Şimdi Ara

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul başakşehirde eldende teslim ederim. turm turkiyeye kargo ederim , kargo alıcı öder. PTTKARGO İLE İNDİRİMLİ.

resimleri yeni çektim..

ilgilendiginiz birşeyler olursa bana pm edin lutfen..

1-) USİNG C++ (FİYAT=15 TL)

Yazar: Bruce Eckel

McGraw Hill baskı.

Kitap sıfırdır.. Ustunde çizik yok.

kitabın orjinal fiyatı 25 USD.

kitap toplam 616 sayfadır. 15 TL ye kitabın fotokopisini bile çektiremezsiniz.

ikitelli/basaksehir civarı eldende teslim edilebilir.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

2-) CALCULUS (FİYAT=45 TL)

Kitap sıfırdır. icinde cizik yok.

toplam 836 sayfa.

Yazarlar: H.P.Greenspan , D.J Benny , J.E.Tunner

Hard cover , orjinal amerikan McGrawhill Basım.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

3-)Analysis of aircraft structures (FİYAT=115 TL)

YAZAR = Bruce K. Donaldson

kitap orjinal McGrawhill basımdır.

cok az kullanilmistir. sıfır gibi temizdir.

Kitabın amerika sıfır satış fiyatı 81 USD dir.

kitap 934 sayfadır.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

4-) introduction to aerospace structural analysis (FİYAT=10 TL)

YAZAR=(David H.Allen)

2. el kitap ciltlenmiş fotokopidir.

Kitap texas universitesi uçak muhendisligi yayınıdır.

Kitap orjinal basım yeri : JOHN WILEY & SONS.

kitap 507 sayfadır. kitabı fotokopi cekmeye calissaniz en az 25 TL odersiniz.
    ciltleme icinde ayrı ödersiniz. benim fiyatım size fotokopi bedelinin bile yarısına geliyor.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

5-)teach yourself GW BASIC (yanında basic prog. kitap hediyeli) (FİYAT=10 TL)

toplam 400 sayfa.

Bu kitabın yanında birde turkce basic programlama dili kitabını hediye vericem.

orjinal amerikan MCGrawhill baskı.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

6-) Mechanics of Materials (FİYAT=25 TL)

McGrawHill Orjinal baskı..

Kitap sıfırdan farksızdır.. icinde ve disinda cizik yoktur.

yazarlar: Ferdinand P.Beer

E.Russel Johnston Jr.

7-) UNİX ( 2 KİTAP ) (FİYAT= 15 TL)

kitaplar sıfır gibidir.

ikisinin fiyatı 15 TL.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

8-) BASİC HELİCOPTER AERODYNAMİC (FİYAT= 10 TL)
    HELİKOPTER AERODİNAMİĞİ.

Kitap orjinalinin fotokopisidir.
    Temiz sorunsuz , içinde çizik yok.
    PVC dosya , tel zımba halinde.
    toplam 275 sayfa.

9-) Malzeme El kitabı ( FİYAT = 45 TL)

YAZAR= İbrahim Keskin

MALZEMELERİN, FİZİKSEL, KİMYASAL, MEKANİK,ELEKTRİKSEL, ISIL İŞLEM, KAYNAK ÖZELLİKLERİ,
    KULLANIM YERLERİ VB. TÜM ÖZELLİKLERİNİ TEKNİK / MATEMATİKSEL DEĞERLERLE, FORMÜLLERLE ÇOK
    YÖNLÜ OLARAK ELE ALAN BULUNMAZ BİR KAYNAK...

Kitap çok temizdir sıfırdan farksızdır.. Özel bez cilt , karton kapaktır.
    Ustunde icinde cizik yoktur. Atlas buyuklugundedir.

Toplam 266 sayfa..

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

10-) Dünya Metal Standartları (FİYAT = 90 TL)

YAZAR= İbrahim Keskin

Kitap endustrideki tum metallerin bir tur katalogu ve fihristidir.

Kitap sıfırdır. İçinde ve disinda cizik yoktur.

Özel bez ciltli ve karton kapak ve atlas buyuklugunde.

Endustride metallerle ugrasan herkesin elinin altinda olması gerekir. Toplam 729 sayfadır.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

11-) Nanoteknoloji konferans makalelerinin toplandığı kitap ( FİYAT= 55TL)

Nanoteknoloji konferansında turkiye dahil 30 dan fazla ulkenin bilimadamlarının 1188 adet yayınladığı bilimsel makalelerin toplandığı kitap.

Nanoteknolojideki son gelişmeler ve bilimsel makaleler. kitap ingilizcedir.

Nanaoteknolojinin uygulandığı her bilimsel alandan güncel makaleler vardır içinde( tekstil, elektronik, makina, kimya, metalurji v.b)

Kitap 818 sayfadır ve sıfırdır. ustunde, icinde cizik yoktur. Yanında CD side vardır.

Bu bilimsel kitabı kitapçılarda bulamazsınız. Nano teknoloji bilimi ile uğraşanların kaçırmaması gereken bir kitaptır.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

12-) TERMODİNAMİK (3 KİTAP) (FİYAT= 20 TL)

Bu kitaplara çalışan termodinamikten geçer. :))

1.Kitap--- Çözümlü problemlerde Termodinamik..Yazarlar ---Aksel Öztürk -Abdurrahman Kılıç

2. Kitap ---Termodinamik Uygulama Esasları---Yazar---Prof.Dr. Ahmet Rasim Büyüktür.

3.Kitap ---Termodinamik Tablolar ve Diyagramlar---Yazarlar---Aksel Öztürk -Abdurrahman Kılıç

Kitaplar 2.eldir.

İcinde cizikler falan vardır. Eksik sayfası yoktur.

3 kitap seti toplam 20 TL dir.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

13-)introduction to finite element in engineering ( FİYAT=10 TL)

kitap fotokopidir.

hard cover deri kaplıdır.

sadece deri cilt ve fotokopi fiyatı en az 40 TL tutar. benim fiyatım boş kağıt fiyatı resmen.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

14-) PC ve laptop kullanım kılavuzu ve basit windows anlatım (2 KİTAP) (FİYAT=10 TL)

iki kitaptada icinde çizik bile yoktur. sıfır gibidir.

ikiside orjinal McGrawhill baskısıdır.

pc,laptop,windows yeni başlayanlar içindir.

Her biri 210 ve 275 sayfadır.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

15-) çözümlü yüksek matematik problemleri ve matematik analiz 2 seti ( 2 KİTAP) (FİYAT=15 TL)

sayfalar saman kağıt icinde cizikler var. eksik sayfa yok.

iki kitap 15TL.

yazarlar: leyla zeren akgün

Cevdet cerit

Ahmet canoğlu

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

16-) WIND POWER PLANTS THEORY AND DESIGN (RÜZGAR TÜRBİNİ TASARIMI) (FİYAT=15TL)

ORİJİNALİN FOTOKOPİSİDİR.
    EKSİK SAYFA YOK.
    TOPLAM 284 SAYFA. PVC TEL ZIMBALI DOSYA ŞEKLİNDEDİR.
    KİTABIN SIFIR ORJİNAL SATIŞ FİYATI 100 USD USTUNDEDİR.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN.
     TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN. TÜRKÇE VE İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK KİTAPLARIMI SATIYORUM. FIRSATI KAÇIRMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumhasan -- 15 Ekim 2015; 20:26:01 >

• guncel
  • yenileri eklendi.. guncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.