Şimdi Ara

Türkçe tıpta hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğitim takviminde zorunlu yabancı dil sınavı yazıyor Türkçe tıp olmasına rağmen yine de muafiyet sınavına gireceğim anlamına mı geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dersten muaf olmak için olabilir

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    dönem içinde alacağımız dersten mi bahsediyorsunuz hocam.

• Hacettepede dil sınavını geçemezsen , hazırlık sınıfı 1 yıl okuyacaksın demek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaster2 -- 28 Temmuz 2024; 13:47:34 >
  • vito scotti V kullanıcısına yanıt
    evet

• kankaster2 K kullanıcısına yanıt
    19 mayıs türkçe hocam Hacettepe olsa keşke

• vito scotti V kullanıcısına yanıt

evet bizde de vardı sınavı geçip muaf oldum dersten

• Evet muaf olmazsan dersi alırsın

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt
    devam zorunluluğu var mı hocam peki

• Yabancı dil dersi için bilgim yok belki olabilir ama diğer Türkçe gibi dersler için bizde zorunluluk yok

• Omü türkçede o sınav sene içindeki ingilizce dersinden muaf olmak için, okul türkçe olsa da hazırlık eğitimi koyan tek okul üstün hamsi zekalı karadeniz teknikti onlar da kaldırdı hazırlık işini bu seneyle birlikte

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

Allah Allah 2 sene önce oraya giren arkadaşım boşa okudu desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hamsi zekası işte allahtan geçen sene muafiyet sınavını çalışıp geçmişim bu sene sınıfta kaldım sene kazancım olmadı ama en azından trabzon gibi bir şehirde salakça eğitim ver(eme)diikleri hazırlığı okumadım. Gerçi farabidede ne eğitim veriyorlarsa periferde parol yazmak için eğitiliyoruz anasını satim

• quote:

Orijinalden alıntı: DanzaKudurooo

Hamsi zekası işte allahtan geçen sene muafiyet sınavını çalışıp geçmişim bu sene sınıfta kaldım sene kazancım olmadı ama en azından trabzon gibi bir şehirde salakça eğitim ver(eme)diikleri hazırlığı okumadım. Gerçi farabidede ne eğitim veriyorlarsa periferde parol yazmak için eğitiliyoruz anasını satim

Hocam sbululerle birlikte çok kalabalık oluyor diye hazırlık var şeklinde biliyordum

Bu sene hazırlık kalktığı için kontenjanı 120’ye düşürdüler. Çözüm başka şekillerle bulunur hocam hiçbir işe yaramayan salak hazırlık muhabbetine kılıf için uydurdular o muhabbeti. Zaten sbülülerden dolayı amfi yetmiyor şehir hastanesi yapılıp gitseler iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 29 Temmuz 2024; 13:31:18 >
  • quote:

Bu sene hazırlık kalktığı için kontenjanı 120’ye düşürdüler. Çözüm başka şekillerle bulunur hocam hiçbir işe yaramayan salak hazırlık muhabbetine kılıf için uydurdular o muhabbeti. Zaten sbülülerden dolayı amfi yetmiyor şehir hastanesi yapılıp gitseler iyi olacak

Ne zaman biter şehir hastanesi bi de çok saçma yere yapmışlar

Hamsi zekası işte hem doldurma hem de stadın dibi yere 1000 yataklı hastane açıyorlar tamam trabzonda yer sorunu var ama stad dibine hastane açmak da salaklık. Hocam 2025 sonbahar diyorlarda bence zor 2026’ya sarkar gibi bir de hastane açılmadan önce güney çevreyolunun yapılması lazım sahil yolu zaten ölüm o hastane trafiğiyle kilit olur orası.

• quote:

Hamsi zekası işte hem doldurma hem de stadın dibi yere 1000 yataklı hastane açıyorlar tamam trabzonda yer sorunu var ama stad dibine hastane açmak da salaklık. Hocam 2025 sonbahar diyorlarda bence zor 2026’ya sarkar gibi bir de hastane açılmadan önce güney çevreyolunun yapılması lazım sahil yolu zaten ölüm o hastane trafiğiyle kilit olur orası.

Sbülüler numune hastanesini kullanmıyor muydu niye şehir hastanesini bekliyorlar peki

Staj ne intörnlüğü eğitim araştırmada yapıyorlar zaten ilk 3 sene teorik eğitimleri burada, şehir hastanesi kompleksinde onlara morfoloji binası falan da yapacaklar orada eğitim görecekler tamamen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.