Şimdi Ara

Turkcell 4.5G Metro İstanbul [ Metro'da TV ve Müzik Dinledim! ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bursada ve ankaradaki hafif raylı sistemlerin, yer altı istasyonları yüzeye çok yakın diye biliyorum, istasyonlar dışarıdaki normal şebekeden hizmet alıyor, izmir metrosunun örnek vermemdeki sebep, basmane-f-altay istasyonları arası ki 15 km civarı en az vardır, yerin çok altında bulunan dış ortam ile hiç bağı olmayan tam metro sistemleridir, bu istasyonlar çok yer altında olduğu için normal şebekeden hizmet almıyor, firmalar belediye ile protokol yapıyor yada 2886 sayılı ihale kanunu kapsamında belediye para ödeyerek bu hizmeti sağlıyor, ve yer altı için özel kapsama alanı oluşturuluyor, tünnel için baz istasyonları vb vb. uzun lafın kısası, süreci belirli olan, yıllar önce herkesin yaptığı birşey, günümüz koşullarında güvenlik sorunları ile sunulmaz hale gelmiş bir hizmet bu, ortada kaliteli-teknoloji diye büyütülecek özel birşey yok...
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bu tip alanlar için güvenlik amacıyla, dışarıdan tetiklenebilir bir hizmet sunulmaması gerekir, bipten arama almak, mesaj almak, normal sms ve çağrı almak gibi, uzun yıllardır istanbula gelmediğim için konuyu gözlemleme imkanım olmadı, ancak dediğim gibi dışarıdan tetiklenebilen servisler çalışmıyorsa tehlike olduğu söylenemez, ancak internet erişimine kısıtlıda olsa bir erişim varsa, bir şekilde bypass edilebilecek bir yöntem bulunamayacağı garanti edilemez, bence güvenlik için metrolarda sadece metro içindeki kişinin arama yapması ve sms yollaması izin verilmelidir, diğer her türlü hizmet tehlikelidir...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    aynen ben de öyle düşünüyorum terör eylemi yapmak isteyen o interneti de manipule edebilir istediği gibi kullanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi metro acaba ben taksim metrosunda haliç durağında yukarı çıktığında bağlanabiliyorum yer altında full çekiyor ama internete bağlanmıyor belkide cihazımdan kaynaklıdır iphone 6 kullanıyorum hattımda turkcell belki şimdi yapmışlardır en son 3 ay önce metroyu kullanmıştım.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bursa da da 5km falan yer altında 7 tane istsyon var dışarıdan sinyan alması mümkün olmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bursa da da 5km falan yer altında 7 tane istsyon var dışarıdan sinyan alması mümkün olmayan
    50 metredir o hocam 5000 metre olsa duramazsın.
  • İstanbul metrolarında 2G çekiyor diye biliyorum. Türk Telekom Mobil kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell 4.5G yol boyunca hiç düşmedi.

• Bugün yanlışlıkla interneti açık unuttular, hız testi yapamadım. Upload'da kestiler interneti. Turkcell 4.5G Metro İstanbul [ Metro'da TV ve Müzik Dinledim! ]

• Hangi metro istasyonları birleştirdiler o zaman.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy metrosu.

Haliç metrosunda internete sorunsuz giriliyor. Açık alan olduğu için sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.