< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torice -- 12 Temmuz 2021; 23:3:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell 1000DK+1000SMS+15GB 49TL (Akıllı 15GB) (2. sayfa)
-
-
8 aydır bu paketteyim konusu yeni açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz açsaymışsınız ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahat paketten bu pakete nasıl geçerim faturasıza geçip kaç gün kalmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Temmuz 2021; 18:25:25 >
+1
-
konusu var güzel kardeşim atar giderini başka yerde yap
https://forum.donanimhaber.com/akilli-paketler-serisi-3-gb-6-gb-10-gb-15-gb-20-gb-25-gb--145792599
Konusu yeni açılıyor yazmışsın ya birader sen kolpalıyon o zaman
Turkcell faturasıza yeni geçen arkadaşlar "Süper Bol 10" pakedi teklif edilmiş mi bakabilirmisiniz Dijital Operatörden ? En başta gözükmezse "tümü" ne tıklayıp hepsini görün kelime olarak aratırsanız sevinirim.
-
Hazır karta numaramı taşıdım. 24 saat geçmeden sorunsuzca faturalı akıllı 20 ye geçiş yaptım 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 25 Temmuz 2021; 12:37:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241Turkcell faturasıza yeni geçen arkadaşlar "Süper Bol 10" pakedi teklif edilmiş mi bakabilirmisiniz Dijital Operatörden ? En başta gözükmezse "tümü" ne tıklayıp hepsini görün kelime olarak aratırsanız sevinirim.
44,90 TL yazıyor.
-
Teşekkürler
-
türk telekom kullanıcısıyım turkcell faturasız'a geçiş yaparsam akıllı 15gb kullanabilir miyim? müşhteri hizmetlerindeki kadın o tarifemiz özel müşteriler için vs dedi
-
Özel müşteriler değil genel herkese açık
peki faturasız hatta geçiş yapıp sonra faturasız'dan bu tarifeyle beraber faturalıya mı geçiş yapmış olucam?
-
Merhaba, merak edenler için bilgilendirme.
Faturalı Vodafone kullanıyordum,taahüt 6 ağustos da bitecekti. 3 gün önce Turkcell bayisine gidip faturasız hatta geçmek istediğimi söyleyip başvuru yaptım. ( Bayi aktif olunca gelip kontür almamı söyledi , şimdiden yükleyemiyormuş ,bazen 35 bazen 50 tl çıkarmış , tam bir ay sonra yine gelirsem beni faturalıya geçirebileceğini söyledi )
Önce başvurumun onaylandığına ve 6 ağustos 06.00 da hattımın aktif olacağına dair mesaj geldi.
Bu sabah (06.08.2021)aktif olunca ,hattıma para yüklemeden, Turkcelli aradım faturalıya geçmek istediğimi söyledim.
Akıllı tarifeleri önerdiler, 49 liraya Akıllı 15 gb akıllı tarifesini seçip kabul ettim.
Peşinden, turkcell uygulamasını açtığımda akıllı 15 tarifemin hemen aktif olduğunu gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi px -- 6 Ağustos 2021; 10:32:37 > -
bu kadar basitmiymiş yani 1 ay beklemek yok bitimden 3 gün önce başvurmak yeterli benimde 31 ağustosta vodafone doluyor aynı yöntemi deneyeyim birde ceza ödemeden geçmek için en erken hangi tarihte başvurabilirim boşuna beklemeyeyim 15 ağustosta başvursam tyrkcell e ceza ödermiyim sizce tşk..
Turkcell faturalıdan hazır kart'a geçip hemen ardından tekrar faturalıya geçersek yararlanabiliyor muyuz bu kampanyadan?
quote:
Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie
Turkcell faturalıdan hazır kart'a geçip hemen ardından tekrar faturalıya geçersek yararlanabiliyor muyuz bu kampanyadan?Turkcell faturalıdan faturasıza geçme talebi açtığınızda genelde 3-4 gün içerisinde mh arayarak bu paketi teklif ediyormuş (önceki mesajlarda mevcut) ama olur da aramazsa faturasıza geçerseniz bir ay faturasızda kalmadan bu pakete geçemezsiniz.
Alternatif olarak başka bir operatörde faturasıza gidip tekrar Turkcell’e gelerek de yapılabiliyormuş.
Cevap için teşekkürler. Her halükarda operatör değişikliği en garanti yol gibi görünüyor.
Bugün türk Telekom dan arandım. Operatörümü sordu Turkcell dedim. Tarifemi sordu, 20 GB 60 TL olduğunu söyledim, kelimeler boğazına düğümlendi ve oldukça avanatajlıymış deyip teşekkür edip kapattı 😂😂😂 ah be türk telekom, zaten rezil bi operatörsün, hergün yeni bir sorun yaşatıyordun bari azıcık araştırma yap, daha düşük teklif veremeyecektin neden aradın ki!?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X