Şimdi Ara

~TÜRKÇE Siri ~ BEDAVA Yapımı VİDEOLU anlatım 25 ARALIK 2012 GÜNCELLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
27
Favori
57.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu (Ç)alintiymis. Lanet ossun. Diyorum. Orjinal metne saygimi sunmaya gidiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

quote:

quote:

quote:

Cihaz açılmıyor acaba nasıl yükliycem :D ifun box ile mi diyorsunuz deb olarak indirin o şekilde atın diye?

restore yapmak zorundasın onu başka bişey yapamazsın :D

Olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Kesinlikle restore yapmıycam ben bunu kurcalarım nası olsa ifun box dan görüyorum dosyaları.Sonucu size yazarım.

sonucu yazmana gerek yok .. eğer i-funbox da görüyosan var dosyasından spite yi bulup sil ondan sonra açılmazsa hiç açılmaz zaten yedeklerini al restore yap

Spite ile ilgili her şeyi sildim yinede elmada kalıyor işte lanet olsun.

hocam redsn0w ile just boot tethered yapmayı dene açılabilir.

just boot ile de açılmıyor ipod 4g 5.1.1 kullanıcısıyım lanet olsun diyorum. Arkadaşlar bu konuyu açmadan önce belirtseydiniz boyle bir sorun olmayacaktı

• 3gs de cokuyor. elmada kalıyor.. yanasmayın bu yonteme
  • sakın 3gs e yüklemeyin çöktü 2 günde zor kurtardım
  • evet arkadaslar bugun yaptim telefon i phone 4s harika calisiyor video tam uyguladim sonuc harika sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim
  • sakın yüklemeyin just boot ile bile açamadım restore ediyorum cihazı
  • Guzel olmus ellerine saglik...
  • Saçmalık İP4 5.1.1 lerde kesinlikle denemeyin elmada kalıyor sonra çok başınız ağrır...Ben denedim takılıp kaldı...
  • peki ip4 de 5.0 da çalıştıran varmı (ona göre yapıcam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Saçmalık İP4 5.1.1 lerde kesinlikle denemeyin elmada kalıyor sonra çok başınız ağrır...Ben denedim takılıp kaldı...

elmada kalanlar

source cydia.iphonetweak.fr

Spite 3.0.1-1 (untethered) kursun

ben öyle yaptım açıldı..
  • siriserverlanguagesi yükleyemiyorum.. İnstall dediğimde sorun veriyor... Bunun nedeni nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Saçmalık İP4 5.1.1 lerde kesinlikle denemeyin elmada kalıyor sonra çok başınız ağrır...Ben denedim takılıp kaldı...

elmada kalanlar

source cydia.iphonetweak.fr

Spite 3.0.1-1 (untethered) kursun

ben öyle yaptım açıldı..

spite sorunlu sanırım
  • Spite 3.0.1 untethered yükledim ve telefonum elma logosunda kaldı şimdi tekrar yazılım indirdim telefonu yeniden yükleyeceğim sonrasında bir daha deneyeceğim zira başka repolarla çakıştığını düşünüyorum iphone 5.1.1 ile türkçe siriyi tam anlamı ile kullanan arkadaşlar varmı?
  • yüklemeyin arkadaşlar aynı hataları veriyor yazılımı yine baştan yüklemek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

Spite 3.0.1 untethered yükledim ve telefonum elma logosunda kaldı şimdi tekrar yazılım indirdim telefonu yeniden yükleyeceğim sonrasında bir daha deneyeceğim zira başka repolarla çakıştığını düşünüyorum iphone 5.1.1 ile türkçe siriyi tam anlamı ile kullanan arkadaşlar varmı?

Ac!d i önerdiler spite yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akli olan denemesin telefon çôkuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4 5.0.1 de deneyen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: see-none

iPhone 4 5.0.1 de deneyen var mı arkadaşlar?

şimdi yükledim canavar gibi çalışıyor
  • hocam ben indirdim kurdum ama...Sorry i dont understand diyor o eklentiyi de indirdim ama eklentiyi diger dosyalar gibi yer mi degistircem bi yardimci olsaniz ;)
  • iPod Touch 4' te çalışır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.