Şimdi Ara

Turkce wow server kurulum rehberi..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
41.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 Şubat 2006; 13:53:05

--------------------------------------------------------------------------------

WoWemu release, v.4735.1.9. wow emu için kurulum rehberi

Adım 1) En son WoWemu versiyonu indirin here(blackstorm versiyon)

Adım 2)İndirdiğiniz dosyayı winrar ile ayrı bir dosya olarak açın.
    Adım 3) Kurduğumuz klasör içerisinde bulunan TEAM-cr dosyasını açın make backup kutusunu işaretleyin ondan sonra patch butonuna basın
    wowemu.key ve wowemu.exe.BAK files. adlı iki adet dosya oluşacak.

wowemu.key.dosyasına bilgisayarımızın ip nosunu yazmamız gerektiği için başlat/ proğramlar /çalıştır / cmd yazıp enter layın

Açılan pencerede örnekte olduğu gibi ip numaranızı göreceksiniz bu numarayı alın

Server adı ve ip mizi eklemek için wowemu.key dosyasını notepad ile açıyoruz

Resimdeki gibi server_name kısmına nasıl bir isim koymak istiyorsan yazıyorsun ws_host kısmına ise ip noyu yazacaksın

Wow oyun dosyamıza girip realmlist.wtf (lol) dosyasını notepad ile açıp kendi ip nomuzu yazıp kaydediyoruz

Host bilgilerimizi kaydetmek için resimdeki gibi sırasıyla açıyoruz

Resimdeki gibi dosyayı notepad ile açıp ip no muzu yazıp kaydediyoruz

Adım 4) accaunt alımı
    Oyuna girmek için accaunt almak için ilk önce wowemu.exe dosyasını çift tıklayıp serverimizi çalıştırıyoruz (Daha sonra web browserimizi çalıştırıp size ait ip ile accaunt sayfasına ulaşıyoruzhttp://(senin ip adresin):8080
    Accaunt alıp sayfadan çıkıyoruz.

Adım 5) Map kurulum
    map kurulumunu resimdeki görülen gibi gerçekleştiriyoruz

Adım 6) Aldığımız accauntu GM accaunt yapmak
    Server klasörümüz içerisindeki DButil.exe dosyasını açıp edit accaunt'a tıklıyoruz. Açılan sayfada en üste aldığımız accauntu yazıyoruz ve find tıklıyoruz altta şifremiz levelimiz açılıyor level normal olarak bir dir onu altı yapıp add/replace basıp çıkıyoruz

Part 2: Serveri internete açmak
    Alıntı
    dns kayıtwww.no-ip.com
    C:\windows\system32\drivers\etc\hosts açın
    127.0.0.1 senindns.com kaydedin
    wowemu.key dosyasını hostip: yourdns.com olarak düzenleyin
    wowemu çalıştırın

Serverimizi kurduk artık istersek internete açıp oyuncu alabiliriz tabiki internete açmak için bağlantımız iyi olmalı

1) server kurulumu için dosyamızı indirdik
    2) wowemu.key dosyasını açıp kendi ip mizi kaydettik
    3) oyunumuzun realmlist dosyasına kendi ip mizi kaydettik
    4) server dosyamıza kendi aldığımız host ismini yazdık
    5) kendi ip:8080 sayfasından accaunt aldık

Not:www.cengonet.tk sitesinden alıntıdır

kardes burda güzel anlatmısınız ama bu dnsye kayıt nasıl yapılacak...
    kayıt yaptım ama adresini nasıl bulacam yani 127.0.0.1 bu adrese hangi dnsyi kaydedecem anlamadım yardım yarınızı bekliyorum..
    ben serveri ilk basta cafede kurdun landan giğrdiğimizde oyunu oynadık ama başka yerden giremedik yani bu 127.0.0.1 senidns bundan kaynaklanıyor herhade

• Arkadaşım burda demek istediği senin kendi sabit ip varsa (sanırım var çünkü cafe diyorsun) mesela senin sabit ip 182.125.15.215 diyelim

C:\windows\system32\drivers\etc\hosts açın
    127.0.0.1 182.125.15.215 diye yazıp kaydedin

Daha sonra wowemu.key dosyasını notepad ile açıp ws_host kısmına yine senin ip ni yani örnekte yazdığım 182.125.15.215
    gibi yazıp kaydediyoruz.

Bu arada modeminizde servere ait portları açmayıda unutmuyoruz (8080-8085-3724 )

Oyun realmlist kısmınada yine kendi ip mizi (182.125.15.215) yazıp kaydediyoruz.

burda verdiğim ip örnektir siz kendi ip nizi yazacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERROR_132 -- 19 Nisan 2006; 11:12:14 >
  • ben kuramadım yaw bu serveri
  • Hocam iyi guzel hos eywallah uşenmemiş yazmıssın super lakin benim 3 sorum olacak sana.
    Birincisi bu Team-CR_WoWEmu_4735.1.9_Patched ' in mumkunse calısan bir link i warmıdır warsa post edermisin edersen sevinirim vs.
    İkincisi Bu kişisel WoW serverının kurulumu sırasında benim uyguladıgım herseyi benim Host ettim servera baglanmak icin diger arkadaslarımındamı aynı uygulamaları yapmaları gerek?
    Üçüncüsü Silah editlemişsin arkadaslarla gorduk gulmekten kırıldık eline saglık nası editleyebiliriz onunda hakkında mumkunse kısacık bi yardımda bulunursan sevinirim.

Tesekkurler.
  • 1. sorunun cevabıwww.cengonet.com adresinde bulursun
    2.cevap senin yaptıklarını arkadaşların yapmıyacak yanlızca senin server adresini realmlist kısmına yazıp oyuna girecekler
    3.maalesef onu bilemiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERROR_132 -- 9 Haziran 2006; 10:14:21 >

• Tum soruların (Biri haric) Cevapları icin ayrı ayrı tesekkurlerimi iletiyorum zahmet oldu...Tekrar tesekkurler iyi oyunlar.
  • beyler yaw cok acil su sever nası kuruluo wowemu nerden bulcan cok acil yapam lazım bana yardımedeın msnem sorgunlu_66_14@hotmail.com bana yardım eden bende hackercıyım sızın ısınız duserse yaprımagalr acil!!!
  • Üstte nerden bulacağını yazdık yahu.......
  • Yaw ben normalde oyunu isyerinde oynuyorum evde int. yok ben evde kendim internetsiz oynamak istiyorum napmam lazim acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRASH092

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorTr

Al bu tam sürümü
    sayfa açılmıucak ***** lazıcak link de onu
    r a p i d s h a r e yazcaksın aralarda boşluk olmadan
    http://rapidshare.de/files/8317136/EckoWOWEmuV1.8.rar.html

bunun icncde su TEAM-cr warmi?

Arkadaşlar, ben bu team-cr yi bulamadım ben :( bana yardım edecek olna varr mı ?? uckamaci@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorumm !!!!!!!!!!!!!!!! ne olurrr yardım bıktım acc alamıyorsun filan :D

• arkadaşlar resimli baştan itibaren anlatılmış. 8 sayfa word formatında
    adım adım takip ederseniz...

***http://rapidshare.de/files/20177009/Wow_kururlum_rehberi_v1.doc.html***

****http://www.hemenpaylas.com/download/692723/Wow_kururlum_rehberi_v1.doc.html***

.de olan rapid share
    .com olan hemen paylas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan0675 -- 11 Mayıs 2006; 15:06:07 >
  • slm arkadaşlar ya ben herşeyi yaptım ama server benden başkasıı giremiyoo yanı başkasınbı adresi attıgımda adrese girmiyoo karşı taraftakıı bilgisayar bunu nasıl yapa bilirim lütfen yardım
  • Port actinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRTaL1819

slm arkadaşlar ya ben herşeyi yaptım ama server benden başkasıı giremiyoo yanı başkasınbı adresi attıgımda adrese girmiyoo karşı taraftakıı bilgisayar bunu nasıl yapa bilirim lütfen yardım

Dostum modeminden 8080-8085-3724 portlarını açarsan dışarıdan oyuncu alırsın..
  • tolgiz arkadaş güzel paylaşım saol ama şu wowemu vs vs bunların linkerlini koyarmısın lütfen kaç haftadır uğraşıorum lütfen bi yardım edin
  • Ya Arkadaşlar ben bu http://www.knightonline.com sitesinin neresinden üye olacam lütfen cewaplayın acil
  • tolgiz arkadaş saol güzel paylaşım ama team -cr vsvs bunların linklerinide veiremisin
  • tolgiz veya başkası team-cr nin linkini koyabilirlermi
  • WarriorTr senin wowemunun içinde team-cr yokk
  • Şu hatayı veriyo naapmalıyım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.