Şimdi Ara

TURKCELL 4.5G’Yİ DESTEKLEYEN SIM KARTLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK[---Ana Konu--] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bildiğim için aldım.4G destekeldiğü için ve işlemcisi farklı oluyor ve daha hzılı şarj olduğu için almışdım.Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy A7 destekliyor A8 i göstermiyor yani desteklemiyormu komedi bu ya

benimde telde bu şık var

LTE/WCDMA/GSM otoMATİK BAĞLANTI DİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 18 Kasım 2015; 15:13:47 >
  • Lte varsa 4.5 g destekler
    teşekkürler cevap için
    zaten telefondanda öğrendim şimdi 532 yi arayıp 1 i tuşladım
    kartınızı değiştirin diyor ücret ödemeden
  • Uygun olduğunuz bir zamanda kartınızı değiştirin, itiraz ederlerse de diretin kartınızı değiştireceklerdir.
    Bulunduğunuz yerde Turkcell flagship varsa dğişimi flagshipten de yapabilirsiniz.
    Tanıyorum turkcell bayisini zaten eli mahkum
    İllaki değiştirecek
    Bilgi için tekrar Teşekkürler arkadaşım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kardeşimin sim kartını 4G uyumlu sim kartla değiştirmek için Turkcell bayisine gittim. Ordaki çalışan hat değişimi yapabilmek için bayiden 4G uyumlu telefon almamız gerekiyormuş vs. bir sürü şey saydı kardeşimin acelesi olmasa elemanla baya uğraşırdımya neyse. Her bayi için konuşmuyorum ama çoğu her fırsatta müşteri bilgisizliğini paraya çevirmeye çalışıyor forumdan internet araştırıp bilgi edinmesek soyup soğana çevirecekler. Bayiyi şikayet etmeyide düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Oradayken müşteri hizmetlerini arayıp telefon alma şartını şikayet etseydin keşke.
    Dinsizin hakkından imansız gelir.
  • Ben bugün değiştirdim parada vermedim
    Yalnız 64 k aldım zaten telde mobil imza kullanmıyorum

Zaten 128 i yokmuş ellerinde çocuğu tanıyorum olsa mutlaka verirdi bana

• Z3 compact kullanıyorum gittim bir tim e simkartı değiştirmek için tim çalışanı ne dese beğenirsiniz cihazınız desteklemiyor 19 tl ücret karşılığı değiştirebilirim dedi dedim cihaz destekliyor eminim yok desteklemiyor diyor oradaki başka bir çalışan desteklemesi lazım dedi ama benimle ilgilenen çalışan değiştiremeyecegini söyledi m temsilcisini aradım destekliyor dedi dedim yok tutturdu desteklemiyor diye isim vardi çıktım gittim 1 gün sonra aynı bayiye gittim turkcellden gelen mesajı gösterdim değiştirdiler

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Demedinmi dedteklemeyen bir sim kartı neden para karşilığı satmaya kalkiyorsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Demedinmi dedteklemeyen bir sim kartı neden para karşilığı satmaya kalkiyorsun diye

Aklıma gelmedi turkcell sitesinde destekliyor m temsilcisi desteklediğini söylüyor ücretsiz alabileceğimi söylüyor tim çalışanı para almak için desteklemiyor diyor aradım m temsilcisini siz tekrar aynı bayiye gidin sorun çıkarsa bizi tekrar arayın dedi gittim benimle ilgilenen çalışan başka müşteri ile ilgileniyor du yoksa dün desteklemeyen cihaz bugün nasıl oluyorda destekliyor diyecektim başka bir çalışana turkcell den gelen mesajı gösterdim hiç itiraz etmeden değiştirdiler

Tabiki destekliyor çalışanın işgüzarlığı
    Adamlar önce kimliğini alıp hattına bakıyor pc den
    Zaten orada hattında çıkıyor meydana
    Üşenmiş işgüzar çalışan anlaşılan

• Kimliğimi aldı baktı desteklemiyor dedi işin ilginç yanı orada zaten

Bakmamıştır bakar gibi yapmıştır
    Hem desteklemiyor diyip hemde satmaya kalkmış
    Bir kere buradan kaybetmiş

• Bilemiyorum olabilir ama sonuçta aynı bayiden ücretsiz değiştirdim

64 k mı aldın 128 k mı sim kartı

• 64 k aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 24 Kasım 2015; 0:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

Boşu boşuna bayi ile uğraşmayın. Turkcell online işlemlerden sipariş verin, evinize ücretsiz olarak 4.5G destekli sim kart geliyor.

Gönderimi Inter Global Kargo ile yapıyorlar, bu kargo adresinize kargo getiriyorsa sorunsuz şekilde 2-3 günde sim kartınız size ulaşır.

Online işlemlerden denemiştim ama galiba bazı illere gönderiyorlar adana yı bulamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01
    Online işlemlerden denemiştim ama galiba bazı illere gönderiyorlar adana yı bulamamıştım

Evet, Turkcell ile konuştum biraz önce. Gönderim yapılan şehir listesi İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya. Yılbaşıyla birlikte gönderim yapılan iller listesi artacakmış ancak yine de 81 il olmayacakmış.

Yine de fena sayılmaz, hizmet verdikleri bölge toplan nüfusu 30 milyon civarında, ancak Türkiye'nin 6. büyük ili Adana'da listede olmalıydı.

Aynen adana nasıl yok bende şaşırdım yılbaşından sonra liste güncellenecekse iyi olur ileride lazım olacaktır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.