Şimdi Ara

Türkçeden dil bilgisiz 24 net yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ses olayında iyiyim 1 soru yapacağım çıkarsa.. Gerisi boş kalacak.. Kolay bir noktalama işareti sorarlarsa da yaparım ama yapamayacagımı varsaysam daha iyi.. 24 Net istiyorum zor mu sizce. Çanta da keklik olmadıgı kesin ancak biraz zorlarsam yaparım. Sadece türkçe ve sosyal yapacagım. Türkçe 60 70 dk da bitsede olur..

• Cok rahat yaparsin. Paragraflarda iyi oldugunu varsayiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamazsın ?
  • okudugunu anlamana bagli eger bunu yapabilirsen 30a yakin yaparsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 25 dogru yaptım 9 yanlıs yaptım 6 boş bıraktım. Yanlısın ıcınde ses olayıda var malesef benızıne soktuklarımının sorusunu kacırdım. Umarım bu sene normal bır ses olayı sorusu gelırde yaparım.. Acıkcası gecen sene stres yaptım benım mıllet gıbı zaman sıkıntım yok. Turkceye 90 dakıka bıle verırım hıc acımam ama gecen sene cıdden tecrubesızmısım. Bu sene 90 dakıkada bıtsede koymaz yeter ı 24 25 net cıksın turkceden.. Sosyale de kalsa 70 dakıkam ondada rahat 24 25 cıkarırım herhalde ondan sonra gel keyfım gel anasını satayım bu kadar hedef bu..
  • geçen yıl 5 tane dil bilgisi geldi(2si noktalama ve yazım) 35 sorudan 25 rahat yapılabilir
  • Aga ya bu yıl 32 gelırse ne olacak.. Hoş kendımı yınede her turlu ıhtımale ayarladım ustte yazdıgım gıbı turkceye 90 dakıka ayırsam koymaz bana yeterkı 24 25 gelsın.. Dıyelım 32 tane sordular.. 90 dakıkada 32 sorudan 26 dogru yapamayacaksam en az zaten gıder atarım kendımı bı yerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izobaba18

Aga ya bu yıl 32 gelırse ne olacak.. Hoş kendımı yınede her turlu ıhtımale ayarladım ustte yazdıgım gıbı turkceye 90 dakıka ayırsam koymaz bana yeterkı 24 25 gelsın.. Dıyelım 32 tane sordular.. 90 dakıkada 32 sorudan 26 dogru yapamayacaksam en az zaten gıder atarım kendımı bı yerden

hacı kendine güven biraz. hedefi 30a çıkar bence. şans işi bu, iyi motive olursan neden olmasın. denemelerden kaç yapıyorsun?
  • izobaba18 İ kullanıcısına yanıt
    Ulan aynı beni anlatmışsın be
  • Denemelerde dil bilgisi genelde hep 8 tane oldu ve 26 ila 29 arası net cıktı en son 27 yaptım.. Gecen sene de bu cıvarlarda yaptım sınavda dusmedı zaten süre sıkıntım yok ancak gecen sene hem soruların zorlugu hemde panık heyecan mahfettı benı sosyalde ıse bılgısızlık yaktı. Bu sene artık 50 55 net yapmam lazım. Sadece Türkce ve Sosyal yanı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.