Şimdi Ara

Türkçe Tıptan İngilizce Tıpa yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu sene gazi ingilizce tıbba yatay geçiş için başvurmaya çalışırken bu seneden itibaren türkçeden ingilizceye geçilemeyeceğini öğrendim. Bununla ilgili bilgisi olan var mı, hem de düşünen arkadaşlara fikir verilmiş olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluisteren -- 20 Temmuz 2020; 10:40:7 >

• Peki neden İngilizce Tıp'a geçiş yapmak istediniz hocam? Ne gibi avantajları var sizce? İngilizce bölüm yazıp yazmama konusunda kararsız kaldığım için soruyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiji_itou

Peki neden İngilizce Tıp'a geçiş yapmak istediniz hocam? Ne gibi avantajları var sizce? İngilizce bölüm yazıp yazmama konusunda kararsız kaldığım için soruyorum.
    Maaşlar çok düştü artık doktorlar da yurtdışı peşinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiji_itou

Peki neden İngilizce Tıp'a geçiş yapmak istediniz hocam? Ne gibi avantajları var sizce? İngilizce bölüm yazıp yazmama konusunda kararsız kaldığım için soruyorum.
    Lisede de ingilizce hazırlık okuduğumdan ingilizce altyapım kuvvetli baya, USMLE'ye hazırlanıp yurtdışında uzmanlık okumayı düşünüyorum bir de. Bence bu tarz planların varsa ve ingilizce eğitimini yeterli gördüğün okulları yazacaksan düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluisteren -- 20 Temmuz 2020; 11:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-800A49342

Bu mesaj silindi.
    Gerçekten bi bilgim yok hocam. 3 gün önce geçilebilir diyen kadına haftasonu hata aldığımı söyleyince böyle bir kararın bu seneden itibaren uygulandığını söyledi(Başvuruların bitmesine 3 gün kala) Gerçekten hiçbir muhatabımız yok bu konuda, alınan kararları bile farklı farklı yerleri arayarak öğrenebiliyoruz,sadece gazide bile bu konuda 3-4 farklı şey duydum farklı numaralardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.