Şimdi Ara

Turkcell 20₺ Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
21.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Android kullanıcıları bu kampanyadan yararlanabilir.
    Bir hafta Google Play Store'de geçerli 20 lira için
    Basla yazıp 2255'e yolluyorsunuz.
    Son gün 15 Kasım.

Dileyen mobil ödemeyi Mh'yi aramadan kapatabilir.
    "MOBILODEMEKAPAMA" yazıp 5522'ye göndererek.

Kampanya sayfası da bu
    turkcell.com.tr
    Turkcell Mobil Ödeme Google Play’de 20 TL Kampanyası
    https://turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/turkcell-mobil-odeme-google-playde-20-tl-kampanyasi?dip=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMannn -- 5 Kasım 2018; 15:8:36 >

• Kampanya sayfasının bağlantısı var mı?
  • "Kampanyadan adece SMS ile bilgilendirilmiş belli kriterdeki müşterilerimiz faydalanabilir."

m.turkcell.com.tr
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/turkcell-mobil-odeme-google-playde-20-tl-kampanyasi?dip=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

"Kampanyadan adece SMS ile bilgilendirilmiş belli kriterdeki müşterilerimiz faydalanabilir."

m.turkcell.com.tr
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/turkcell-mobil-odeme-google-playde-20-tl-kampanyasi?dip=1
    2 hattımla kampanyadan yararlandım. Kimse sms ile bilgilendirmedi :)

• androidde işe yarar ne alabüliriz
  • Hattınız kampanya kriterlerine uymadığı için .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMannn

2 hattımla kampanyadan yararlandım. Kimse sms ile bilgilendirmedi :)

Alıntıları Göster
    Şimdi ben de denedim ve oldu. Umarım altından bir çapanoğlu çıkmaz. :)
  • Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilmiş belli kriterdeki müşterilerimiz faydalanabilir.

böyle yazıyor ama deneyek bakalım

edit : denedim kampanyaya uymuyorsunuz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 4 Kasım 2018; 18:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

androidde işe yarar ne alabüliriz
    Satacak bir sey bulamazsin Hakancim sana gore degil
  • Faturasız yedek hattımda denedim oldu.
  • Nasıl kullanacağız 20 tl lik bakiye gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Faturasız yedek hattımda denedim oldu.
    Aynen ama faturalı hat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 15:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: violason

Nasıl kullanacağız 20 tl lik bakiye gözükmüyor
    Play Store'den ödeme yöntemine Turkcell ödeme yöntemini ekleyerek kullanabilirsin. Bir yerden gözükmesine gerek yok eğer tanımlanmışsa hediye :)
  • TheMannn T kullanıcısına yanıt
    Tanımlanma mesajı geldi ancak Turkcell mobil ödeme yöntemini seçince bakiye yazmıyor. Öde deyince direk faturama yansıma durumu var. Müşteri hizmetlerini aradım hesabınızda bir hediye bakiye bulunmamaktadır dedi. Şüpheye düştüm sonra faturadan düşer onla uğraşmayalım. 1 hafta kullanım süresi var ilerleyen zamanda tekrar müşteri hizmetlerini arayıp soracam.
  • quote:

Tanımlanma mesajı geldi ancak Turkcell mobil ödeme yöntemini seçince bakiye yazmıyor. Öde deyince direk faturama yansıma durumu var. Müşteri hizmetlerini aradım hesabınızda bir hediye bakiye bulunmamaktadır dedi. Şüpheye düştüm sonra faturadan düşer onla uğraşmayalım. 1 hafta kullanım süresi var ilerleyen zamanda tekrar müşteri hizmetlerini arayıp soracam.
    Müşteri hizmetleri de pek bişiden anlamıyor aslında.

Son olarak Paycell uygulamasını indirip giriş yaparsanız uygulamada gözüküyor bu hediye hocam bilginiz olsun.
  • Ben bunu alacağım
    play.google.com
    Titanium Backup PRO Key ★ root needed - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackupPro

Kaç yıldır kullanıyorum, ama artık para verme zamanı geldi sanırım.

Emeklerine karşılık vermek lazım.

• Ödeme seçeneklerinde görünmüyor ama. Çift hattım var TT görünüyor ama Turkcell görünmüyor.

Edit: paycell üzerinden baktığımda bakiye sıfır durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 4 Kasım 2018; 19:36:58 >
  • quote:

Öncelikle haber için teşekkürler 👍

Benim hattım faturasız ve içinde sıfır TL var. 15 liralık uygulamadan alışveriş yaptım sorun çıkmadı canınızı sıkmayın yüklenmiştir.
  • Ilginiz icin tesekkur ederiz. Kampanyadan sadece uygulama marketlerde ilk kez mobil odeme islemi yapan musterilerimiz yararlanabilmektedir.

Bende bu hatayı verdi
  • Faydalandık teşekkürler playstore dan ne alacağıma karar veremedim henüz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.