Şimdi Ara

TURKCELL 3G VINN KAZIĞI YEMEDEN DÜŞÜNÜN DERİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
24.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senut

Korkunç ağır... Nasıl anlatayım size... Bu foruma girip bu mesajı yazmak için tammm 33 dakika beklemek zorunda kaldım -absürd gelebilir ama inanın öyle...- Ve ben doğu ya da güneydoğuda değil Marmaristeyim...

istanbulun göbeğinde 3g bağlanamıyor bu 3g olayı hikaye resmen birde ttnet e millet laf eder bi 3g kullansınlar bakalım ondan sonra görüşlerini alalım
  • Bende bir ara buladmistim bendede aynidi bende.merkezde oturuyorum baya ugrastim ama iptal ettim simdi.vodafone 8 tl kullaniyorum genel olarak fiyata gore.gayet iyi hatta bu.gun otobuste giderken download yaptim.hic kopma olmadan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Bende bir ara buladmistim bendede aynidi bende.merkezde oturuyorum baya ugrastim ama iptal ettim simdi.vodafone 8 tl kullaniyorum genel olarak fiyata gore.gayet iyi hatta bu.gun otobuste giderken download yaptim.hic kopma olmadan :)

2010 da vadafone kullanmıştım bir süre böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum amas turkcell resmen sinir küpü yaptı gerçi 1-2 güne adsl im devreye girecek 3-4 gün için almıştım ama o kısa süre zarfında bile yıldırdı
  • türkcell ne yazık ki 3g oturtamadı yani gerekli yatırımdan kaçıyor, vınn alacaklar bin kere düşünsünler....
    taahüütümün bitmesine 7 ay kaldı bir daha türkcell internet allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormgrey_1905

ne alaka yani ben ocak ayından beri kullanıyorum ve hep ilçede oldum ve çekmeyen yer nadirdir. evet gezdiğim yerlerde türkcell 3g olmazsa takıyorum sıradan bir vodafon yada avea hattını (özellikle vodafon) onlar üzerinden bağlanıp ihtiyacımı giderebiliyorum.

ooo çok süper birşey diyemem tabiki ama alacak olan varsa da tavsiyem ilk önce kullanacağı yerlerde 3,5G (3g bile değil) çekip çekmediğine bir baksın sonrasında ise taahütlü paket değil sacece cihzı alsın bence. sonra istediği hattı takıp kullanabilir. istediği makine diyorum çünkü illa wın jet yada vodem ile bağlı olduğu hattı kullanmak zorunda değilsin hepsi hepsiyle de bağlanabiliyor merak etmeyin. sadece adları farklı.

kısaca şuan hangisi bilmiyorum ama en ucuz cihazı arayın alın ve en ucuz ön ödemeli taahütsüz tarifeyi kullanın.

ben 20 gün köyde edge hızında bağlandım evet çok hızlı değil ama msn de görüntülü görüşme bile yapabiliyordum.

evde kullanıp çekmiyor diyen arkadaşlara da bir tavsiyem var. gidin bir zahmet 3-5 metrelik uzatma usb kablosu alın cihazı cama yapıştırın yada balkona asın öyle kullanın. ben yaptım oldu valla hatta yağmurdan ıslanmasın diye pet şişenin içine koydum balkondan süpürge sapıyla uzattım HSPA veya WCDMA yakalayıp sorunsuz kullandım.

dediğim gibi 1 ocaktan beri kullanıyorum tek şikayetim kalan kotayı 2 gün geriden izlettirmesi.

isteyen pm atabilir.

Haklısınız. 100 liralık cihaz için sürünmeye değmez. Hiç değilse kredi kartına taksitle alırsınız. Taksidi 8-10 lira bişey yapar. O kadar taahhüt imzalamaya değmez. Takarsın bir faturasız hat istediğinde yükleme yapar kullanırsın istemediğinde kullanmazsın. Kota aşımı da yok, kota dolarsa zınk diye durur bişeycik olmaz. )]:)

• Taahhüt süresi biten biten vınn ı iptal ettirmek için müş. temsilcisiyle görüştüm. İptal etmeyelim öyle kalsın faturasız kullanın ihtiyaç olduğunda yükleme yapar kullanabilirsiniz dedi. Dedi de diyelim ki 6 ay sonra yükleme yaptırdım ve kullandım. Peki bu durumda herhangi bir sabit ücret öder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Taahhüt süresi biten biten vınn ı iptal ettirmek için müş. temsilcisiyle görüştüm. İptal etmeyelim öyle kalsın faturasız kullanın ihtiyaç olduğunda yükleme yapar kullanabilirsiniz dedi. Dedi de diyelim ki 6 ay sonra yükleme yaptırdım ve kullandım. Peki bu durumda herhangi bir sabit ücret öder miyim?

Faturasız olanlarda sabit ücret filan yok. aynen faturasız konuşma hattı gibi. 9 Ay içinde yüklemek Lazım ufak miktarlar.
  • 3 aylık faturasız vınn kampanyasında (157tl) modem ücretsizmi?
  • şu yoğurdu sarmalasaktamı saklasak yoksa sarmalasamaktamı saklasak!
    şu vını faturalasaktamı kullansak yoksa faturasızmı kullansak!
    yaşıda kurusuda aynı, hepside kazık nediim
  • Faturalı ve sözleşmeli hat alanlar var hala adamlar ön ödemeli diye bir sistem yapmış değil mi ?

• Turkcell vinn cidden pismanliktir yarim saat dikkatli ve kontrollu bir sekilde internete giriyirm sonra 100mb lik kota yiyor cift seritli yollar gibi giriste kota cikista kota cekiliyor ayni sekilde vodafone da deniyorm yalnizca 20-25 mb harciyor bence almadan tekrar dusunun

• Yıl 2013 Bursa'nın göbeğinde Türkcell 3G rezaleti yaşıyoruz. Çift taşıyıcı muhabbeti hikaye. 7.2 mbps lik 3.5g telefonlarla bile 2 mbps'yi nadiren görüyor. Altyapı berbat.

• arkadaş 5 gün önce evdeki interneti iptal ettirnce markasına güvenim turkcell 24 ay tahahütlü
    aylık 35 tl yi buluyor 6gb aldık ama rezalet istanbul ümraniye atakente kullanamıyoruz
    çağrı merkezi 15 gün bekliyceksiniz ekip inceleme yapıcak vs ondan sonra varsa bir sorun
    iptal ediyoruz dediler tam bir rezalet istanbulun göbeğinde nasıl çekmez sakın bulaşmayın
    veya bulunduğunuz bölgede sorunsuz kullanan var ise öyle alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZGURCEL77

arkadaş 5 gün önce evdeki interneti iptal ettirnce markasına güvenim turkcell 24 ay tahahütlü
    aylık 35 tl yi buluyor 6gb aldık ama rezalet istanbul ümraniye atakente kullanamıyoruz
    çağrı merkezi 15 gün bekliyceksiniz ekip inceleme yapıcak vs ondan sonra varsa bir sorun
    iptal ediyoruz dediler tam bir rezalet istanbulun göbeğinde nasıl çekmez sakın bulaşmayın
    veya bulunduğunuz bölgede sorunsuz kullanan var ise öyle alın derim

Gunaydin diyeyim.

Vinn modem dedigimiz sey, evde, okulda, isyerinde olmadigin zamanlarda internete bağlanacak yer bulamadiginda kullanmak ZORUNDA iSEN alinabilecek bir şey.

Mesela koye veya tatile gittiginde kullanabilecegin bir sey..

Evdeysen, okuldaysan, isyerindeysen bulundugun yerde wi-fi (WLAN) varsa neden vinn modem kullanır ki insan?

AkiL bedava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 6 Ağustos 2014; 14:41:03 >

• data hattını telefona takıp da kullanabilirsiniz. ben öyle yapıyorum
  • Fakirsin odeyemiyon sonra turkcell kazik oluyo.
    En hizli kaliteli net turkcellde.
    Ptt veya baska sirketin internetinden daha iyi.
    Tabi en yuksek paketi alirsan net iyi hizli olur.
    Pahali olur cunku kalite var.
    Digiturk ekonomik paket alip hic guzel bir program yok demek digiturke butun kanallari actiramadigin icin camur atmakla surda turkcelli kotulemen arasinda hic fark yok.

Digiturk full al bak nasil tv guzellesir sinema ve lig tv ile.

Ama parasi var ayni turkcellde oldugu gibi.
    Para cok ama karsiliginda hizmet veriyo napsin ?
    Bedavaya mi verecek sana ?
    Paran yoksa alma zorla mi ?
    Sonra borclaninca agla ancak.

• uydunet kullanıyorum şu an 2-3 aylık şehir dışında olduğumdan internetimi taşıyamıyorum bulunduğum yerde mevcut değil

zorunluluktan mobil internet kullanıyorum.

vodafone ve avea evimden çekmiyor turkcell ise gerçekten çok iyi hizmet veriyor

parası da malum tabii o sebepten fiyatlara isyan edeceğimize parasını nasıl çıkarırız veya nasıl daha ekonomik tarifeler buluruz bunu düşünmeliyiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.