Şimdi Ara

TURKCELL 3G VINN KAZIĞI YEMEDEN DÜŞÜNÜN DERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
24.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşlar turkcell fırsatını buldu mu kazıgı atar.çok dikkatli olun.ben faturadan çok buyuk kazık yediğim için şu an avea kmudayım .ancak ben de geçen hafta 99 tl ye vınn aldım .sonra birde faturaız hat aldım.tabii vınnda data kartı kullanıyorum. mekan izmir üçyol---2.mekan izmir çeşme-dalyan mevkii....hız : 4.8 Mbt civarınadiren 3.7 mbite düşüyor.önmerım kesinlikle faturasız hatta kullanın.istsdeğin zaman int.paketi yuklersinn..
  • TTnet'e sabit ücret vermemek adına ve Süperonline hizmete girene kadar 3 aylık Vınn aldım. Aylık 39 lira olan kampanyadan. 3 ay sonra sözleşme kendiliğinden bitiyormuş.
  • geçen gün arkadaşımda 24 ay taahütlü vınn olmasına rağmen 90 küsür ödeyerek kapattırmış.
    iptal ettirmek isteyenler bi araştırsın bence..4 aydır falan kullanıyordu fatura 50 60 altına inmiyordu.. müşteri hizmetlerini aramış. isterseniz 90 küsür ödeyerek iptal ettirtebilirsiniz.. denmiş hemen gitmiş iptal ettirmiş..
  • arkadaşlar modemin anten yerine iğne sokup ucuna oyuncak telsizlerin antenlerinden takın
    Benim gayet iyi çekiyo ama genede çıkmak istiyorum 11 ayım kaldı bittiği gün çıkıp ttnete geçcem.
    Mecburiyetten almıştım şimdi gün sayıyorum
  • Bu modem çekmeme olayı tamamen bölgenizdeki çekim kalitesi ile alakalı.

Diğer husus eğer hangi operatörden USB MODEM alırsak alalım sonuçta sonrasında ileride başka operatörlerin hattıyla kullanıp kullanamayacağımızdır.

Şu an en hesaplı usb modem AVEA KONTÖRLÜ JET malum paket içeriğini paylaşmak istiyorum : 4 GB İNTERNET + MODEM + TT WİFİ + AVEA KONTÖRLÜ DATA HATTI sadece 89 TL başka ücret yok.

Hediye 4GB internet 90 GÜN GEÇERLİDİR. (Kalan data sadece M.H ile öğrenebiliyor çünkü hediye olduğu için ama satın alırsanız 4GB paket o zaman SMS ile ücretsiz sorgulanıyor.)

AVEA kapsama alanında olmanız yeterlidir EDGE/3G geçişi tamamen farksız.
    Ayrıca sonrasında USB MODEM M.H ile sim kiliti kaldırılıp DİĞER GSMLERLE KULLANILABİLİYOR..

Amacım reklam değil paylaşmaktır;kaldı ki son sözü söleyecek sizlersiniz saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 15 Kasım 2010; 12:20:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

geçen gün arkadaşımda 24 ay taahütlü vınn olmasına rağmen 90 küsür ödeyerek kapattırmış.
    iptal ettirmek isteyenler bi araştırsın bence..4 aydır falan kullanıyordu fatura 50 60 altına inmiyordu.. müşteri hizmetlerini aramış. isterseniz 90 küsür ödeyerek iptal ettirtebilirsiniz.. denmiş hemen gitmiş iptal ettirmiş..

nasıl başarmış arkadaşın bunu peki? 5 aydır akraba oldum tüm turkcell çalışanlarıyla hepsiyle tanıştım valla:) bu sabah biri daha aradı aynı zırvalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico
    Bu modem çekmeme olayı tamamen bölgenizdeki çekim kalitesi ile alakalı.

Diğer husus eğer hangi operatörden USB MODEM alırsak alalım sonuçta sonrasında ileride başka operatörlerin hattıyla kullanıp kullanamayacağımızdır.

Şu an en hesaplı usb modem AVEA KONTÖRLÜ JET malum paket içeriğini paylaşmak istiyorum : 4 GB İNTERNET + MODEM + TT WİFİ + AVEA KONTÖRLÜ DATA HATTI sadece 89 TL başka ücret yok.

Hediye 4GB internet 90 GÜN GEÇERLİDİR. (Kalan data sadece M.H ile öğrenebiliyor çünkü hediye olduğu için ama satın alırsanız 4GB paket o zaman SMS ile ücretsiz sorgulanıyor.)

AVEA kapsama alanında olmanız yeterlidir EDGE/3G geçişi tamamen farksız.
    Ayrıca sonrasında USB MODEM M.H ile sim kiliti kaldırılıp DİĞER GSMLERLE KULLANILABİLİYOR..

Amacım reklam değil paylaşmaktır;kaldı ki son sözü söleyecek sizlersiniz saygılarımla..

Avea jet modem aldım sim kılıt kodu icin10 gundur bekliyorum. Daha ne kadar beklerim bilmiyorum. Turkcell'den cvvinn i faturasiz almak en güzeli

• ALMAYIN BEN KOLUMU ZOR KURTARDIM TANIDIGIM KURTARAMAYANLR VAR BEN KANITLARLA EN SON MÜŞ: HAKEM HEYETİNE GİDERİM DİYE TEHTİD EDİNCE 1 DK DEDİ BİRŞEYLER SORDU SONRA İADE ALDILAR AMA GENE 15-20 birşeyler ödedim KONTURATLA ALMAYIN BİRŞEY HELE VINN TAVSİYE ETMİYORUM. AVEA JET ALAN TANIDIGIMDA JETİ BOZULDU ÇEKMİYOR ÇEKSE YAVAŞ AMA MECBUR KULLANCAM DİYOR KONTRATLI BİRŞEY ALMAYIN VODAFONE CEP NET KULLANIYORUM MEMNUNUM VODAFONE 3G mODEM ALAN TANIDIGIM YOK ONDAN DA BELKİ ŞİKAYET VARDIR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 16 Kasım 2010; 18:25:12 >
  • bu devirde kontratlı hiçbirşey almayın.
  • eğer elinizde modem varsa gidin faturasız 4Gb kotalı alın trcell'den 29 lira, baktınız iyi değilmi bir dahaki ay yükletmezsiniz.Bu devirde kimseye kontrat yapmamak lazım
  • quote:

M.H ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

M.H ne demek

[M]üşteri [H]izmetleri
  • ben kocaelidee oturuyorum her ılcede var 3g kı ben vodafone kullanıyorum hıc sorun yasamadım, bırtek dağlarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: YURIKORSAKOV

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

M.H ne demek

[M]üşteri [H]izmetleri

Müşteri hizmetleri uzaktan nasıl müdahale ediyorki cihaza. Biz kendimiz yapamaz mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 9 Eylül 2011; 12:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersev34

Bizzat Kendim Bu eziyeti çekdim allah kimseye cektirtmesin

Arkadaslar TURKCELL VINNN 3G ABONELİKLERİ,nin iptal edilmesi icin ortak hareket etmemiz gerekmektedir. Cünkü turkcell almıs olduqu ücretin karsılıqı olan hizmeti biz tüketicilere verememektedir. Bize imzalatmıs oldukları sözlesme nedeniyle hizmet qötürülemeyen yerlerdeki vatandaslarımız tamamen sömürülmüstür. Biz bu sömürüye dur demek icin buradayız. Eqer sizde TURKCELL,in sizi sömürdüqüne inanıyorsanız ve protesto etmek istiyorsanız qrubumuza katılın. Bu durumu qündeme tasımaktan baska caremiz bulunmamaktadır.

alıntıdır;

Turkcell 3G Connect Modem, diğer adıyla VINN alacak arkadaşlar bazı
    uyarılar:

-Ücret aylık 39TL.(ilk üç ay 19TL)

-Usb Modem bedava.4Gb indirme limiti.

-24 ay sürelik (MECBUREN)

-En önemli sorun şu anda 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il
    merkezlerinde var.

il merkezleri dışında internet hızı 236 kbps yani sinirden kanser
    olmaya yeter:)

Müthiş yavaş�

-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bi okuyun�Yoksa
    yanarınız..

Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa�.

Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıya yazdım�

Madde 7. Turkcell hizmetin hızını düşürebilme yetkisine sahip,itiraz
    hakkı yok

Madde 10.Kampanyadan çıkamazsınız 24 ay boyunca �

Madde 14.Cihazın kaybolması,bozulası durumunda bile 24 ay abonelik
    ücreti ödemeye devam edilir.

Madde 15. Kampanyada tarifenizde hiç bir değişiklik yapamazsınız(yani
    mesela bir yıl sonra yeni aboneler için fiyat 15TL�ye indirilirse eski
    abone olduğundan başvuramazsın)

Madde 17. Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek
    zorundasınız�.

Madde 18. Turkcell ücretlere zam yapma hakkı vardır.Vergilerde artış
    olursa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit
    değil..

alıntıdır;

almayı düşünen varsa kesinlikle almasın hiç tavsiye etmiyorum zaten sözlemeyide sonradan araştırdım imza atana kadar bişe yok yok dediler okuyunca herşey fiyasko�kesinlikle almayın iptal ettirmek için bile 24 ayı peşin vermek zorundasınız artı çok yavaşşş indirmeyi bile beceremiyooo TAM BİR KAZIKKKK���

hat almayın arkadaslar kontorlu alın oo daha ıyı 1 ay boyunca 4gb 39 1gb 19 tl olması lazımdı

• Arkadaşlar ben 4 gb kotalı kamu vınn almak istiyorum.Bulunduğum yerde 3g sinyali var ama hızı nasıl bilmiyorum.Benim merak ettiğim 3G sinyalinin bulunmadığı yerlerde Vınn hiç mi çalışmıyor yoksa EDGE hızında mı çalışıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Arkadaşlar ben 4 gb kotalı kamu vınn almak istiyorum.Bulunduğum yerde 3g sinyali var ama hızı nasıl bilmiyorum.Benim merak ettiğim 3G sinyalinin bulunmadığı yerlerde Vınn hiç mi çalışmıyor yoksa EDGE hızında mı çalışıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Edge hızında çalışıyor hız da çok kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Eylül 2011; 17:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyoglu

geçen gün aldığım vınnn eziyetine ben de dahil oldum. antalya merkezde bile çekmiyor. 3g ile nadiren bağlı diğer zamanlarda edge ile bağlanmaya çalışıyor...
    ayrıca turkcell merkeze gittiğimde tahhütsüz aldım 100 tl ödedim fatura falan kesildi. orada görevli bayan çok avantajlı istediğiniz zaman çıkabilirsiniz en kötü 6 ay kullanın çıkarsınız dedi ikna etti. sözleşmeyi okudum teker teker sordum. olumlu şekilde açıkladı aldık bir kere. SONUÇTA PİŞMANIM. iptal etmeye çalışacağım...

yakınım bile daha yeni aldı. bilinçsiz tüketici olduğu için gitmiş almış, üç ay 29, sekiz ay 39 ödeycek 4gb. yazık ya. onun paketinin taahhütünü okudum. çıkmaya kalksa ilk günden 190 küsür tl para ödeyecek. adam da sadece çocuğunun dersleri için almış interneti düşünün ya. yazık. tüketicinin bilinçsizliğinden faydalanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 27 Kasım 2011; 14:48:03 >

• Kullanıcı yorumlarını okumam iyi oldu.. hic kimse memnun degil..
  • Korkunç ağır... Nasıl anlatayım size... Bu foruma girip bu mesajı yazmak için tammm 33 dakika beklemek zorunda kaldım -absürd gelebilir ama inanın öyle...- Ve ben doğu ya da güneydoğuda değil Marmaristeyim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.