Şimdi Ara

TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rize'de belediye parkın karşısında ulusoy yazıhanesin yanında ve postanenin karşısında heykelin yanındaki galeri muzaffer de vardı ben muzafferden aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Ürünü almanyadan vodafone dan aldım.Ayarlarda 4G lte gösteriyor ama turkcell kabul etmiyor.Bu kampanya her 4g destekleyen tel olmuyor demek ki.Para konusu sorun zaten alacakdım ama bana tel yine deateklemez dediler boşuna alırsınız dediler.Onlarda tam bilmiyorlar sallayıp duruyorlar.Turkcell ücretsiz kamoanyası tel listelerinde olduğu gibi her 4g tel olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani?Şimdi tel 4G desteklemiyor diye görünüyor.Ücretsiz değiştirebilirmiyim?Dediğim gibi yaklaşık 2 hafta önce 19Tl verip parayla alacaktım desteklemez yine dediler aldırmadılar hayret ettim.Şimdi ne yapmam gerek?Kampanya değişmiş mi?

• Verilen üçlü sim kart 64k mı 128k mı? 128k görseli varsa paylaşır mısınız? Hakkımız varsa 128k alalım, kart üstünde yazıyorsa anlarız, sorun yok.
  • Keşke almasaydım.3G açılmıyor.Yapacağınız işi...

• 4.5g alınca sonradan bunun bir ilave ücretlendirmesi olacak mı? Biliyorsunuz yeni dönem müşteri soymanın adı şu: " iyilik yapıyorum adı altında kandırmak"

Bunu yaparken de en fazla başvurulan yöntem ise sonradan karşına çıkartılan sürpriz ödemeler.

Geçelim mi 4.5g ye ücretsiz diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 5 Mart 2016; 14:22:44 >
  • Turkcell hat sahibi degil kullanicisiyim sim kart degistirmem mumkun olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.