< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL 14 Şubat 2025 (3000DK) 5GB 230 TL - 10GB - 270TL - 20GB 330TL - 30GB 420TL - 50GB 625TL (2. sayfa)

-
-
Türk Telekom ve Vodafone'dan karşı cevap gelecektir. Bekleyin derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hacı anladın sen beni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anladım da adam önünde yazanı anlamıyor
-
Dün Favorim 20 Ye başvurmuş bizim müdür .Sim kartı da aldı .E devletten tamamladı .
Esnaf avantaja geçebilir mi ?
-
-
İsterse iptal çekip şansını denesin ama sorumluluk sizde. Daha önceleri geçiş yapıp farklı tarife çıktığında onlara geçiş olmuştu. En kötü ihtimal yine farklı operatöre geçip geri gelirsin cayma bedeli çıkmayacaktır.
-
Ana ekranda dolaşırken sizi arayalım çıkıyordu ona numaranız yaz arasınlar dedim soracaktı bakalım ne yaptı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimin Turkcell hattı kendi üzerime alacağım. Yeni hat alıyormuş gibi olup bu tarifelerden alabilir miyim?
Şunun daha az dakika versiyonu yok mu ya, sadece İnterneti kullanıyorum ben 10 gb yetiyorda artıyor. 3000 dakikanin maksimum 10 dk sini kullanırım ama diğer bütün paketler daha pahalı. Yapboz paketleri iyi ama onda da 12 ay taahhüt yok bana fiyat garantili lazım
vodafoneda bulunan hattımı taşımak istiyorum var mı 20 gb + 500 dk için önerilerini bundan daha uyguna?
-
Burada paylaştığım tarifeleri kaçırmayın. Yakın zaman da görünen daha uygun tarife yok. Özellikle çok fazla sesli görüşme yapacaklar için kaçırılmaz fırsat.
-
Ne zaman son tarih belli mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef devirde bu tarifeleri vermezler.
-
Tarihi bize dahil söylemiyorlar. Malesef tüm yetki Turkcell' de.
-
3 gün sonra bitiyormuş Esnaf tarifeleri bilginize; bayiden bu şekilde bilgi verildi bugün.
Kaç günde git gel yapabilirim teşekkürler
Faturasizdan faturaliya geciste alınabiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu Esnaf tariflerine online olarak başvurdum, İstanbul'da ikamet ediyorum. Paket Taxi ile teslim edileceği yazıyordu sitede ama gelen giden olmadı bir gündür. Bu hat teslimatı işi uzun sürüyorsa, bayiye gidip geçiş yapabilir miyim? Yoksa halihazırda başvurunuz var mı derler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X