Şimdi Ara

TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydemirci

arkadaşlar bende talep oluşturdum ama gelecek olan kart nano sim mi olacak ? bir seçenek seçmedik bunula ilgili ?

Nano ve büyük sim hepsi içiçe geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

arkadaşlar bende talep oluşturdum ama gelecek olan kart nano sim mi olacak ? bir seçenek seçmedik bunula ilgili ?

Nano ve büyük sim hepsi içiçe geliyor.

büyük sim kırılınca mikro oluyor nano olmuyor heralde yanlışınız yok değilmi ? nano geliyorsa iyimiş ama.. Ortalama kaç günde geliyor ?
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonum samsung note3 N9005 versiyonudur.Yani yurt dışından aldım ben Almanyadan almışdım.Bilerek 4G desteklediği için aldım bu ürünü.Ama ne olduysa Turkcell telefonunuz ve simkartınız 4G destekelmemektedir diyor.Türkiyede ki versiyon note3 N900Q modelidir.O modellemi karıştırıyorlar anlamadım gitti  Lütfen yardım edin.Turkcell bayisine gittim desteklemiyorsa bir şey yapamayız diyorlarYARDIM EDİN LÜTFEN

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Sim kart üçlü aprataylı birlikte veriliyor,yani her standart mevcut.
  • Bende sipariş verdim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Kasım 2015; 9:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Sim kart üçlü aprataylı birlikte veriliyor,yani her standart mevcut.

Teşekkürler cevap için. Ortalama ne kadar sürede geliyor ?

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Ben gidp aldım.
    Bu forumdan başka biri talep oluşturmasına rağmen 1 aya yakın zamandır kartın ulaşmadığından bahsetmiş.
    Sizde bayiden değişim yapın.
  • Faturasız hattıma 20 TL istediler gerek yok dedim. Var mı böyle birşey? Faturalı ya ücretsizmiş

• 4.5G cihazı olup, henüz sim kartı 4.5G uyumlu olmayan, bireysel - kurumsal tüm abonelerimiz bu kampanyadan yararlanabilir. Diğer abonelerimiz için sim kart değişikliği için tavsiye edilen fiyat KDV dahil 19TL'dir. 4.5G cihazı olup, henüz sim kartı 4.5G uyumlu olmayan abonelerimizden, ilgili bedel alınmayacaktır. "

Renkli işaretlediğim kısma uymayanlar için 19 TL standart sim kart ücreti alınacak.

https://forum.turkcell.com.tr/t5/duyurular/4-5g-uyumlu-cihazlarda-ucretsiz-sim-kart-degisikligi/m-p/40057#M85

• kargo bugün elime ulaştı 128K üçlü sim.

http://i.hizliresim.com/V6GmRv.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 9 Kasım 2015; 16:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Değiştirdim sim kartı. 5 dakika sürmedi. Yalnız 64K mobil imzasız sim kart verdiler. 128K mobil imzalı sim kart için 20 TL istiyorlar.

Müşteri temsilcisi hat 64'se 64 128 ise 128 KB gönderilir demişti eğer 128 ile değiştirmek istiyorsanız 19 TL ücret isterler yüksek ihtimalle.

Benim hat 128'di 128 geldi bir kaç sene önce 12 TL'ye yenilemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 9 Kasım 2015; 17:17:14 >
  • Kafasına göre yorum yapıyor müşteri temsilcisi.
    Benim önceki kartım 64'lük olmasına rağmen ücretsiz 128'lik kart verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Cihaz özelliklerinde belirtilmiştir genelde. Ya da 9500 olan model 3G'li, 9505 olan 4G'li idi sanırım.

Hocam kolay gelsin bir sorum olucakti..
    Benim 4g lte destekli simkartim var bu 4.5g kartlari ayrimi oluyor yoksa 4.5g simkart dedikleri bumudur=?
    Bİr resim varsa eger aldiysaniz atabilirmisiniz?
  •  TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--]

işlem tamam.

@Oskis hocam aklınızda şüphe olmaması için bu linkten kontrol edebilirsiniz.

https://www.turkcell.com.tr/tr/4-5g?place=banner-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 10 Kasım 2015; 16:35:56 >

• Oskis kullanıcısına yanıt
    4.5G, LTE'ye farklı frekans birleştirme özelliği eklendiği için kullanılan daha çok pazarlama amaçlı bir sözcük. 4G LTE destekli SIM kartınız varsa 5G ve CDMA şebekeleri hariç her şeye hazırsınız. :)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam beklemedeyiz ozaman..bu arada turkcellden artik sogumaya basladim ..85tl lik tarife kullaniyorum ama yogun yerlerde 3g cekmiyor

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Çekmiyor değil, eldeki frekanslar o kadar kullanıcıyı taşıyamıyor. Bunun için 4G gerekli zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Aynen bir rahatlama olucak umarim ... 4g gelsede gecsek

• Sadece faturalı hatlara ucretsizmis bugün turkcell merkeze gittim

• Bugün Bakırköy meydanın aşağısında hemen solda kalan sarı Turkcell e girdim 5dk sürmedi yeni sim kartı almak. 64k verdiler. Carousel in karşısındaki Turkcell de kalmadı yeni parti bekliyoruz dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.