Şimdi Ara

Turkcell 4.5G Metro İstanbul [ Metro'da TV ve Müzik Dinledim! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İstanbul'da biraz gezinti yaptım, 3-4 saat gezdikten sonra eve gitmek için Metro'ya bindiğimde 4.5G çekiyordu. Bende dedim bakayım nasıl diye.

Metroda internet erişimi kapatılıyor bildiğiniz gibi.

Sonra Metro'da merdivene çıktığım anda VoLTE ve İnternet baglantisi kesildi.

"Operatörünüz geçici olarak internet erişimini devre dışı bıraktı." Diye yazı yazıyordu SS alamadım.

Sonra Dijital Operatör'e internet erişimi olmamasına rağmen giriş yaptı. Bende dedim bir fizy ve TV+ deneyeyim dedim.

Bir baktım giriş yaptı. Metro yolunda en düşük 1 dış gördüm 4.5G'de ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. VoLTE üzerinden aramaya yapmıyor. 3G ve 2G normal.

Sonra sorunsuz bir şekilde müziğimi ve filmimi izledim yol boyunca. Dergilik servisine de giriş yapıyordu. Dergi dahi indirdim ve okudum. Kendi hiçbir servisi dışında hiçbir yere girmiyordu.

Bende diyordum millet neden telefonla oynuyor internet erişimi mi var diye, ama bunu öğrenmiş oldum. Bilgilerimi sizinle de paylaşmak istedim.

VoLTE hizmeti çalışmadı.

Yol boyunca 4.5G hareket halindeyken 3-4 dış çekti. Durakta durduğunda full çekiyor.

Bu SS durakta duruldugunda çekildi: Turkcell 4.5G Metro İstanbul [ Metro'da TV ve Müzik Dinledim! ]

SS almak son anda aklıma geldi. Bu SS'i metroda durakta çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Eylül 2020; 17:57:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben bir şirkette ise baslayacagim bina 10 katlı ve eksi 2. Kata kadar kat var yani 12 eksi 2 . Katta Turkcell full 4.5G çekiyor ,Vodafone ve turktelekomda sinyal yok 😂

• Bu yeni bir şey değil. Yıllardır Metro istasyonlarında Turkcell ile Turkcell uygulamalarını kullanabiliyorsunuz. Yalnız istasyonları arasında bağlantılarda zaman zaman kopma olabiliyor. Hatta Bi gün TV plusta mac izliyodum. Birisi sormuştu bana maçı nasıl izliyorsunuz diye. Ben de durumu izah edince soruyu soran arkadaş baya şaşırmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her operatör %100 çekim garantisini vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Eylül 2020; 18:1:25 >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Ben genelde arabayla gidip geldiğim için bu seferlik Kadıköy'e gideceğim için araba ile gitmedim. İlk defa deneyimledim.

Haciosman tarafında kopma olmadı bende.

• Metro'yu falan bilmem. Hiçbir okasyonda beni hiç üzmedi. 20-30 lira fazla ama kaliteyi ucuza alamazsın. Bu iğneden ipliğe böyleydir

• Eski olay metroda turkcell servisleri çalışıyor sadece internet var denemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur ben de uzun zamandır biniyorum metroya belki istasyonlar arasi bağlantıyı da yapmıştır Turkcell. Kesintisiz kullanılsın servisler diye. Kadıköy kartal metrosunu çok kullandım pandemi öncesi o zaman kesinti oluyordu istasyonlar arası. Taksim haicosmani bilmiyorum.

Bu cidden iyi oldu bence. Benim için olmasa da, metroyu her gün kullananlar için.

• Turkcell kullanmak için o kadar çok sebep var ki bu diğerleri içinde en sıradan kalan şey bence 👍

Çok haklısınız, diğerleri fiyatına göre hizmet vermekte.

• Turkcell en iyisi ama iyice pahalı olmaya başladı. Lifecell falan takılıyorduk birkaç senedir, şimdi o da yok. Sitesine giriyorum, doğru düzgün tarife/paket yok.

• Haklısınız tcell en iyi ama gelde gör ki evimde 4g yi bırak 3g 2g tırt internet nanay bu kadar şikayet yazdım ama bizim buraya paraya kıyamıyorlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 26 Temmuz 2020; 21:40:18 >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Bende bizim işyeri için zorladım, yatırım planına aldılar. 2020'nin son çeyreğinde kurulacak.

• Turkcellden memnuniyetimi dile getirirken kendi evimi is yerimi gittiğim yerleri kendi köyümü ve eşimin koyunu gittiğim şehirleri bağlayan otoyollar falan dikkate alıyorum. Başkasının evinde çekmiş çekmemiş beni ilgilendirmiyor. Kendime göre yorum yapıyorum. Müşteri hizmetleri çok ilgili. İlk numara taşıdığımda binanın içinde çok az çekiyordu. Müşteri hizmetlerine yazdım. 20 gün sonra sorunu cozduler. Şu an bodrum katta bile çekiyor. Müşteri hizmetleri, Internet hızı, uygulamaları, kapsama alanı, hediye internet hatta bayilerde çalışanların müşteriye yaklaşımına kadar çok memnunum. 20 TL fazla ödüyorum ama o kadar çok İnternet kullanıyorum ki az bile oduyo olabilirim.

Telekom kullandığımda köyümde ve yollarda sıfır sinyal. Şehir içinde fena degildi. Özellikle Karadenizde ilçe merkezinde ve şehir merkezinde 3G ve 4.5G çekiyordu. Çok sorun yaşadım. Bence Vodafonedan daha iyi firma Telekom.

Vodafone ise bence en kötüsü. Müşteri hizmetleri yok. Hiç bir sorunla ilgilenmiyorlar. Allah mecbur etmesin Vodafone kullanmaya.

Şehir içi yollarda zaten Turkcell'den başkası ne bilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Şehir içi yollarda zaten Turkcell'den başkası ne bilim
    Şehirlerarası yollarda da iyi bence çekimi, en azından İstanbul-Ankara arasında hiç sorun yaşamadım, Bolu Tünelinde full çekiyor sanırım verici yerleştirdikleri için

• izmir metrosu 1999 yılında faaliyete geçmişti, o zamanlar sadece 2g vardı diye hatırlıyorum, 2000 yılında tüm firmalar metronun yer üstü ve yer altı, istasyon ve tünellerinde hizmet veriyordu, 3g gelince 3g de hizmet vermeye başladı, ne zaman güvenlik olayları gündeme geldi, 3 firmanında gsm hizmeti tüm yer altı istasyon ve tünellerde belediye kararıyla sonlandırıldı, ihaleleri yenilenmedi...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bursa'da yer altında belirli yerler var
    hafif raylı sistem var kapsama alanında engel falan da yok

• interneti güvenlik nedeniyle kapatıyorlarsa, sadece turkcellin uygulamalarına açık internet de güvenlik açığı oluşturmaz mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.