem

K A L İ T E L İ M Ü Z İ K
  • Sayende 5.000.001 oldu mutlu musun?

• Kimse Benim Cezama laf atamaz ağır ol genelleme yapma.

• Zevkler ve renkler farklıdır kardeş kendi adına konuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rap konusunda bir şeyler söylemek istiyorum bir rock dinleyicisi olarak. Her türden güzel örnekler dinledim. Blues, metal, klasik, pop, punk vs. Rap kesinlikle saygı duyulması gereken bir müzik türü kimse boş yapmasın. Anlattıkları şeyler için bile saygı duyulur. 50 cent, Snoop Dogg gibi varoşlardan bahsetmiyorum. Eminem, 2Pac gibi krallardan bahsediyorum burda. Türkiye'de bu türün en büyük temsilcisi Ceza'dır, Sagopa'dır. Ben Türkiye'de şu iki adamı seviye olarak Sezen Aksu'nun, Tarkan'ın yanına koyarım arkadaş kimse kusura bakmasın. Bu iki adam Türkiye'ye Rap'i öğretti, ön yargıları kırdı. Kalitesiz diyenler duvarlarını yıksın üç küsür dakika şu şarkıya kulak versin bence.

• Kanser oldum
  • Cartel hariç dinlemiyorum. Carteli dinlememin sebebi de komik olması.

• Grell. kullanıcısına yanıt
    25 yaşındaki adam ergen triplerine girmiş. şahsen dinledikçe utanıyorum
  • Bende rap sevmem, dinlemem pek ama geçenlerde bir arkadaş sayesinde keşfettiğim şarkı fena değil gibi

İlk dinlediğimde çok güzel gelmişti, belki içinde bulunduğumuz ortamın da etkisi vardır.

• Ben Türkçe,yabancı rap dinlemiyorum ama Youtube'da şu çocuğa denk geldim gercekten kulağa çok hoş geliyor yaşına rağmen,önünün açık olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 15 Ekim 2017; 15:1:55 >
  • kolera amerikan muscle car üstünde konuşunca hakikaten saçma oluyor, amerikada zencilerin kültürü bu, adam şikago'da ghettoda yaşıyor, her gün silahlı çatışmaların, uyuşturucu ticarlerinin, fuhuşun ortasında kendini rap müzikle ifade ediyor.

sagopa kajmerle istanbulda lüks sitede yaşayan kolerayı kim neden ciddiye alsın?
  • Rap değilde kitlesi çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.