Şimdi Ara

#TurkceGTAVistiyoruz İmza Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis gibi olmamasından kastım oyunu bir ingilizce birde türkçe bitirin farkı göreceksiniz en basitinden ;
    shit = Bu ne s**** ne alaka yani.Bir de ingilizceden türkçe karşılığı olmayan kelimeleri farklı anlamlara sokma çabalarıda var hoş değil
  • Bence her şeyin orijinali en güzeli. Türkçe iyi güzel de, İngilizce'den çevirilince anlamı kaybeden şeyler oluyor. Şiir çevirmek falan gibi bir şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Crysis gibi olmamasından kastım oyunu bir ingilizce birde türkçe bitirin farkı göreceksiniz en basitinden ;
    shit = Bu ne s**** ne alaka yani.Bir de ingilizceden türkçe karşılığı olmayan kelimeleri farklı anlamlara sokma çabalarıda var hoş değil

Ciddiyetten kastım birazda buydu benim. Haklısınız genel olarak bir çeviri problemi yaşıyoruz bu konuda.

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK
    Bence her şeyin orijinali en güzeli. Türkçe iyi güzel de, İngilizce'den çevirilince anlamı kaybeden şeyler oluyor. Şiir çevirmek falan gibi bir şey bu.

Evet sizde haklısınız fakat İngilizce konusunda herkes çok iyi değil. Onlar için daha anlamlı olacaktır oyun. Ayrıca, insanın kendi dilinde bu oyunu oynaması biraz daha eğlenceli olabilir. Yine orjinale bağlı kalmak isteyen İngilizce bir şekilde oynayabilir sonuçta. Ekstra olarak, böyle bir işle Türkiye'nin kendini Rockstar Games'e göstermesi Türkiye'nin oyun firmasında bulunmak istediğine dair bir adım olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dremline -- 19 Ocak 2012; 3:57:46 >

• Destekliyorum attım imzayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc1fer^

Destekliyorum attım imzayı.

• Hemen coşmayın bu imza kampanyası türkçe altyazı için.Ne Crysis'inden bahsediyorsunuz arkadaşlar Crysis fps oyunu 6 saatlik senaryosu var sonra bitiyor gta ile crysis birmi? Gta da ingilizce dışında dublaj yok zaten diğer diller altyazı.
    Gta'da oyun bittikten sonra credits'i izleyin sokakta yürüyen yayaları seslendirenler listesi 6-7 dk sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Hemen coşmayın bu imza kampanyası türkçe altyazı için.Ne Crysis'inden bahsediyorsunuz arkadaşlar Crysis fps oyunu 6 saatlik senaryosu var sonra bitiyor gta ile crysis birmi? Gta da ingilizce dışında dublaj yok zaten diğer diller altyazı.
    Gta'da oyun bittikten sonra credits'i izleyin sokakta yürüyen yayaları seslendirenler listesi 6-7 dk sürüyor

Yok bu aşamada Türkçe seslendirme beklentimiz yok, altyazı olsun, daha anlaşılır olsun yeter.
  • Yav adamlar zaten türkçe çevirmen falan aramıyorlar mıydı demekki türkçe yapıcaklar bunlarla ne uğraşıyorsunuz. Zaten yapıcakları varsa yaparlar bizim ülkemiz pek takmıyorlar steam bile kaç sene sonra türkçe oldu. Bizim ülkemizin mali şartları bu derece uygun olmadığı için piyasada pek yer edinemiyoruz. Senin benim alım gücümüz var ama daha GTA V çalıştıracak sistemi olmayan binlerce türk cocuğu var sistemi kaldıranda gidip torrent'ten indirirse adamlar niye uğraşsınki bence GTA V türkçe olacak deniyecekler orjinal alım olursa devam ederler yoksa elini çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dremline

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Hemen coşmayın bu imza kampanyası türkçe altyazı için.Ne Crysis'inden bahsediyorsunuz arkadaşlar Crysis fps oyunu 6 saatlik senaryosu var sonra bitiyor gta ile crysis birmi? Gta da ingilizce dışında dublaj yok zaten diğer diller altyazı.

Yok bu aşamada Türkçe seslendirme beklentimiz yok, altyazı olsun, daha anlaşılır olsun yeter.

Üstte crysis gibi özensiz olmasın falan bir ton şey yazılmış o yüzden yazdım

• Yav koskoca şirket , oyundaki diyalog sayısıda fazla değil. 50 lira versen yabancı dil öğrencisine çevirir , adamların bir bildiği var ki koymuyorlar...
  • Desteğimi verdim
  • Her şeye muhalefet var çok mu kötü olur Türkçe olması alan alır size ne
  • destekliyorum haydi beyler başarabiliriz
  • ppuupuppuuppuupp
  • Destek+up
  • O fizik motorunu yalarin.
    UPLAYALİM.
  • Multiplayer desteği ile birlikte GTA IV Türk oyuncularının en çok ilgi gösterdiği oyunlardan birtanesi zaten. Ayrıca bilmeyenler için hatırlatalım Rockstar Games geçtiğimiz aylarda "Türkçe Bilen Tester" aradığını açıklamıştı.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_ve_Max_Payne_3_Turkce_Olabilir_mi-23266.htm

Yani umudumuz var bayağı. Başaracağız umarız.
  • Umudum yok ama bastım imzayı.
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

adamlar oyunu türkçe yapıp türkiyede satacak eyvallah ta, oyunda afedersin f.ck lar shitler bilmemneler küfürler geçecek bunları nasıl türkçeye çevirip satıcaklar? çoluk çocuk oynayacak bu oyunu nasıl olcak sizce olur mu bu ?

Amerikan ya da İngiliz çocuklar oynamıyormu bu oyunu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.