Şimdi Ara

Turkce wow server kurulum rehberi..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
41.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nod32 antivürüs proğramı varsa kapatman lazım.Genelde bu tür antivürüs proğramları emunun çalışmasını engeller..
  • Arakadaşlar bu server ı bir türlü kuramuyorum kaç aydır bunu bana msn den ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz lütfen?

orhanyaldiz@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arakadaşlar bu server ı bir türlü kuramuyorum kaç aydır bunu bana msn den ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz lütfen?

orhanyaldiz@hotmail.com

Dostumwww.cengonet.com adresinde herşey var oraya bak kesinlikle kurarrsın kuramazsan bloodyx isimli üyeye pm at yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERROR_132 -- 9 Haziran 2006; 10:15:15 >

• arkdaslar benım server acık gozukuyo ama nıye wowstatusa eklemiyo orda server offine gozukuyo sızce neden oluyo
    Bİde server herkez uyelık alıyo ama realmıst yazıyorlar oyna gırmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibael -- 29 Mayıs 2006; 0:14:41 >
  • arkadaşlar ben istediğim itemi nasıl elime alacağım honor iteimi falan?
  • ya abi sen msn gel dün gece 1 de sana kurduk server msn gelirsen sorudugun herseyi soylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibael

arkdaslar benım server acık gozukuyo ama nıye wowstatusa eklemiyo orda server offine gozukuyo sızce neden oluyo
    Bİde server herkez uyelık alıyo ama realmıst yazıyorlar oyna gırmıyo

Modemden port ayarların (8080-8085-3724) açık değildir onları açman gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERROR_132

Nod32 antivürüs proğramı varsa kapatman lazım.Genelde bu tür antivürüs proğramları emunun çalışmasını engeller..
    Bilgisayarımda antivirüs yüklü değil firewall da devre dışı yine aynısı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Şu hatayı veriyo naapmalıyım

biri cevap versin yav
  • saol
  • serverın hangi versiyon için olduğunu ve expin nerden nasıl ayarlıycağımı sölermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil skater

serverın hangi versiyon için olduğunu ve expin nerden nasıl ayarlıycağımı sölermisiniz

Burada verilen 1.8.x versiyonları için ama cengonet te farklı versiyonlar var
  • 1.9.4 hack patch arıyom bilen varsa bi link verebilirmi...
  • Arkadaşlar biriniz bana mu online da gm komutlarını we mu online server yaratmanın nasıl olduğunu acil söleye bilirmi??
  • Nolurr ya online olup ta bilen yokmu?
    Allah aşkına biriniz cevap yazsın Allahını sewen cevap yazsın nolurr!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocanter

Arkadaşlar biriniz bana mu online da gm komutlarını we mu online server yaratmanın nasıl olduğunu acil söleye bilirmi??

Kardaş burası wow bölümü mu online ne olaki
  • arkadaşlar biri yardımcı olsun bana kafayı yiycem. geçen yaz server kurmuştum ne güzel oynamıştım 1.4 versiyonunu, bu yaz yine kurayım dedim, bi türlü beceremedim. Oyun versionu 1.8.0, emu da eckoemu v.19 rehber dekilerin aynısını yapıorum kelimesi kelimesine ama olmuo, başlatıorum server ı, oyuna giriorum, hata verio server kapanıo kendiliğinden, denemediim şey kalmadı, sorunun ne olduunu bilsem çözecem de, onu da bulamadım, ne olabilir acaba, fikri olan varsa sevinirim
  • Nod32 veya Net limiter gibi proğramlar emunun çalışmasını engelliyebilir onları varsa kapatman lazım.
  • Ya bende 1.11 patch var sürüm yükseltme nası olcak
  • offical mi hack mi arıyorsun.??
    quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Ya bende 1.11 patch var sürüm yükseltme nası olcak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.