Şimdi Ara

Turkce wow server kurulum rehberi..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
41.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    No-ip nin o upload programını bilmiyorum ben kendi programından bahsetmiştim
    Ayrıca 127.0.0.1 in işe yaraması lazım. Yaramadıysa Firewallundan kaynaklanıyordur. Halen olmadıysa birde local-ip falan varsa onla dene ama dediğim gibi 127.0.0.1 olmalı !!!
  • local-ip ne oluyo ?
  • valla şöle diyo
     Turkce wow server kurulum rehberi.....

burda kapanıyo kendisi
  • Arkadaşlar kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan dolayı takip edemedim.Dikkat ederseniz ben bu konuyu alıntı diye yazmıştım.Benim bildiğim kadarıyla birincisi sp2 yüklü olmayan bilgisayarlarda emu çalışmaz ikincisi ise local olarak oynamak için emu key dosyasındaki ws_host kısmına 127.0.0.1 değil kendi local ip nizi yazarsanız emu çalışacaktır.Emuyu çalıştırdıktan sonra oyunun realmlisti ni de yine local ip nizi yazacaksınız ve oyuna rahatlıkla gireceksiniz.Ben böyle 1.6.0-1.7.0-1.8.0 versiyon emuları rahatlıkla çalıştırıyorum.Birde adsl ip sabit olmayanlarda ağ bağlantısı ayarlarında otamatik ip al seçeneği işaretliyse dolayisiyle local ip niz yoktur emu çalışır fakat oyuna giremezsiniz onun için ağ bağlantılarına local bir ip atamanız gerekir.....
  • bende sp2 yüklü ama ben orda yaptıgım hibi yapıyorum cmd sonra ipconfig yazıyorum bana 10.0.0.4 gibi bişi diyo ben nerden adsl ip min sabit olduguna bakcam soylermisin
  • Valla acaba dedim benmi kafayı yedim, indirdim ve 127.0.0.1 ile denedim gayette güzel çalıştırdım. 127.0.0.1 bigisayarının localhost adresidir arkadaşım çalışmama şansı yok. İnternet bağlantını engelleyip tekrar dene istersen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces -- 28 Şubat 2006; 13:04:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ces

Valla acaba dedim benmi kafayı yedim, indirdim ve 127.0.0.1 ile denedim gayette güzel çalıştırdım. 127.0.0.1 bigisayarının localhost adresidir arkadaşım çalışmama şansı yok. İnternet bağlantını engelleyip tekrar dene istersen ...

Haklısın dostum key dosyasına 127.0.0.1 yazsanda emu çalışır.Fakat oyuna giremezsin..peki sen bu şekilde oyuna girmeyi becerebildinmi ????
    Girebileceğini zannetmiyorum çünki ben daha önce bu olayı yaşadım ve ağ bağlantılarından local ip atadım öle çalıştı yoksa bendemi kafayı yedim
  • ERROR_132 bakarmısın bak benim modem de Ip adresi yazıyo o benim local İP mi oluyo soylermisin veya onla baglana bilirmiyim server ı ?(tek başıma)
  • Yoo girebilirsin, ki girdimde, s
    et realmlist 127.0.0.1 olarak ayarlanmışmı ?!? firewallu açtınızmı ?!? emu version ile wow uyuyormu ?!? Ne bileyim neden giremiyosunuz anlamadım bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorTr

ERROR_132 bakarmısın bak benim modem de Ip adresi yazıyo o benim local İP mi oluyo soylermisin veya onla baglana bilirmiyim server ı ?(tek başıma)

Bak dostum şu şekilde kendine bir sabit ip yap

Modem kurulunca, ethernet kartımıza otomatik ip atanıyor. Yani makine açılıken, ağdaki bağlantılara göre otomatik bir ip numarası veriliyor. Bunu sabitlersek daha iyi olur ve port açmakta problem ile karşılaşmayız. Bunun için:
    01- Ağ komşularına sağ tuş ile tıklayıp, Özellikler 'i seçelim

02- Açılan ekranda ethernet kartımızı bulalım ve yine sağ tuş-özellikler

03- Özellikler menüsünde, İnternet Protokolü (TCP-IP)'yi seçip ayarlarına bakalım.
    Burada otomatik IP al seçeneği açık, Sabit Ip kullan diyelim ve gerekli yerleri dolduralım.
    İlk olarak modemimizin IPsini bilmek gerekiyor, Alcatel modemlerimiz 10.0.0.138 sabit ip'ye sahip. Bu yüzden biz de bilgisayarımıza 10.0.0.XX gibi bir ip vermeliyiz ki birbirlerini görebilsinler. Eğer bilgisayarınız halihazırda bir ağa bağlıysa ve değişik bir ip'si varsa modemin ipsini değiştirmeniz gerekebilir. Ben bilgisayarıma 10.0.0.3 ip'si verdim. Subnet mask'ı 255.255.255.0 olarak giriyoruz, Gateway ve DNS server kısmına ise modemimizin İP adresini yazıyoruz. Böylece sabit bir ip'miz oldu. Restart atıp, bağlantı problemimiz var mı bir bakalım; sorun yoksa sonraki bölüme geçelim.

Bak dostum senin için buraya ekledim

Alıntı:airfatih

• yok olmuyo bunu yaptım internet gitti IP ardesim degişmiş
  • orda acc alımı sölemişsin bende öle yaptım ama olmadı IP adresimnle :8080 dedim site açılmadı ben oraya nası siteyi koycam bi soyleyin
  • Sen map'leri extract ettin mi?
  • @Amore
    valla o map da D:/programfiles diye gidiyodu onu C mi yapcam?
  • arkadaslar biz server ı kurduk ama suan int e acık deil su gm komutlarını bilen warsa bi zahmet soleyebilirmi
    bu arada sitemiz
    http://wow-hell.servegame.com
    suan acık deil int e acılınca size haber wericegiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MU_aPaCh3

arkadaslar biz server ı kurduk ama suan int e acık deil su gm komutlarını bilen warsa bi zahmet soleyebilirmi
    bu arada sitemiz

Arkadaşım aradığını burda bulabilirsin

http://www.cengonet.com/showthread.php?t=77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERROR_132 -- 9 Haziran 2006; 9:37:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ERROR_132

quote:

Orjinalden alıntı: MU_aPaCh3

arkadaslar biz server ı kurduk ama suan int e acık deil su gm komutlarını bilen warsa bi zahmet soleyebilirmi
    bu arada sitemiz

Arkadaşım aradığını burda bulabilirsin

http://members.lycos.co.uk/cengonet/forum/showthread.php?t=77

bunlar gm komutları bunları ögrendim o sorunu cevapını soylermisin

• Map sorununu söylüyosan ben söliim. Wow.exe programın neredeyse orayı belirticeksin daha sonra o uzun süren bi işlemle harita dosyalarını emulatörün içine gönderecek, eğer linki yazıp create ve extract dedikten sonra uzun süren bir işlem gerçekleşmezse bilki yazdıın adres yanlıştır. Adres wow.exe nin olduğu klasörü göstermelidir.
    Örn:
    C:/Program Files/World of Warcraft/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ces

Map sorununu söylüyosan ben söliim. Wow.exe programın neredeyse orayı belirticeksin daha sonra o uzun süren bi işlemle harita dosyalarını emulatörün içine gönderecek, eğer linki yazıp create ve extract dedikten sonra uzun süren bir işlem gerçekleşmezse bilki yazdıın adres yanlıştır. Adres wow.exe nin olduğu klasörü göstermelidir.
    Örn:
    C:/Program Files/World of Warcraft/

@ces zaten göstermeden extract edemiyor, mpq dosyalarını açan bir extractor var o dosyaları açıp yeniden farklı bir şekilde sıkıştırıyor; bayağıda uzun sürüyor açıkçası.
    @WarriorTr Client'ını 1.8.0 yaptıktan sonra wowmap'i çalıştır bence sonra eski sürüm haritalardan dolayı problemler çıkabiliyor...

• BatCreator ?!? Bu programdan bahsetmiyormusun. Aynı şeyleri söylemişiz Amore Yada ben yine yannış anladım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.