Şimdi Ara

Turkcell 2011 mali yılı birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalite istiyorsanız elinizi cebinize atacaksınız. Dünyanın hiçbir yerinde kaliteyi ucuza satın alamazsınız. Bunu ben söylemiyorum, rakamlar söylüyor. Parası çok kıymetli olanlar için 2 tane alternatif gsm operatörü var. Fiyatların yüksek olmasından yakınıyorsan gider numaranı taşırsın. Bazıları aptala yatıyor ama çok belli oluyor, kusura bakmasınlar.
  • evimde sabit dahil eşimle tam 5 telefon hattımız var 2 vodafone 2 avea ve 1 de türk telekom türkcell cazip olsa aveayı bırakırım avea kamu
  • Yok hayır adı Turkcell de TR de bu kadar büyük te etkinlik niye Ukraynada. Tamam life diyelim de. TR de niye açıklama yok o zaman.

Bir de demişler ki diğer firmalar yüzünden RASYONEL olmayan fiyat düşüşleri oldu demiş. Lan yürü git. Resmen ne demek bu laf. "Ulan şu Vodafone falan olmayacak ne geçirirdik size haaa. Bu fiyatlara dua edin" bu demek yani.

Fiyatlar TRcell in dediğine göre yarıya falan inmiş ama elde ettikleri kar sadece %5 düşmüş. Neden acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

65 TL'yi geçmeyen faturam 280 TL gelince Turkcell'den vazgeçtim.

Hakkımı aradım sonuna kadar gittim.
    280 TL'lik faturam zar zor 4 ay gibi bir süreç sonunda 120 TL'ye düşürüldü.

Turkcell hatasını kabul etti; internet paketim olduğu halde kullanılan data ücretleri internet paketine yansıtılmamış ve ayrı olarak ücretlendirilmiş.

3 Aydır Vodafone'deyim.
    HTC Desire (18*65 TL) aldım + Genç Avantaj (25 TL) + Sınırsız İnternet (8 TL) = 98 TL.

3 aydır ne bir kuruş düştü ne de 1 kuruş yükseldi.
    Vodafone'den mennunum.

Aynen bana da 340TL fatura gelmişti. Uğraş dur. 300TL si iade edildi tabi de ben çoktaaan geçmiştim vadafone a.

Vodafone 100MB internet kullanıyorum ama daha büyük paketini de bekliyorum. Neden çünki limitsiz arkadaş.

Kontörlü hat kullanmak istemiyorum. En olmadık yerde kontor bitmesinden nefret ederim ya. Şu cebinde İPhone/Galaxy S ile gezip kontorlu hat kullanan ve neredeyse hiçbir zaman kontorleri olmayan. Ya da nasıl oluyor ise hattı hep evde unutup telefonları unutmayan tiplere benzemek istemiyorum olmadık yerde kontörüm bitip te.

E ama hesabımı da bilmek isterim. Vodafone da hız düşüyor 100MB tan sonra. 96Kbit e.

Ulan hesap et. 96Kbit = 12Kbyte saniye.

Dakikada 720Kbyte

Saatte 43200Kbyte ( 42.18MB )

Günde 1012MB yani 0,988GB.

Ayda ise 29GB.

Ama bunun için 7/24 kullanmak lazım hattı. Aslına bakılır ise TTnet e göre gayet iyi bir alternatif. 1Mbit veriyorlar ama 4GB kota bu ne lan.

Arkadaş Vadafone bunu yapabiliyor. Sen nie yapamıyorsun. Ya hadi onu geçtim arkadaşım. Ben 4GB paket aldı isem paket dolunca kes yahu netimi kes. Devam etsin istemiyorum. Yok ama kafalarına göre kota yazıp önce kotayı geçirecek sonra kotayı geçen o rakamı da bana geçirecekler ya olmaz.

Bu ne arkadaş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Nisan 2011; 15:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanery

her zaman söylerim,turkcell fiyatlarını biraz daha aşağı çeksin avea denen sey kalmaz.vodafoneda iyice düşürür,turkcelli çok kullandım beni bir kere yarı yolda bırakmadı.ferrari mercedes ford diyorum operatörleri,simdi en iyisi turkcell tabi fiyatı pahalı.vodafone kullanıyorum simdi,arama başı düşüyor fiyat.arada kesiliyor,nedenini size bırakıyorum...

Aksine, Turkcell fiyat düşürürse ve kullanım miktarı artarsa asıl o zaman biter Tcel. 34 milyon aboneden aktif olarak atıyorum 2milyon kişi aynı anda görüşüyorsa bu 4 milyona çıkar ve kanal kapasitesi zorlanmaya başlar. 2 milyon kişi aynı anda sorunsuz konuşuyorken 4milyon kişi sıkıntı yaşar ve müşteri memnuniyetsizliği ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanery

her zaman söylerim,turkcell fiyatlarını biraz daha aşağı çeksin avea denen sey kalmaz.vodafoneda iyice düşürür,turkcelli çok kullandım beni bir kere yarı yolda bırakmadı.ferrari mercedes ford diyorum operatörleri,simdi en iyisi turkcell tabi fiyatı pahalı.vodafone kullanıyorum simdi,arama başı düşüyor fiyat.arada kesiliyor,nedenini size bırakıyorum...

Aksine, Turkcell fiyat düşürürse ve kullanım miktarı artarsa asıl o zaman biter Tcel. 34 milyon aboneden aktif olarak atıyorum 2milyon kişi aynı anda görüşüyorsa bu 4 milyona çıkar ve kanal kapasitesi zorlanmaya başlar. 2 milyon kişi aynı anda sorunsuz konuşuyorken 4milyon kişi sıkıntı yaşar ve müşteri memnuniyetsizliği ortaya çıkar.

+ 1000

hocam olayı cozmussun =D =D ,

---------------------------------------

ornek guzell olmus aslında,

ferari yi taksi olarak kullansan,

mercedes yada ford gibi verimli

olurmu, acep ???

(hatırladıgım kadarıyla yunanistan-almanyada taxi ler mercedes,

ingilterede-irlandada ford, ama italyada ferari den taxi hic duymadım ;) ;) )

-----------------------------------------

bakalım VF nın turkiye ye kazandırdıgını

sınırsız cepnet ti tcl vermeye

kalkısınca normal ses gorusmelerindeki

kopmalar tcl de de olmayacak mı ???

ehhee heeee =D =D =D ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 29 Nisan 2011; 10:33:02 >

• "Abone sayısı artıyor, mobil internet gelirleri yükseliyor"

Yalan inanmayın.

Abone sayısı düşüyor diyemez tabi.

--
    Turkcell kullanıcısıyım.
  • quote:

Ex-aşkım
    Şunu söyleyebilirim ki IT ve Network departmanı gerçekten çok kaliteli ve kalifiye elemanlardan oluşuyor.

Ordamı çalıştın
  • O kadar çalışıyoruz diyo ama tek icraat konuşma ücretlerine zam yapmak.Yeni telefon alırsam onunla birlikte Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum sonuçta öğrenci adamız :)
  • turkcell fiyat düşürse piyasayı siler süpürürmüşşşş, bırakın bunları siz asıl vodafone un önünü kapatmasalar, adamlar kendi uydularını istedikleri gibi bu ülkede kullanabilseler ne olurdu onu düşünün, ortada turkcell mi kalır aveamı. koskoca türkiyenin uzayda vodafone kadar uydusu yok.bahanesi rekabet yasaları gereği.
  • Sırf mobil internet için Turkcell den ayrılmayı düşünüyorum. Turkcell de 100 mb 3 ay için 5 sonra sanırsam 10 tl oluyor. 1 gb yi konuşmaya bile gerek yok. Avea da 1 gb 7 tl gibi bir fiyatken Vodafoneda da 7 tl ye sınırsız internet varken Turkcell'in ki gercekten kazıklamaktan başka bir şey değildir enayi yerine konuyoruz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanhan
    turkcell fiyat düşürse piyasayı siler süpürürmüşşşş, bırakın bunları siz asıl vodafone un önünü kapatmasalar, adamlar kendi uydularını istedikleri gibi bu ülkede kullanabilseler ne olurdu onu düşünün, ortada turkcell mi kalır aveamı. koskoca türkiyenin uzayda vodafone kadar uydusu yok.bahanesi rekabet yasaları gereği.

Vodafone nun onunu kapatmasalarmi yuhh diyorumm
    Hayatinizda hic rekabet hukuku diye birsey duymadiniz sanirim Turkiyede GSM oparatorlerini BTK denetler pazar lideri olan firma kafasina gore at kosturamaz avea vodafone kafasina gore tarife reklam kampanya cikartirken turkcell bir tarifeyi cikartabilmek icin BTK dan 1 hafta izin bekler tarife rakiplere gore degerlendirilir ve izin verirse cikar evet turkcell en ucuz olamaz hicbir yerde pazar lideri en ucuz olamaz ama en kaliteli olur turkcellin abone ve baz istasyonu sayisi vf ve aveanin toplamlarindan daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abone sayısında haklısın ama baz istasyonu sayısında abartmışsın...turkcellin o kadar baz istasyonu yok
    quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

quote:

Orijinalden alıntı: kaanhan
    turkcell fiyat düşürse piyasayı siler süpürürmüşşşş, bırakın bunları siz asıl vodafone un önünü kapatmasalar, adamlar kendi uydularını istedikleri gibi bu ülkede kullanabilseler ne olurdu onu düşünün, ortada turkcell mi kalır aveamı. koskoca türkiyenin uzayda vodafone kadar uydusu yok.bahanesi rekabet yasaları gereği.

Vodafone nun onunu kapatmasalarmi yuhh diyorumm
    Hayatinizda hic rekabet hukuku diye birsey duymadiniz sanirim Turkiyede GSM oparatorlerini BTK denetler pazar lideri olan firma kafasina gore at kosturamaz avea vodafone kafasina gore tarife reklam kampanya cikartirken turkcell bir tarifeyi cikartabilmek icin BTK dan 1 hafta izin bekler tarife rakiplere gore degerlendirilir ve izin verirse cikar evet turkcell en ucuz olamaz hicbir yerde pazar lideri en ucuz olamaz ama en kaliteli olur turkcellin abone ve baz istasyonu sayisi vf ve aveanin toplamlarindan daha fazla

• Turkcell'in 24bin, Vodafone'un 20bin baz istasyonu var, meraklısına bilgi olarak söylüyorum..
  • Fiyat/Kalite konusunda vodafone çok ciddi bir ilerleme kaydetti, eski telsim hurafelerini tamamen sildi gibi bir şey. Vodafone un aylık sms paketleri turkcell e göre çok çok daha avantajlı, Aynı şekilde konuşma paketleri de çok cazip, bunların yanında bir de ayda 8 liraya sınırsız internet veriyor size. İşin en güzel yanı siz bu interneti kullanırken, "acaba kaç mb kaldı?, ücret yansıdı mı?" gibi sorulardan tamamen arınıyorsunuz. Cebinizden ne kadar çıkacağını biliyorsunuz.

Tüm bu seçenekler beni tamamen vodafone a itiyor. Şu an Turkcell de kamu paketini kullanıyorum aylık 40 tl ye.

Vodafone a geçince yine aylık 1000 dakka her yöne paket+sınırsız internet= 37 lira 6 ay boyunca. Sonrasında varsın 48 lira olsun, paşa paşa konuşurum, paşa paşa da sınırsız internetin keyfini sürerim. Başka da bir şey söylemem artık.
  • vodafone olmasa türkcell her yöne 100 dakikayı 60 liraya satardı. Lanet olsun Türkcell.

Yaşasın Gençliğin ilacı vodafone
  • Turkcell! in sömürü gücü.

Geçiniz. Vodafone veya Avea akıllı adam için başka seçenek yok
  • Bu fiyatlarla daha çok kazanırlar..
  • tcell sadece malı yıl sonunda karlılık oranını ve cırosunu acıklaya bılrı cunku tcell bılım adamı ve muhendıslerden cok bankacı ve borsacı ıstıhdamı ıle banka gıbı yonetılen bır hızmet sırketıdır teknolojı sırketı degıl asla da olamayacak cunku teknolojı gelırstırmıyorlar sadece dunyada kullnılan eskımıs teknolojılerı yenı dıye yutturuyorlar mısal 3g mıllet duntyada 4g ye hazırlanıyor eger teknolojı sırketıysen 5g ye yon veren sırketlerın arasına gır 5g standartlarını belırle ılkkez turkıye tcell ıle 5g ye gecsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc
    tcell sadece malı yıl sonunda karlılık oranını ve cırosunu acıklaya bılrı cunku tcell bılım adamı ve muhendıslerden cok bankacı ve borsacı ıstıhdamı ıle banka gıbı yonetılen bır hızmet sırketıdır teknolojı sırketı degıl asla da olamayacak cunku teknolojı gelırstırmıyorlar sadece dunyada kullnılan eskımıs teknolojılerı yenı dıye yutturuyorlar mısal 3g mıllet duntyada 4g ye hazırlanıyor eger teknolojı sırketıysen 5g ye yon veren sırketlerın arasına gır 5g standartlarını belırle ılkkez turkıye tcell ıle 5g ye gecsın

3G lisanslari dagitilirken vf turk ell ve aveaya turkiye 3G ye hazir degildemisti ingiliz patron turkcell getirdi 3g yi yoksa hla edge hizinda surunuyor olacaktik sizce turkiye 4g testleri yapilan yer olarak 5g ye hazirmi :) arastirin dunyada hangi oparatorde telefon yedekleme cihazi var yada faturanizi pdf formatinda alabileceginiz cep telefonu icin online islem merkezi var bu arada 8 tl ye sinirsiz dediginiz sadece 5 mb sonrasi 96kbps edge bile degil o hizla anca 0.facebook a girilir resimsiz :D oda zaten ucretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 30 Nisan 2011; 8:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

Ex-aşkım
    Şunu söyleyebilirim ki IT ve Network departmanı gerçekten çok kaliteli ve kalifiye elemanlardan oluşuyor.

Ordamı çalıştın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.