Şimdi Ara

TURKCELL 3G VINN KAZIĞI YEMEDEN DÜŞÜNÜN DERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
24.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizzat Kendim Bu eziyeti çekdim allah kimseye cektirtmesin

Arkadaslar TURKCELL VINNN 3G ABONELİKLERİ,nin iptal edilmesi icin ortak hareket etmemiz gerekmektedir. Cünkü turkcell almıs olduqu ücretin karsılıqı olan hizmeti biz tüketicilere verememektedir. Bize imzalatmıs oldukları sözlesme nedeniyle hizmet qötürülemeyen yerlerdeki vatandaslarımız tamamen sömürülmüstür. Biz bu sömürüye dur demek icin buradayız. Eqer sizde TURKCELL,in sizi sömürdüqüne inanıyorsanız ve protesto etmek istiyorsanız qrubumuza katılın. Bu durumu qündeme tasımaktan baska caremiz bulunmamaktadır.

alıntıdır;

Turkcell 3G Connect Modem, diğer adıyla VINN alacak arkadaşlar bazı
    uyarılar:

-Ücret aylık 39TL.(ilk üç ay 19TL)

-Usb Modem bedava.4Gb indirme limiti.

-24 ay sürelik (MECBUREN)

-En önemli sorun şu anda 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il
    merkezlerinde var.

il merkezleri dışında internet hızı 236 kbps yani sinirden kanser
    olmaya yeter:)

Müthiş yavaş…

-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bi okuyun…Yoksa
    yanarınız..

Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa….

Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıya yazdım…

Madde 7. Turkcell hizmetin hızını düşürebilme yetkisine sahip,itiraz
    hakkı yok

Madde 10.Kampanyadan çıkamazsınız 24 ay boyunca …

Madde 14.Cihazın kaybolması,bozulası durumunda bile 24 ay abonelik
    ücreti ödemeye devam edilir.

Madde 15. Kampanyada tarifenizde hiç bir değişiklik yapamazsınız(yani
    mesela bir yıl sonra yeni aboneler için fiyat 15TL’ye indirilirse eski
    abone olduğundan başvuramazsın)

Madde 17. Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek
    zorundasınız….

Madde 18. Turkcell ücretlere zam yapma hakkı vardır.Vergilerde artış
    olursa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit
    değil..

alıntıdır;

almayı düşünen varsa kesinlikle almasın hiç tavsiye etmiyorum zaten sözlemeyide sonradan araştırdım imza atana kadar bişe yok yok dediler okuyunca herşey fiyasko…kesinlikle almayın iptal ettirmek için bile 24 ayı peşin vermek zorundasınız artı çok yavaşşş indirmeyi bile beceremiyooo TAM BİR KAZIKKKK………

• bende kullandım insanı resmen sinir küpü yapıyor ve pahalı.ama kullanmak isteyenlerde olabılır bunuda unutmamak gerekır.
  • Bazı ilçe merkezlerinde 3g var örneğin sapanca
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

bende kullandım insanı resmen sinir küpü yapıyor ve pahalı.ama kullanmak isteyenlerde olabılır bunuda unutmamak gerekır.

Kullanmak isteyenin ya zamanı cok ya parası , istanbulun göbeginde cekmiyor 5.katda oturdugum halde tambir rezalet tavsiye etmiyorum kesinlikle...
  • İLçeyi bırak il için bile alınacak şey değil 3g modem.
    Sadece turkcell için değil tüm hatlar için uygun değil bence
  • Sadece ev için kullanılacaksa uygun sayılmaz ama, EDGE hızında da olsa arabada dağda bayırda denizin ortasında telefon bile doğru dürüst bağlanmayan bir köyde internete girmek için çok cazip.Ki vodafone sadece 8 TL'ye sınırsız veriyor EDGE hızını.
  • geçen gün aldığım vınnn eziyetine ben de dahil oldum. antalya merkezde bile çekmiyor. 3g ile nadiren bağlı diğer zamanlarda edge ile bağlanmaya çalışıyor...
    ayrıca turkcell merkeze gittiğimde tahhütsüz aldım 100 tl ödedim fatura falan kesildi. orada görevli bayan çok avantajlı istediğiniz zaman çıkabilirsiniz en kötü 6 ay kullanın çıkarsınız dedi ikna etti. sözleşmeyi okudum teker teker sordum. olumlu şekilde açıkladı aldık bir kere. SONUÇTA PİŞMANIM. iptal etmeye çalışacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı yok sorunlar beklentilerdende kaynaklanıyor olabilir
    ben taahüt imzalamadım e 182 model vınn cihazını satın aldım içine tim de kontörlü bir data hattı koydular hat için ücret ödemedim ihtiyacım olan aylar herhangi bir kontörlü turkcell hattı üzerinden vınn a aylık 29 tl karşılığı 4 gb yükleyip kullanıyorum eğer o ay mobil nete ihtiyacım yoksa yüklemiyorum para da vermiyorum özetle sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY
    ben kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı yok sorunlar beklentilerdende kaynaklanıyor olabilir
    ben taahüt imzalamadım e 182 model vınn cihazını satın aldım içine tim de kontörlü bir data hattı koydular hat için ücret ödemedim ihtiyacım olan aylar herhangi bir kontörlü turkcell hattı üzerinden vınn a aylık 29 tl karşılığı 4 gb yükleyip kullanıyorum eğer o ay mobil nete ihtiyacım yoksa yüklemiyorum para da vermiyorum özetle sorun yok

Bilinçli tüketici iste
  • Faturalida 39+1 tesis ucreti varken kontorlu nasil 29 oluyor 4 gb internet
  • aşağıdaki linkteki gibi oluyor

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet

daha doğrusu vınn cihazının taksidi olmadığı için öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

aşağıdaki linkteki gibi oluyor

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet

daha doğrusu vınn cihazının taksidi olmadığı için öyle oluyor

Onu bunu bilmem hizmet kalitesi yükselmeden kullanmaya deymeyecek bi ürün alt yapı kötü ulaşım yerlerde indirmeye kalkarsan vay haline , avrupa daha hızlı sürüme geçdi biz daha 3g yi oturtamadik sömürmeye devam ediyor türkcell ,siz siz olun taahütlü hiçbir ürüne girmeyin sömürene dek sizi oyaliyorlar.

• ne alaka yani ben ocak ayından beri kullanıyorum ve hep ilçede oldum ve çekmeyen yer nadirdir. evet gezdiğim yerlerde türkcell 3g olmazsa takıyorum sıradan bir vodafon yada avea hattını (özellikle vodafon) onlar üzerinden bağlanıp ihtiyacımı giderebiliyorum.

ooo çok süper birşey diyemem tabiki ama alacak olan varsa da tavsiyem ilk önce kullanacağı yerlerde 3,5G (3g bile değil) çekip çekmediğine bir baksın sonrasında ise taahütlü paket değil sacece cihzı alsın bence. sonra istediği hattı takıp kullanabilir. istediği makine diyorum çünkü illa wın jet yada vodem ile bağlı olduğu hattı kullanmak zorunda değilsin hepsi hepsiyle de bağlanabiliyor merak etmeyin. sadece adları farklı.

kısaca şuan hangisi bilmiyorum ama en ucuz cihazı arayın alın ve en ucuz ön ödemeli taahütsüz tarifeyi kullanın.

ben 20 gün köyde edge hızında bağlandım evet çok hızlı değil ama msn de görüntülü görüşme bile yapabiliyordum.

evde kullanıp çekmiyor diyen arkadaşlara da bir tavsiyem var. gidin bir zahmet 3-5 metrelik uzatma usb kablosu alın cihazı cama yapıştırın yada balkona asın öyle kullanın. ben yaptım oldu valla hatta yağmurdan ıslanmasın diye pet şişenin içine koydum balkondan süpürge sapıyla uzattım HSPA veya WCDMA yakalayıp sorunsuz kullandım.

dediğim gibi 1 ocaktan beri kullanıyorum tek şikayetim kalan kotayı 2 gün geriden izlettirmesi.

isteyen pm atabilir.

• Arkadaşlar VINN faturası ile ilgili bi sorum olacak? VINN faturasını ne kadar geciktirirsek VINN kapanır?Bir de 2 haftalık bir gecikme dahilinde %4 faizi üzerinden mi faizlendirme yapılıyor?Yoksa burda da Turkcell'in bir kazık atma politakı geçerli olup,daha fazla miktar faiz mi uygulanıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersev34

-Usb Modem bedava.4Gb indirme limiti.

-24 ay sürelik (MECBUREN)

4gb indirme limiti değil. Giden + gelen toplam 4Gb transfer yapabilirsiniz.

24 aylık anlaşma imzalarsanız alabiliyorsunuz zaten. Olayı o. Gizli bir madde vs değil ki.

Alacağınız yerdeki performans için de daha iyi araştırma yapmanız gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birazdanburda

Arkadaşlar VINN faturası ile ilgili bi sorum olacak? VINN faturasını ne kadar geciktirirsek VINN kapanır?Bir de 2 haftalık bir gecikme dahilinde %4 faizi üzerinden mi faizlendirme yapılıyor?Yoksa burda da Turkcell'in bir kazık atma politakı geçerli olup,daha fazla miktar faiz mi uygulanıyor??

2 fatura ödemediğinde kapatiyorlar ve sana ucuk birakam geliyor 650--700 küsür civarı gelmekte böle birakami gorunce uçuklamassan iyidir:)

vergisini gecikme faizini ekliyorlar bunlarda çabasi elini verirsen kolunu kaptirirsin sen sen ol yol yakinken dön derim:)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar VINN faturası ile ilgili bi sorum olacak? VINN faturasını ne kadar geciktirirsek VINN kapanır?Bir de 2 haftalık bir gecikme dahilinde %4 faizi üzerinden mi faizlendirme yapılıyor?Yoksa burda da Turkcell'in bir kazık atma politakı geçerli olup,daha fazla miktar faiz mi uygulanıyor??

2 fatura ödemediğinde kapatiyorlar ve sana ucuk birakam geliyor 650--700 küsür civarı gelmekte böle birakami gorunce uçuklamassan iyidir:)

vergisini gecikme faizini ekliyorlar bunlarda çabasi elini verirsen kolunu kaptirirsin sen sen ol yol yakinken dön derim:)

Ya malesef kullanıyorum artık:S.Sadece 10 günlük bir gecikmede vınn kapanır mı?Kapanırsa açmak için hat sahibi mi gerekiyor?Ya VINN'dan sadece kota aşımında aşırı ücreti geliyor.1GB aşsan 50 TL fazladan geliyor...Bulunduğum yer şehir merkezinden baya bir dışarda olmasına rağmen 3G hızında gayet iyi şekilde bağlabilyorum hız konusunda şikayetim yok şimdilik:D.Sadece ödenmeyen 10 gün geciken faturanın getirisi çok ağır mı olur?Yoksa %4 faizi üzerinden mi??

Bir de en büyük kazık DOWNLOAD+UPLOAD=4GB sadece download 4 Gb değil yani.Upload edilen miktar da kotaya ekleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birazdanburda -- 22 Ekim 2010; 1:28:19 >

• quote:

quote:

quote:

Ya malesef kullanıyorum artık:S.Sadece 10 günlük bir gecikmede vınn kapanır mı?Kapanırsa açmak için hat sahibi mi gerekiyor?Ya VINN'dan sadece kota aşımında aşırı ücreti geliyor.1GB aşsan 50 TL fazladan geliyor...Bulunduğum yer şehir merkezinden baya bir dışarda olmasına rağmen 3G hızında gayet iyi şekilde bağlabilyorum hız konusunda şikayetim yok şimdilik:D.Sadece ödenmeyen 10 gün geciken faturanın getirisi çok ağır mı olur?Yoksa %4 faizi üzerinden mi??

Bir de en büyük kazık DOWNLOAD+UPLOAD=4GB sadece download 4 Gb değil yani.Upload edilen miktar da kotaya ekleniyor..

Faizlerini bilmiyorum ama inder yapacaksan sen sen ol katiyen indirme yapma normal indirdiğinin 2 katı fazlasını kotandan alıyorlar bilgin olsun soyana dek devam edecekler seni :)

• Vodafone internet paketleri aylık 8 tl kota sumi yok çünkü hızın düşüyor bu durunda kafan ağrımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Vodafone internet paketleri aylık 8 tl kota sumi yok çünkü hızın düşüyor bu durunda kafan ağrımıyor

Daha Erken 3g ye geçmemize oyuzden tenoloji daha cok gelişmeden almayin derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.