Şimdi Ara

~TÜRKÇE Siri ~ BEDAVA Yapımı VİDEOLU anlatım 25 ARALIK 2012 GÜNCELLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
27
Favori
57.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim projemizi kendi projenizmiş gibi gösterip birde burda utanmadan sıkılmadan sanki kendiniz geliştiriyormuş gibi konu acıyorsunuz.
    Ne utanmaz insansın sen be ? Yarın öbürgün burada milleti kandırıp parayla da satarsın benim ücretsiz projemi.

Orjinal Konu:

http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/54426-siri_sunucuyu_turkcelestirme_projesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzeo -- 14 Haziran 2012; 11:20:46 >
  • En azından alıntı olduğunu belirtebilirdiniz emeğe saygı duyulmalı bence büyük emek var bunu yapması kolay değil üzüldüm şimdi
  • Arkadaş hakkaten direk araklamış ve hiç bir alıntı olduğuna dair bir yazı belirtmeden. Kaldı ki kendisinin komutları yazıp değiştirebileceğini zannetmiyorum hiç bir şekilde.
    konunun asıl kaynağı:
    http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/54426-siri_sunucuyu_turkcelestirme_projesi.html

Yok yani herkes kullansın türkçe siri'yi bu sıkıntı değil ama o kadar uğraşı kendi yapmış gibi göstermesi saygısızlık tamamen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryzeo

Benim projemi kendi projenizmiş gibi gösterip birde burda utanmadan sıkılmadan sanki kendiniz geliştiriyormuş gibi konu acıyorsunuz.
    Ne utanmaz insansın sen be ? Yarın öbürgün burada milleti kandırıp parayla da satarsın benim ücretsiz projemi.
    Seni uyarıyorum konuyu kapat !!

Orjinal Konu:

sağolun böyle bir şeyi hayata geçirdiğiniz için.
    4s de kullanıyorum.
    umarım siriyle birebir düzeye gelir.

• Cidden yapılan hoş bir şey değil...
  • I'M REALLY SORRY ABOUT THİS BUT İ CAN'T TAKE ANY REQUESTS RİGHT NOW PLEASE TRY AGAİN İN A LİTTLE WHİLE

KARDEŞ SEN BUNUN Bİ AÇIKLAMASINI YAPSANA BANA BEN KURDUM AMA SÜREKLİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR
  • Diyor ki yakında siri yi kullanmaya başlayabilirsiniz. Siriyi kullanmaya başlayacağınız zaman bir eposta mesajı alacaksınız. Acaba biryerde hatamı yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbrs

I'M REALLY SORRY ABOUT THİS BUT İ CAN'T TAKE ANY REQUESTS RİGHT NOW PLEASE TRY AGAİN İN A LİTTLE WHİLE

KARDEŞ SEN BUNUN Bİ AÇIKLAMASINI YAPSANA BANA BEN KURDUM AMA SÜREKLİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR

"Üzgünüm şu anda işlem yapamıyorum, birazdan tekrar deneyin lütfen", diyor...
  • iphone4 5.1.1 alet kitleniyor,denemeyin.
    restore etmek zorunda kaldım.
  • İphone 4s 5.1.1 denendi sorunsuz calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu alan arkadaş iphone yardim sitesinden aldığını belirtmeyerek çok kötü bir hata yapmış.

İlk sayfadan beri okudum.
    Özellikle Dion Nickli arkadaş ne gerek var demiş. Aslında bir nevi doğru.Gerek yok sadece komut bunlar.Örneğin 4S için olmasa bile 3gs ve 4 için ek bir özellik diyebiliriz.

4S üzerindeki sirinin komutlara dayalı olmadığı neredeyse yapay zeka seviyesinde olduğu açıklanmıştı.Yani Gerçek siri ile konuşurken Belirli kalıplara uymak gibi bir derdiniz yok.Siz karşınızda insan var gibi konuşun o her şekilde anlayacaktır deniyor.

Ancak Türkçe siride Sistem komut üzerine çalışıyor. Merak eden olupta indirdiği dosyaları kurcalayan varsa zaten çözmüştür.Komut sistemine dayandığını.Yani söyleyeceğiniz komutların hepsinin karşılığı belirli şekilde zaten içinde yazılı.

Ama ne olursa olsun CryZeo Arkadaşın hakkı yenilmez.Gerçekten helal olsun diyorum.Dahada geliştirmesini ümit ediyor.Kendisine kolay gelsin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dion

quote:

Orijinalden alıntı: tym

Acaba bu komutları hangi bilgisayar işliyor. Birsürü kişisel bilgilerimiz var siriye söylediklerimizi başkası görecekse bence gerek yok. Güvenlik önemli.

Kesinlikle katılıyorum.

ilk sorduğum soru buydu. Özellikleri duyunca kulağa hoş geliyor. Türkçe Siri güzel ama güvenlik çok önemli.
  • iPad 1 'im elmada kaldı lanet olsun.i funbox ile napsam olmadı, dfu moda aldım yine açamadım ipad'i.i funbox görüyor, var dan spite'ı sildim ardından Library/MobileSubstrate/DinamicLibraries/ kısmından siri ile ilgili her şeyi sildim hala elmada kalıyorum.Yapan varsa söylesin lütfen, restore atmak istemiyorum
  • elmada kalanlar

source cydia.iphonetweak.fr

Spite 3.0.1-1 (untethered) kursun

ben öyle yaptım açıldı..
  • Cihaz açılmıyor acaba nasıl yükliycem :D ifun box ile mi diyorsunuz deb olarak indirin o şekilde atın diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Cihaz açılmıyor acaba nasıl yükliycem :D ifun box ile mi diyorsunuz deb olarak indirin o şekilde atın diye?

restore yapmak zorundasın onu başka bişey yapamazsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

quote:

Cihaz açılmıyor acaba nasıl yükliycem :D ifun box ile mi diyorsunuz deb olarak indirin o şekilde atın diye?

Olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Kesinlikle restore yapmıycam ben bunu kurcalarım nası olsa ifun box dan görüyorum dosyaları.Sonucu size yazarım.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle restore yapmıycam ben bunu kurcalarım nası olsa ifun box dan görüyorum dosyaları.Sonucu size yazarım.

sonucu yazmana gerek yok .. eğer i-funbox da görüyosan var dosyasından spite yi bulup sil ondan sonra açılmazsa hiç açılmaz zaten yedeklerini al restore yap

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonucu yazmana gerek yok .. eğer i-funbox da görüyosan var dosyasından spite yi bulup sil ondan sonra açılmazsa hiç açılmaz zaten yedeklerini al restore yap

Spite ile ilgili her şeyi sildim yinede elmada kalıyor işte lanet olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Spite ile ilgili her şeyi sildim yinede elmada kalıyor işte lanet olsun.

hocam redsn0w ile just boot tethered yapmayı dene açılabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.