Şimdi Ara

Türkcell 4G LTE Destekli Yeni SIM Kartını Satışa Sundu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
13.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ihalede farklı frekanslar satıldıya, bunların her birine bir bant deniyor. Mesela 2100 MHz 3G frekansı 1. bant oluyor. 7. bant 2600 MHz, 3. bant 1800 ve 20. bant da 800 MHz frekansları idi yanlış hatırlamıyorsam.
    Yok, telefon bunu kendisi yapacak. Zaten şu an piyasadaki çoğu telefon tek bant 150 Mbit destekleyenler. Mesela standart olarak operatörler 800 MHz yani 20 bant sunacaklar. Farklı frekans birleştirme destekleyen telefonlar ekstra olarak 3. bant 1800 MHz bandına da bağlanabilecek. Ya da 3. ile 7. bantlar birlikte kullanılacak destekleyen telefonlarda, ama desteklemeyenlerde alt frekans bandı çalışacak. Böyle bir şeyler olacak hani de, telefon ve şebeke birlikte anlaşarak yapacak bunu.
  • Herkese iyi akşamlar.

Yeni bir telefon alamayı düşünüyorum, hattım da Turkcell Faturalı.

Telefonu aldıktan sonra 4G'den tam anlamıyla nasıl yararlanabiliriz? Yani hangi bant uyumlu olmasına dikkat edelim?

Veya Turkcell'in en yüksek frekans(en iyi 4G) imkanı hangi bant üzerinden olacak.

Bu durumu göze alarak telefon almak ne kadar faydalı olur ?
  • Arkadaslar 4G de 3G ye gore sarjimiz daha mi uzun gidecek yoksa kisa mi gidecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz önce hattımı tr taşıdım. 4G özellikli kartı bedavaya verdiler para almadılar. Hattı taşıdığım için herhalde

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Halihazırda Turkcell abonesi olanlara da ücretsiz veriliyor.

• Arkadaşlar biraz önce akasya turkcell den 4G 128Kb sim kartı ücretsiz değiştirdiler. Bilginize....

• Turkcell 4.5G'ye Hazırlık Kampanyası denen bir şey çıkarmış.Sim kartını değiştirene hediye 1GB internet varmış.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-hazirlik-kampanyasi
  • dun turkcell bayısıne gıttım 4.5 g ile uyumlu kart verdıler benım telefondan cıkarttıgımı aldılar kartın ustunde 4.5g lte yazıyor kullanan varmı bılmıyorum ama 64 bıtlık kart eskı cıkan 32lıktı ve onun cekmedıgı yerde full cekıyor su anda en önemlısıde ucretsız degıstırdıler
  • Arkadaşlar daha 4 gün önce kuşadası turkcell bayisinden 4g 64kb lik sim kartımı ücretsiz olarak değiştirdim fakat telefonum iphone 5 ireland3 operatöründen alınma sim kilitli bir telefondu gevey markası (gpp) ile kullandığım cihazım malesef yeni 4g simi tanımadı bu yüzden telefonu kullanamıyorum çok zor bir durumda kaldım 3310 un elindeyim şu an yardımcı olabilecek arkadaş varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

1. Si bu konunun burada ne işi var. LTE kullanan bir tek Apple ürünleri mi?

2.si ben Vodafone kartımla Avrupa' da çatır - çatır LTE kullandım.

3.sü ise TURKCELL LTE' yi "L-üleburgazda T-alim E-tmeli" olduğunu zannediyorken VODAFONE Dünya'nın çeşitli ülkelerinde LTE kulllanıyordu, hatta bazılarında 4.5G

4.5G'yi literatürümüze ilk kazandıran sizi tebrik ederim 😊

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.