Şimdi Ara

~TÜRKÇE Siri ~ BEDAVA Yapımı VİDEOLU anlatım 25 ARALIK 2012 GÜNCELLENDİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
27
Favori
57.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spite 3.0.1 untethered kurayım dedim 5.1.1 4S'e, yaklaşık 7-8 dakikadır configuring Spite 3.0.1 diyor... Let the install finish demiş ama patates oldu bile galiba benim cihaz

edit, bir süre bekledikten sonra işlem tamamlandı ancak vazgeçtim işlemden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 22 Ağustos 2012; 20:03:14 >
  • Bende iOS 5.1.1 iP4 de kurdum.elmada kaldı. cihaza restore attım iOS5.1.1 için Ac!d öneriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var/mobile/SiriServerCore

mobile dosyasında siriservercore çıkmıyor bende yardımcı olabilirmisiniz ? geri kalanların hepsini yükledim nerede yanlış yapmış olabilirim ?
  • http://b1208.hizli*resim.com/10/x/cf0gq.png arkadaşlar ipod touch a yüklemeye çalıştım. Sürümüm 5.1.1 Spite uygulamasını yüklemeye çalışıyorum ama böyle kırmızı yazı çıkıyor ve yüklenmemiş bir şekilde karşıma çıkıyor. Ne yapmam lazım??
  • İpod da olmuyor degil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir paylaşım teşekkürler. ancak rar dosyaları ölmüş. Yenilenebilirse süper olur
  • iPod' da Spite/Spire uygulaması yüklenmiyor. Daha doğrusu ben yükleyemedim. ac!d yüklemeye çalıştım bu sefer siri silindi. İnternette kotalı kafayı yicem. 2 Hafta sirisiz kalıcam.
  • Dünyanın en iyi telefonu diye sordum

tabikide iphone dedi
  • trsiri.com kaynagindaki dosyalarin hepsi gebermis elinde olan birileri yeniden upload edebilirmi lutfen bizde yukliyelim tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

trsiri.com kaynagindaki dosyalarin hepsi gebermis elinde olan birileri yeniden upload edebilirmi lutfen bizde yukliyelim tskler

Daha 2dk önce indirdim yükledim ben.İş yerinde olduğum için deneme yapamadım sadece ama dosyalar ölü deil...

Link

Burdan dene...
    Yada telefondan safariden girdim ben.Videodaki adrese gir telefona direk indir.Pc den atmakla uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

trsiri.com kaynagindaki dosyalarin hepsi gebermis elinde olan birileri yeniden upload edebilirmi lutfen bizde yukliyelim tskler

Daha 2dk önce indirdim yükledim ben.İş yerinde olduğum için deneme yapamadım sadece ama dosyalar ölü deil...

Link

Burdan dene...
    Yada telefondan safariden girdim ben.Videodaki adrese gir telefona direk indir.Pc den atmakla uğraşma

Pardon ben bu konudaki libklerden deniyordum simdi verdiginiz yere baktim tamamdir tskler

• Herseyi eksiksiz yukledim deninenleri harfiyen yaptim ama ne yazikki olmadi oysa daha once bunun ingilizcesini kurup server yazarak kullanmistim su anda ingilizce olarak uzgunum filan diyor
    Oysa o kisimda turkcelesmesi lazimdi turkcelesmedi birde hatirlarsaniz eskiden bir plist dosyasini siliyorduk acaba bunda da oyle birsemi yapmamiz gerekiyor
    Ayarlara gelen siriserver kismindan remive plist dedim ama belki elle silmemiz gereken birsey vardir diye sordum cevap icin simdiden tskler

• slm arkadaşlar ben kurdum herseyı problem yok ama sırıyı calıstırıyorum soyle bı hata verıyor yakında sırıyı kullanabılırsınız sırı hergun yenı kullanıcılar edınıyor sırıyı kullanabılecegınız zaman bır eposta alacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirano

slm arkadaşlar ben kurdum herseyı problem yok ama sırıyı calıstırıyorum soyle bı hata verıyor yakında sırıyı kullanabılırsınız sırı hergun yenı kullanıcılar edınıyor sırıyı kullanabılecegınız zaman bır eposta alacaksınız..

Bendede öyle oldu ve sildim. Galiba sunucular kapandı

• şimdi benim anlamadığım şeyler var.
    telefon jb'li cydia dan indiriyorum ilk programı spire olması lazım onu fakat daha sonra diğerleriri bulamıyorum... (evet spire imiş)

nasıl yapabileceğim bunu ve birde sirilanguage... gibi olan programı confirm dedğimde ise yüklemiyor.. setup ekranı geliyor kırmızı yazı ile aynı şey 2 kez yazıyor ve yüklemiyor...

ne yapmam gerekiyor acaba?
  • şimdi de siri kullanmaya çalıştım ve benm komut vermem için hoparlörü devreye sokuyor ama ardından hemen kapatıyor ve ingilizce bişeyler sayıklıyor.
  • biraz zor denemeye değer
  • Saat 1 gibi bugün yapmaya kalktım ,ilk programı yükledikten sonra restart ederken elma simgesinde takılı kaldı.Şuan restore işlemini tamamlıyorum neden böyle bir hata verdi bilmiyorum ,aynı şeyi yaşayan var mı ? iphone 4 gb ,5.1.1 sürüm ve untethered jb kullanıyordum.
  • trsiri.com gitmiş eklentileri napcaz ?
  • Elinde eklentiler olan biri lütfen paylasabilir mi site kapanmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanselk61 -- 22 Eylül 2012; 12:40:23 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.