Şimdi Ara

Turkce wow server kurulum rehberi..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
41.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

sendemi başladın hortlakçılığa

yok google'dan araştırıyordum arklardayım bugün çocuğun 1.12.1 wowu var ona kurim dediydim bur aolmadı torrentden bişe indrdm onu yaptım oldu ama çocuk shamanda shaman yani başka bişe oynamıyo
  • hiç bişi anlamadım vala
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Osiris Linki Ölmüş...Bi Kontrol Et Paşam.

ha?ne osirisi be?
  • biri bana lütfen 2.0.3 nasıl server kurabilceiimi anlatsın. kaç gündür arıyorum bi türlü bulamadım.
  • Nasıl kurulacağını birtekwww.cengonet.com adresinden öğrenebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodyx

Nasıl kurulacağını birtekwww.cengonet.com adresinden öğrenebilirsin

Official site mi bu sanki yalnızca Cengonet'ten öğrenirsin falan.:)
  • offical demedik paylaşım sitesi
  • konuyu diriltmeek gibi olucak ama googledan arattığım zaman ilk bu konu çıkıyo ve dh yardım kalitesi tartışılmaz hiç bi zaman :) şimdi ben server kurucam da anlamadığım burdaki program 1.9.4 içinmi yoksa 1.8.0 içinmi?
  • arkadaşlar ben sadece ilk oyununu kurucam yani bc ve woltk kurmayacağım ilk sayfadaki anlatılanların hepsini yaptım ama olmadı girmedi sabit ip kullanmıyorum acaba ondan olabilirmi?birde şu map kurulumu resmi gözükmüyo ordaki "map_extract.bat" dosyayı noteped ile açıyoruz adresi wow nerdeyse orayı gösteriyoruz yukarısındaki off kısmını on olarak değiştiriyormuyuz?
  • hadi ama arkadaşlar yardımcı olun biraz no-ip sabit ip aldım ws_host kısmına aldığım no-ip.org uzantılı kullanıcı adını yazdın onu da yemedi yani örneğinhttp://merlin.no-ip.com gibi ama olmadı ne yapmalıyım ya kaç saattir uğraşıyorum tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: voxi

arkadaşlar ben sadece ilk oyununu kurucam yani bc ve woltk kurmayacağım ilk sayfadaki anlatılanların hepsini yaptım ama olmadı girmedi sabit ip kullanmıyorum acaba ondan olabilirmi?birde şu map kurulumu resmi gözükmüyo ordaki "map_extract.bat" dosyayı noteped ile açıyoruz adresi wow nerdeyse orayı gösteriyoruz yukarısındaki off kısmını on olarak değiştiriyormuyuz?

http://www.frmtr.com/wow-private-serverlar/1254108-wow-private-server-kurulumu-resimli.html bu sitede bahsettiğin açılamyan resimler açılıyo

• woltk kurmak için bi yol varmı arkadaşlar? offline yada online olarak oynamak farketmez benim için 3.3.0a var şuan =)
  • voxi ile kusadasi89 hortlatmışsınız konuyu sizden önceki en son yazı temmuz 2008'de yazılmış bilmem farkındamısınız ama 2010'a giriyoruz. Yazıp durmayın aradığınız konuyu sunucu sahiplerine özel mesaj atarak sorun. Yada bunun için ayrı kurulmuş forum siteleri var onları takip edin burda aramayın.
  • Kardesım bana kurabılıcek varsa bysefa@hotmail.com.tr bende knight online mt2 server kurabılıyor herşeyini editleye bılıyorum world of warcraft merak sardım ondan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.