Bildirim
Türkçe ve fende kaydırma yaptım bi öneriniz varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen sene 1 milyondan arkadaşım ygs5 2xx bine çekti sadece edebiyat ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi her şey önümüzdeki 2 ayı nasıl değerlendireceğine bağlı. Mezuna kalmak zor bir iş. Bunu aklından çıkar. YGS bu işin %30'luk kısmı. Sen şimdi kalan %70'lik kısmı boş mu vereceksin? Pes mi edeceksin? Öyle bir dünya cidden yok. Mezuna kalıp kalmayacağını LYS yerleştirme sonucundan sonra düşünürsün. Şimdi yapacağın şey adam akıllı çalışmak, elinden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışmaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nykse
Geçen sene 1 milyondan arkadaşım ygs5 2xx bine çekti sadece edebiyat ile
hangi bölümü sçeti arkadaşın ? 2xx iyi çekmiş mat coğ peki ? -
Tek sıkıntım sayılsalcıyım edebiyat bilgim sıfır neredeyse.. 2 ayda edebiyat nasıl bitiricem bilmiyorum o kadar konuyu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KapıcıHamza
Tek sıkıntım sayılsalcıyım edebiyat bilgim sıfır neredeyse.. 2 ayda edebiyat nasıl bitiricem bilmiyorum o kadar konuyu
Kardeşim bende aynısını yapacağım imkansız diye bir şey yoktur, evet çok zor kabul ama bunu bizden önce defalarca yapanlar oldu. Bakış açını pozitife doğru yönlendirmeye çalışmalısın bu dönemde. -
Halk ile ilişkiler okuyor şuan. Coğrafyasıda iyiydi öyle çok über biriside değildi arkadaşım diğer kız arkadaşım gibti bıraktı lysde 700 bindeydi galiba 160k çekti onunda matı çok iyi değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X