Şimdi Ara

Turkcell 3g ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha önce açılmış topic varsa kusura bakmayın....

Kimisi diyo Turkcell 3G teknolojisini getirmicek direk WiMaX'e geçicek ama Turkcell'in sitesinde halen 3G olcağına dair haberler var. Sizce 3G gelicek mi Türkiye'ye ?

Bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.

• Gelsen ne yazar, Türkcell hattım var, korkumdan sesli görüşmeyi bile yapamıyorum, ay başında morarmıyayım diye, 3g gelse bile hangimiz kullanabilecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Gelsen ne yazar, Türkcell hattım var, korkumdan sesli görüşmeyi bile yapamıyorum, ay başında morarmıyayım diye, 3g gelse bile hangimiz kullanabilecek...

Telekom lisans verse neden gelmesin
  • 3G teknolojisi şu an ki gsm ağından daha ucuz diye biliyorum...

Turkcell'e mail attım abuk subuk bi cevap vermişler, şu an için desteklenmiyor ama yakından takip ediyoruz diye....
    quote:

Gelsen ne yazar, Türkcell hattım var, korkumdan sesli görüşmeyi bile yapamıyorum, ay başında morarmıyayım diye, 3g gelse bile hangimiz kullanabilecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

3G teknolojisi şu an ki gsm ağından daha ucuz diye biliyorum...

Turkcell'e mail attım abuk subuk bi cevap vermişler, şu an için desteklenmiyor ama yakından takip ediyoruz diye....
    quote:

daha yakindan yakip etsinler

• Hocam 3g ye geçiyor ordan da 4.5g ye geçiyor.. (Gelecekten yazıyorum.. Buraya hiç gelmeyin hacı etrafı b*k götürüyor.. Mobil internet ateş pahası..) bu arada hort :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.