ingilizce öğrenecem ancak gelişmiş ülkelerde kaçak çalışmak için, oyun oynamak için değil |
Türkçe Yerelleştirme Reformu (2. sayfa)
-
-
Nasıl olacağını merak etme sen. EULA yaz konudan ayrıl. Sen simültane çevirilerinle mutlu mesut yaşa. Türkçe yama konularına takoz olma. Pardon gazoz olma. Ya da ikisi de olma!!!
-
"Şimdi burada bu arkadaşlar grup kuracak falan filan, istediklerini yapabilirler tabii fakat benim kendilerinden ricam bir projeye başlamadan önce çevirecekleri oyunun sahibinden yazılı olarak izin isteyip aldıkları izni buraya aslanlar gibi yapıştırmaları"
Kimsin sen? Onay makamı mı? İzin makamı mı? Hadi ordan!!!!
-
Konu disi tum mesajlari temizlemek adina sikayet etmekle beraber AREryilmaz Dostum sana bir sir vereyim. Senin rican bizim pek umrumuzda degil :) Ricani da alip ayrilabilirsin konudan, tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Aralık 2021; 23:57:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş yine mi sen ya. na antipatik adamsın.. nerde bir Türkçe Yama konusu var gelip berbat etmek için uğraşıyorsun....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocu_guvercin -- 17 Aralık 2021; 0:7:43 > -
Su AREryilmaz adlı kişiyi kaale almayın.. ben aldım siz almayın... böyle konuları berbat etmek için uğraşır çabalar...
-
Paralı Troller Basmış Yine Konuyu. Ama Arkanızdayız Şimdiden Kolay Gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Outerwilds'a resmi çeviri gelmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Yamalar ücretsiz olacak. Olması gerektiği gibi. Bunu bir madde olarak koyduğuma bile utanıyorum açıkçası. Insanin emeginin karsiligi olarak para kazanmasi utanilacak bir sey degil. Gonulluluk esasiyla is yapma hevesinizi takdir etmekle birlikte, ayni isi emeginin karsiligi olan parayi hakkiyla kaznamak icin is yapan insanlara camur atmadan da yapabilirsiniz.
-
Malum mevzudan sonra zaten iletişime geçme olayları başladı. Çoğunluğu "oyuna resimi olarak ekleyemeyiz ama size kolay gelsin" minvalinde cevap veriyorlar.
Bu arada okullu değil alaylı olayına katılıyorum.
-
Ücretli uyanıklar... Alındım.
Zamanında ben de ücretsiz çeviri yaptım, yeri geldiğinde de yaparım dert etmem.
Hele bir çevirim var ki sadece orijinal sürümü 10.000+ kez indirilmiş. Bizim milletimiz indirimlerde 12 liralık oyunu bile korsan oynar. Öyle ki çeviriyi sadece Steam sürümüne göre hazırlamıştık. Ama gel gelelim onu bile korsana uyarladılar. Kesin oradan da bir 10.000+ tıklanması oladuğunu varsayıyorum.
Toplam 20.000+ kez indirilmiş bir çeviriye teşekkür mesajı geleceğine, "Bunda niye link kısaltma var?" diye mesajlar geliyor! Steam sürümü yapılmadığı için eleştiriliyorum!
İnsan durup da düşünüyor "Ben bunlara neden ücretsiz çeviri yapıyorum?" diye.
Son vakit yapımı uzun süren bir çeviriyi şükür ki çıkardım, o iki sene içerisinde edilmeyen hakaret kalmadı. Baktık böyle olmayacak, bu çeviriyi ve bundan sonra çıkacak çevirileri ücretli yapmaya karar verdim.
Okumayı sosyal medyadan öğrenmiş kişiler bu kadar uzun okuyamaz ben ana fikri vereyim. Ücretli çevirilerin nedeni paragöz çevirmenler değil, emek nedir bilmeyen çoğunluk oyuncu topluluğudur. Konu sahibi bunun farkında olmadan bizlere uyanık dediğini düşünüyorum.
DH topluluğunun RDR2 çevirisine nankörlüğünden sonra burayı terk ettiğimizde geriye kalanları gördük. Siz burada gonca açtırmaya kalkıyorsunuz ama yetiştireceğiniz toprak zehirli. Nice çeviri grupları vardı, dağıldı gittiler. Geneli "uyanık" olmadıkları ya da "uyanık olmayı denedikleri" için...
Umarım bahsettiğin ütopya gerçekleşir de yanılırım. Kolay gelsin.
-
Siz burada gonca açtırmaya kalkıyorsunuz ama yetiştireceğiniz toprak zehirli.
Şu mesajın alnı olsa da öpsem.
-
Sayımız özelden ulaşanlarla da birlikte artıyor. Bu vesileyle konuyu güncelleyelim.
-
İlk projeniz belli mi acaba borderlands ile başlasanız keşke.
-
Bence forumda bir anket oluşturulsun ondan sonra nihai karara göre yamaya başlansın.
-
Henüz oluşma aşamasındayız bir toparlanalım başlayacağız. Şu an Deathloop'u bitirmesinde CidQu'ya desteğe başladık bu süreç devam ederken. Diğer taraftan yine yarım kalan Horizon Zero Dawn çok mantıklı olacak diye düşünüyorum çünkü hem 2. oyun gelmesine çok az kaldı hem de ilk oyun yaması çeşitli aksaklıklardan dolayı yarıda kalmış. Onu tutup ayağa kaldırmak gerekir diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X