Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH patlar usta tüm çeviri grupları çekildi. Epeyde rant yapmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Hırsından çatlıyosun yemin ediyorum. Hırsızlık ile oyun çevirmekten para kazanmanın ne alakası var. Süslü süslü konuşuyosun birde. Uzantan gören seni bi halt sanacak. Mesleğinin hırsızlıkla anılması üzüyormuş beyefendi. Oyun çevirmek = Tercümanlık? Senin gibi geri kafalılar yüzünden meslektaşın olan insanlar çok mutludur eminim. Legal olmayabilir ama her legal olmayan şeye hırsızlık diyemezsin.
    -Bu adam bu çeviriyi yaptıktan sonra eğer firma kabul ederse bundan para kazanacak mı ? Evet.
    -Çoğu firma lokalizasyon yapan arkadaşlara pek yanaşmıyor. E bir kitle var mı Türkçe oyun oynamak isteyen? Bu kitleye Türkçe Yama çıkarmak için hayatından, işinden, gücünden, ailesinden vakit çalıp çaba sarf eden kişiler tabikide ücret alacak, almalı! Ki yeni yamalar çıkabilsin.

Sanki milletin kafasına silah dayayıp satıyorlar. Almak istemiyorsanız defolup gidin ne halt yiyorsanız yiyin. Sende mesleğinin edebiyatını az ötede yapmaya devam et. Etikten Ahlaktan bahsediyor birde hey Allah'ım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 8 Eylül 2020; 15:18:52 >

• keles71 kullanıcısına yanıt
    Burada başımıza hak hukukçu kesilirler ama dizi filmleri kaçak izlerler oyunları torrentten çekerler beleş tr yamaları hiç yüzleri kızarmadan kullanırlar
    İyiki yama çıkmadı belki bizler mahrum kaldık ama şu ölücü güruh kullanamayacakya o da yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 8 Eylül 2020; 17:51:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    En basitinden red dead redemption 2 ye sahipmisiniz

O zaman bu oyunla ilgili çalışma olduğunda o adamların karşısında durma hakkını ne yazık ki sizde göremiyorum
    Amacım polemik falan çıkarmak değil sadece kişisel görüşümü belirttim
    Oyuna sahip olursunuz yada olmazsınız bu önemli değil
    Bunca zamandır ücretsiz yamalar çıkarıldı kimsenin sesi çıkmadı ücretli oldu diye yer yerinden oynadı
    Keşke ücretsiz yamalar zamanında da hak hukuktan bahsedilseydi
    Gerçi zaten yama iptal oldu sonsuza kadar çıkmayacak boşuna tartışmaya da gerek yok

• ana sayfaya düşmüş konu bakayım dedim halen tartışıyorsunuz arkadaş ne boş insanlar var burada yahu aylar geçmiş halen şurada tartışacağınıza ingilizce çalışsaydınız rdr2 yi anlayacak seviyeye gelmiştiniz çoktan
  • teşekkürler
    Mod satma işi sadece bizim ülkemizde yokki donate üzerinden yapan çok yabancı var firmalar açısından bakarsan doğru etik değil ama bu adamlar senin dilini eklemiyorsa yama yapma hakkıda doğar
    Ben oyuna zaten 230 TL verdim oyunu anlamak için 30 TL daha verirdim hiç anlamadan oynamaktansa parasını verir keyif alarak oynamayı tercih ederim
    Mesela wolfenstein serisini çok severim 25 TL yamasına verdim anlayarak tadını çıkara çıkara bitirdim yoksa diğer türlü zevk vermiyor
    Ne kadar çabalarsak çabalayalım artık kimse 2 milyon kelimelik çeviri yükü altına girmez

Gerçekten ama gerçekten saçmalıyorsunuz güzel bir dille size birşeyleri izah etmeye çalıştım ancak siz iyilikten anlamazsınız sizin gibilere birşey anlatarak boşuna zaman kaybetmişim
    Biraz olsun onurunuz varsa ücretsiz yamalarıda kullanmazsınız
    Burada kimse kimseye zorla birşey satmıyor hakkı hukukuda sizin üstünüze vazife değil
    Neyseki şu çeviri yapan gruplar iyiki forumdan çekildi discord grubundan ve kendi sitelerinden hizmet veriyorlar
    Artık mesajımı alıntı yapmazsanız sevinirim..

• Biz de eleştirdik fiyatı, aylık ödemeyi. Şikayet maili atanların abarttığını düşünüyorum ancak olayların iki yüzüne de bakmak lazım, süreci yöneten arkadaşların gelişen olaylarda payı büyük. RDR2 iptal edildi/ettirildi diye Türkçe yamaların geleceğinin bittiğini söylemek son derece komik. Çeviri yapan bir grup insanın yaptığı çeviriyi lütuf olarak görmesi de ayrıca komik. Anonymous çeviri içindeki bazı arkadaşların tavrı olayları bu noktaya getirdi zaten.
    Ya birader boş yapma cozum soyle uzun uzun yazip cozum yazmadan ayni seyleri yazip yazip duruyorsun

Millete hirsiz deyip duruyorsun hirsizligin anlamini bile bilmeden ahkam kesiyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.