Şimdi Ara

Turkcell 3g vınn e176 harici anten (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
47.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şöyle bi durumum var taşınacağım ankaradan tekirdağ iş gereği bana bu antenden lazım Turkcell vınn kullanıyorum E176G olandan telefonum 5800 geçen gidip bi test ettimde 3 4 metre yanımda çekiyor 3 g benim kaldıgım evde yok

Bu antenden alıp yada kendim yapıp baglantı kurmak istiyorum en düşük maliyet ile kendim mi yapayım hazırmı alayım çünkü bulundugum yerde zaten baglantı var sadece yan daire nin orda rahat alıyor ne önerirsiniz...
  • çözümü vodafona geçmek.. turkcell 3g sinyallerinde menzil çook kısa haberin olsun verim alamazsın 18 aylık turkcell 3g tecrübem, ben antende kullandım faydası pek olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falls -- 28 Aralık 2010; 16:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falls

çözümü vodafona geçmek.. turkcell 3g sinyallerinde menzil çook kısa haberin olsun verim alamazsın 18 aylık turkcell 3g tecrübem, ben antende kullandım faydası pek olmuyor...

Dostum ama 3 aylık tahatüt var çıkmam mümkün değil şuanlık 2 ay kaldıda dediğim gibi yan dairede var olmadı usb uzatıp oraya çekerim ya napim olmazmı öle bende diyorum anten alam oraya koyam anteni ordan çeksin çekmezmi yinede öle
  • usb kablundan verim alman için kaliteli olması gereklidir.birde ayakkabı kutusunun içine aliminyumfolyo kapla ve ortasına modemi yerleştir.. antenden daha verimli olur.
  • Anladım şimdi müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olacaklarını felan sölüyolar ayarlarını değiştiririz felan diyolar bakalım neyse hele işim olsunda orda ayar çekecez artık eben yinede bi anten alırım bide 3 -5 metre usb kablosu
  • sürekli 3g modunu seç ayarlardan. tahminim sadece usb yeter...
  • vınn a takmak için antenin ucundan almak istersek, bu anten ucunun özel bir ismi, modeli, türü falan varmı?
  • 3g modemleri çekmeyenler herhangi bir wifi antenini modeme bağlamak için aşağıdaki adaptörü kullanabilirsiniz.
    http://www.dealextreme.com/p/rp-sma-female-to-crc9-adapter-cable-15cm-length-55723
    Aynı adaptörü gittigidiyorda 30 tl yede bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar başka bi bölümde de yazdım ama para falan vermenize gerek yok
    normal bi televizyon anteninin kablosunu 20 cm kadar kesip soyun ortaya çıkan bakır teline "L" şeklini verip
    araya sokun zaten maksat temas etmesi benim ki 10 katdan fazla hız arttı eğer isteyen olursa resimde eklerim zaten gören hemen der türk aklı diye
  • bir resim eklersen sevinirim nikel079 bağlantıyı nasıl yaptın bende yeni aldım bu modemi.
  • mesajı yeni gördüm yarın mutlaka eklerim
  • nikel079 39lira vınn kampanyası ile forumda epey kişi vınn aldı. dediğin anten işi epey hoşuma gitti çoğu kişide merak etmiştir.
  • ben dahili anteni yerinden oynattım herhalde, toplu iğne falan takmadan artık hiç çekmiyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
  • nikel079 nickli arkadaşın tavsiyesini denedim, eskisinden daha kötü çekmeye başladı. belki de ben beceremedim
  • 3g modem için anten aramaya gerek yok aşağıdaki aparatı alın ve wireless anteni ile kullanın işte bu kadar ben denedim oldukça iyi...eğer daha iyi olmasını isterseniz dbi yüksek anten alırsınız olur biter :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-rp-sma-disi-crc9-3g-modem-anteni-aramaya-son-59162975/detay/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.