2 hafta önce aldıgım yeni faturalı hatdım hic görüsme yapmadıgım halde güncel faturama baktım zaman 50 tl yazıyo bu bazen 37 tl düşüyo bugun ise 52 tl olmuş fatura kesim tarihi 25 i ilk fatura da nekadar vergi gelirki bu güncel fatura bu kadar fazla fatura kesilmeden yardımcı olamayız diyorlar
bendede sıkıntı var 12 tl lik bir artış 2 günlük için sanırım bir sıkıntı var düzelir.25 indee fatura edilirse itiraz edersin
quote:
Orijinalden alıntı: saw1616
2 hafta önce aldıgım yeni faturalı hatdım hic görüsme yapmadıgım halde güncel faturama baktım zaman 50 tl yazıyo bu bazen 37 tl düşüyo bugun ise 52 tl olmuş fatura kesim tarihi 25 i ilk fatura da nekadar vergi gelirki bu güncel fatura bu kadar fazla fatura kesilmeden yardımcı olamayız diyorlar
Tutara takılmayın. YEni hat alındıgında ilk ay tüm vergiler toplam olarak online işlemlerin güncel tutarında gösteriliyor. Ancak fatura o kadar gelmiyor ve ilk fatura itibarı ile tutar düzgün gösterilmeye başlıyor. Endişelenmeyin.
tesekurler peki vergiler nekadar gelir
quote:
Orijinalden alıntı: saw1616 tesekurler peki vergiler nekadar gelir
Tam net hatırlamıyorum. Galiba 4.5 - 5.5 TL arası birsey. (1 sene boyunca her ay)
quote:
Orijinalden alıntı: saw1616
güncele çok takılıp kalmayın faturada farklı sonuçlar çıkabiliyor ayrıca sms atmasıda ücretlişdir haberiniz olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme