Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Turkcell 1000kontör kart olarak. Normalde turkcell in sitesinde 130 YTL olarak yazıyor Ben 100 YTL ye veriyorum Almak isteyen kişi havale yaptıktan sonra kartı kazıyıp şifresini söylerim, kayıtlı postaylada yollayabilirim kart olarak isteyene 2. el de pek fazla olmasada forumda beni bilen bilir güven problemi olmaz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 0 SDR Cihazı - HackRF Portapack H2: R4 - Son Versiyon Mayhem 2.0.0 Alınık Macbook Air & Pro BLACKBERRY 9800 TORCH 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 TL TURKCELL 1000 KONTÖR KART OLARAK
pm cevaplanmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 0 SDR Cihazı - HackRF Portapack H2: R4 - Son Versiyon Mayhem 2.0.0 Alınık Macbook Air & Pro BLACKBERRY 9800 TORCH 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 TL TURKCELL 1000 KONTÖR KART OLARAK
1 tane 1000 adet kontör kart @Bukalemun nickli kullanıcıya satılmıştır. 1 tane daha var. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 0 SDR Cihazı - HackRF Portapack H2: R4 - Son Versiyon Mayhem 2.0.0 Alınık Macbook Air & Pro BLACKBERRY 9800 TORCH 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 TL TURKCELL 1000 KONTÖR KART OLARAK
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe 1 tane 1000 adet kontör kart @Bukalemun nickli kullanıcıya satılmıştır. 1 tane daha var. kendisine ve ilgilisine çok tşk ler, iyi bir alış veriş oldu.
quote:Orjinalden alıntı: tuncay pm PM cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 0 SDR Cihazı - HackRF Portapack H2: R4 - Son Versiyon Mayhem 2.0.0 Alınık Macbook Air & Pro BLACKBERRY 9800 TORCH 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 TL TURKCELL 1000 KONTÖR KART OLARAK
Kontör @tuncay nickli kullanıcıya satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 0 SDR Cihazı - HackRF Portapack H2: R4 - Son Versiyon Mayhem 2.0.0 Alınık Macbook Air & Pro BLACKBERRY 9800 TORCH 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ 1250 TL TURKCELL 1000 KONTÖR KART OLARAK