Şimdi Ara

Turkcell 3g vınn e176 harici anten (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
47.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HUAWEI Mobile Broadband
    Model : E176G

TURKCELL WIN LAR İÇİN ÖZEL
    3G ANTEN
    Kablo Boyu 3 m
    5 db

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzeyfe -- 28 Aralık 2009; 22:48:27 >

• evet hemen aldım bakalım ne zaman gelecek
  • Tamam lütfen anteni test ettiğinizde anten çekim gücü ve yorumlarınızı yazarmısınız.
  • tamam yazarım,sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah bu gün gelir dün kargoya vermişler..
  • arkadaşlar cihaz bu gün elime geçti şimdi deneme fırsatı buldum..wcdma %22 alıyorken sinyalin artması amacıyla anteni taktım. nemi oldu? tam bir fiyasko sinyal edgeye döndü...vınn cihazın kendi anteni daha iyi çekiyor 34tl +kargo 5tl=40 tl cıhaz elimde patladı...bana tavsiye eden arkadaşa ve satın aldığım g....i.gidiyor daki satan arkadaşa sonsuz teşekkürler. hayatımda 40 tl lik bir tecrübe daha kazandım..
  • arkadaşlar ben OMNI-A0039 ürününü aldım 100TL civarına aldım piyasadakilerden biraz pahalı ama işe yarıyor. stabil olarak 2.5-3,5 mb le bağlanıyorum.
    Piyasadaki tırt uzakdoğu antenlerindense biraz daha para verip bunu almak daha mantıklı.

http://idr.com.tr/OMNI-A0039.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlord06

Yaptığım anten...

Turkcell 3g vınn e176 harici anten

Vallahi tebrikler bulundugu yerde az cekim gucu olan arkadaslar icin onder oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzeyfe

HUAWEI Mobile Broadband

3G ANTEN
    Kablo Boyu 3 m
    5 db

ben bu anteni satın aldım gerçek anlamda kazanç sağlamıyor ancak pencere kenarına koyarsanız, az fayda sağlıyor, turkcel 3g de hiç fayda etmiyor çünkü en kötü sinyal seviyesi ve kasama alanı turkcell3g de , diğer gsm lerin 3g sinyalleri güçlü o yüzden bu antenle verim alınabilir...VINNZEDE

• quote:

Orijinalden alıntı: ubvarol

arkadaşlar ben idr iletişimden bir anten aldım gayet memnunum.
    www.idr.com.tr
    anten 2 dBi lik.
    daha yuksek kazançlı antenleride mevcut.

Ben de burdan bir anten aldım gayet verimli oldu.
    Daha önce çekmeyen yerden bile çekti tavsiye ederim.
    Adamlar da gayet ilgili bilgili konuda Türkiyede en yetkin firma diyebilirim.
    Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huzeyfe

HUAWEI Mobile Broadband

3G ANTEN
    Kablo Boyu 3 m
    5 db

bu ürünü isteyen arkadaşa sıfır orjinal ambalajında ve kargo ücreti bana ait olmak üzere vade farksız 3 taksitle 35 tl ye adrese teslim yollayabilirim.üstelik güvenli alışveriş metoduyla yani ürün elinize geçince onay verirsininiz.isteyen arkadaş özelden bağlantıya geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 8 Şubat 2010; 14:24:41 >

• Bende anten problemi yaşıyanlardanım ama ilk önce şu vın modemi nasıl satın aldığım ile ve rezillikle başlamak istiyorum. . İlk çıktığı zaman (sanırsam 1 ay) modemi satın almak istedim gittiğim birçok türkcell abone merkezinde bulamadım (izmit ve istanbul) ve hepsinin ortak cevabı olarak tükrkiyede çok sınırlı sayıda olduğu yönünde bilgi verdiler.(teknosa elekrto world vatan comp var ama satmıyorlarmış) Müşteri hizmetlerinle görüşmemi ve oradan bana yardımcı olunabileceğini söylediler. Tabi anadolu çocuğu arar müşteri hizmetlerini efendim 1 hafta içinde tüm stoklara girecek tahatünde bulundular iyi dedim teşkkür ettim kapattım.1ay sonra buradaki bir abone merkezine geldi. Bende gittim almak istedim oradaki arkadaşlar gayet iyi davrandılar özelliklerinden bahsettiler taki ben peşin almak istiyorum diyene kadar bunu sölediğimde bizim öle bi satışımız yok dediler bende sayfanızda yazıyor satmanız gerekiyor diye direttim işte epey bi münakaşa sonunda 160 ytl olan cihaz için dükkan sahibi SİZ BİZE PARA KAZANDIRMAYACAKSINIZ diye 210 milyona satmaya kalkıştılar bende isyan başla tekrar aradım müşteri hizmetlerini ve oradaki bayana anlattım olanları. Kadın bana öyle birşey olamaz imkansız dedi bende verdim abone merkezindeki yetkiliye kadın daha sonra bana oradan almayın biz size temin edecceğiz dediler vs. 1 ay beni süründürdüler öyle sonunda ne mi oldu beni aradılar efendim sizin olayınızı biz çözüme bağladık her türkcell iletişim merkezi abone merkezi neyse adı kendi fiyatını kendi belirler kusura bakmayın iyi günler ve telefon kapanır tabi arada geçen olayları hiç yazmıyorum bile Sonuç yine küskün bir şekilde dolaşırken buldum direkt olarak satın aldım artık bilmiyorum oradaki çocuğun gafletine mi geldi yoksa bunların hepsi kafasına göremi iş yapıyor anlamadım. 2 saat sonra turkcell beni arar Güray bey siz bu vın ı almışınız ama faturalı hat almadan kullanamazsınız o sıra kitlendim içinde hat var o üzerinize kayıt edilecek diye bende dedimki öyle birşey istemiyorum ve sitenizde kontörlü hat ile kullanılabilir dedim işte orası yanlış olmuştur biz size hat verelim falan filan epey bi dil döktü kadın bende en son hat istemiyorum hiç bir işlemde yapılmayacak dedim kapattım. sonra 1gb internet aldım ve.......
    Anten mevzuna gelelim ben 3g kapsama alanı içerisindeyim hemde o kadar içindeyimki ama size hızımı söylesem bana biraz terbiyesiz olacak ama kaba etinizle gülersiniz 10kb bazen 20 kb bugun aradım sordum neden diye verilen cevap 3g coğrafi koşullara göre değişir. Bende durdum ve düşündüm!! dedimki içimden demekki hızın artmasını istiyorsam evime baz istasyonu kurdurmam gerekiyor ..... eğer yardımcı olabilecek biri varsa ne mutlu bana

not: Çoğu kişinin aklından madem o kadar problem yaşadın neden evine internet bağlatmıyorsun diyenler vardır. Eve yılda 2 ay geliyorum ondan ilginize alakanıza teşekkür ederim

• Turkcell 3G Vınn çekme problemi yaşayanlara çözüm bu adreste arkadaşlar :

siparişiniz maksimum 2 güne kargoya veriliyor bilginize ;)
  • ya baslıcam sımdı harbıden arkadaslar bu sınyal yakalama gucu bu turkcellın modemdenmı kaynaklanıo vodafone modemlerı dahamı ıyı bıde koskoca ınternette bıtane anten buldum onerebılcegınız bı sıte yokmu bızde alalım
  • turkcell 3g vinn usb modem kulanan arkadaşlara bir sorum olacak, diğer hatlarıda kullanabiliyonuzmu bende vadofone hat var hattı taksam vinn'e çalışırmı?
  • Arkadaşlar Turkcell 3G de paket aşım sonrasında fatura stop var değil mi 99 TL de duruyor değil mi binlerce lira odemeyelım.

Çok acil lütfen
  • Kaan__06 : sorunun cevabı bi üst satırda, görmemişsin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: eterya

Arkadaşlar Turkcell 3G de paket aşım sonrasında fatura stop var değil mi 99 TL de duruyor değil mi binlerce lira odemeyelım.

Çok acil lütfen

hayır 99 liraya ulaştığında değil 199 liraya ulaştığında durur

• Türkcell vinn 3g anten elimizde mevcut.
    Türkiyede ilk ithalatcı olan biziz atilimmedya

isteyen sahibinden.com aracılığla alabilir.
    isteyen yerimize gelip alabilir. atilimmedya bilişim 0212 656 94 08 begin_of_the_skype_highlighting              0212 656 94 08      end_of_the_skype_highlighting

9dpi

5dpi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosman61 -- 25 Ağustos 2010; 10:36:57 >

• hocam simdi anten piyasada farklı yerlerde satılıyor bunu meseleyi cozduk fakat söyle bir durum var. birinin kablosu 5 metre kazancı dusuk diğerinin kazanci yuksek kablosu kisa nedir bu is. mesela bana en kötü on metre kablo lazim nasıl yapacam bunun uzatma kablosunu varmidir bunların kablosunu bağlantı aparatlarını satan yer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.