14 Şubat 2025 İtibariyle HERYÖNE 3000DK + TURCELLİLERLE SINIRSIZ GÖRÜŞME ! TAŞIMA VE YENİ FATURALI HAT ALIMINDA. İSTEYEN HERKES BAŞVURABİLİR. ![]() https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=esnafozel&< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 14 Şubat 2025; 13:22:49 > |
TURKCELL 14 Şubat 2025 (3000DK) 5GB 230 TL - 10GB - 270TL - 20GB 330TL - 30GB 420TL - 50GB 625TL
-
-
vodafone 28 şubata kadar hattını faturasıza taşıyana 25 gb 1000 dk yı 175 tlye veriyo, hemde 3 ay boyunca bu pakedi alabilirsiniz. turkcell dünyanın en pahalı ŞEBEKESİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi verebilir misiniz, hangi paket nasıl geçeceğiz
kendi sitesinde bu kampanya gözükmüyor, babamda bir bayide görmüş bu kampanyayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın satışa açılacak. hattını Turkcell faturalıya yani bu tarifeye taşırsan faydalanırsın.
-
Vodafone 'da 3 AY faydalanabiliyorsun sadece ! Geri kalan aylar ne yapmayı planlıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 14 Şubat 2025; 13:18:35 > -
Esnaf olma şartı yok herhalde. Hayırlı Kandiller.
-
vodafone link bu arkadaşlar burdan bakarsınız
hocam sana bişey dediğim yok, sen iyi niyetle paylaşmışsın. ben daha cazip bi kampanya var diye yazdım alınma. 3 ay kullan başka bi yere geç. bu şebekeler mevcut müşteriyi sevmiyo bizde anladıkları dilden konuşup yeni müşteri olacaz
3 ay sonra fiyat ne olacak belli mi ?
-
Bu pakete geçmek için bir şey ibraz etmek gerekiyor mu vergi levhası tarzı? Esnaf olmayan biri kullanabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu tarife 28 şubatta bitiyormuş , benim taahhüt 26 gecesi son aya giriyor. 27 şubat veya 28 şubatta başvuru yapsam bu tarife için başvuru tarihi mi yoksa geçtikten sonra attığım mesajın tarihi mi esas alınır acaba bilginiz var mıdır? Malum geçiş süreci de 3 güne kadar sürdüğü için o süreçte hat geç açılırsa kaçırır mıyız acaba
Mantıklı düşünün biraz
Kampanya tarihinde başvurunuzu baz alır
-
İyi de başvuruyu hat taşıma üzerine yapıyorum ben, tarife seçimi hat taşınma işleminden sonra katılım mesajıyla olmuyor mu?
hayır taşıma işlemi için gittiğinizde faturalıya geçecekseniz zaten seçip geçiyorsunuz. ben 230tl liğe geçecem diyorsunuz onlarda ona geçiriyor
sizin dediğiniz faturasızlarda olur. hattın açılır ne istersen alırsın
-
Esnaf olmayanlar faydalanamıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaptığınız zaman görürsünüz
İşlem yaparken tarifenizi seçiyorsunuz.
Tarife seçmeden hat açılmaz
Faturasız lar da da olmaz
Tarife seçilmeden hat açılmaz.
Hat açılışlarında işlem yaparken her türlü tarife seçimi yapılır.
Herkese açık.
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- bimcell yeni hat 19 tl
- turkcell illere özel kampanya
- vodafone 10 gb hediye tobi
- yanımda premium
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X