Yıllık pakatteyim oldu. |
Türkcell 30.yıl internetini ikiye katla (2. sayfa)
-
-
Benim yıllık pakette olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katladık teşekkürler.
-
teşekkürler
-
Paketin bitmesine 4 gün var.İkiye katlıyor da süreyi de uzatıyor mu 1 ay?Boşa gitmesin hakkımız.
-
hocam 30 YIL olarak dener misin?
-
arkadaşlar bu sms son ne zamana kadar gönderebiliriz bilgisi olan var mı? tşkler.
-
İkiye katlıyor ama süreyi de uzatıyor mu 1 ay?Paketin btmesine 4 gün var yani 1 ay hediye mi gelecek o paketten?Eğer böyle olursa gelmiş geçmiş en iyi kampanya olabilir benim gözümde
-
1 ay süre veriyor hocam
31 Mayıs son katılım tarihidir. kesin bilgi yayalım (;
-
Vay be baya iyiymiş.Bu ay paketler şirketten o zaman.Gelmiş geçmiş telekomünikasyon alanında en iyi kampanya benim gözümde 🙂
-
sms mi gönderdiniz yoksa uygulamada mı katıldınız. bende yıllık uyguşlamadan olmadı
-
"Mutlu Mega 70 GB" yıllık faturasız paketi olup da bu hediyeden faydalanabilen arkadaş oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gönderdim. Tık yok şimdilik. Ne cevap geldi ne hatta bişeyler tanımlandı.
-
İçeriklerde bitişik yazın diyorlar yalnız, 30YIL şeklinde. Türkcell'in yapacağı iş bu kadar olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim smslere cevap bile gelmedi
2 gün önce turkcellden kurtuldum 30gbda onların olsun. ben şimdi katılmaya çalışsam kesin uygun değilsinizdir mesajı gelirdi
-
30YIL ı bitişik yazınca oluyor 2222 ye gönderin olduysada bunu beğeniverinde popüler olalım :D
-
Yıllık paketlerde oluyor mu bilgi lütfen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X