Şimdi Ara

Türkcell 4G LTE Destekli Yeni SIM Kartını Satışa Sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g hız olarak yetiyor kota bile dayanmıyor mecburen düşük hızda kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g için sim kart mı değiştik, yine aynısıyla devam edilir sanırım. Milleti soymaya bahane..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kartı anten mi zannediyor bazıları.. Komik olmayın. Sadece kimlik doğrulamaya yarayan smart kartın frekans ile ne alakası var.
    Turkcell'in yaptığı bildiğin şark kurnazlığı, zaten aynı kartı birkaç ay evvel 3 kart bir arada diye tanıtmıştı, daha iyi fiyata satabilmek için LTE yazmış al sana 19 TL'lik kazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

LTE için özel bir SIM karta gerek yok, Turkcell gene kurnazlık peşinde. Yurtdışında telefon destekliyorsa otomatik olarak 3G'den 4G'ye geçiyor ve ekranda ilgili kısaltma çıkıyor...

Agır sallamışsınız
    suan kartlar 900 ve 1800 destekli lte devreye girerse baska frekanstan gircek 850 galiba elindeki kartta frekans destegi yok onu nasıl yapcaksın ?

Cehalet parayla olsa mal varlığını batırırsın

Neyseki bilmemek değil öğrenmemek ayıp, kendimize görev belleyelim öğretelim..

2g 3g 3.5g 4g hepsini destekleyen elindeki telefondur, sim kart konuya fransızdır.

Vodafone 3g sim kartını 4g modemi olan s4 active gibi bir cihaza tak yurt dışına çık çatır çatır kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 26 Ağustos 2014; 10:36:24 >

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın gülünç duruma düşüyorsunuz. Turkcell kartı takılı iPhone 5 (A1429 Model) ile Almanya'da Deutsche Telekom Yunanistan'da Cosmote üzerinde LTE bağlanıyorum. SIM kartının LTE frekansları ile ilgisi yoktur, kullandığınız telefonun ilgili frekansları desteklemesi gerekir. Zaten bu nedenle Apple Türkiye iPhone 5 A1428 modellerine destek vermiyor.
  • 19 tl az olmuş Turkcell niye elini korkak alıştırdın.

Eski sim kartlarınız dursun değiştirmeyin millet bi alsın sorun yoksa değiştirin
    sonra vodafone gibi şarj sorunu çıkarsa hepiniz eski sim kartımı istiyorum diye ağlarsınız
    Benim tavsiyem acele etmeyin. Zaten 4 Gnin de sim kartla alakası yok..

Ayrıca yukarıdaki resmi de bir zahmet yönetici arkadaşlar şu resimle değiştirsin ekrana sığmıyor
    ekran kayıyor

Türkcell 4G LTE Destekli Yeni SIM Kartını Satışa Sundu

• quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

LTE için özel bir SIM karta gerek yok, Turkcell gene kurnazlık peşinde. Yurtdışında telefon destekliyorsa otomatik olarak 3G'den 4G'ye geçiyor ve ekranda ilgili kısaltma çıkıyor...

Agır sallamışsınız
    suan kartlar 900 ve 1800 destekli lte devreye girerse baska frekanstan gircek 850 galiba elindeki kartta frekans destegi yok onu nasıl yapcaksın ?

Cehalet parayla olsa mal varlığını batırırsın

Neyseki bilmemek değil öğrenmemek ayıp, kendimize görev belleyelim öğretelim..

2g 3g 3.5g 4g hepsini destekleyen elindeki telefondur, sim kart konuya fransızdır.

Vodafone 3g sim kartını 4g modemi olan s4 active gibi bir cihaza tak yurt dışına çık çatır çatır kullanırsın

Cehaletle alakası yok dostum 3g ye gectiginde nasıl degistiysen 4g ye gecincede degisecek yoksa adam babasının hayrına ürettirmedi o hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 26 Ağustos 2014; 12:31:47 >

• önce adam gibi 3g versinde 4g eksik kalsın

hala E'ye düşüyoruz zaman zaman.
  • Yurtdisinda kart degismesine gerek kalmadan 4g'yi kullanmak mumkun olabilir belki ama bu durum suan hali hazirda turkcell hatti kullanan aboneler icin gecerli degildir, nedeni ise mevcuttaki turkcell sim kartlarinin 4g sebekesini taniyacak sekilde uretilmemis olmasidir. 4g lte baglantisini tanimlayip, cihazin kullanimina olanak saglayacak olan yeni 4g lte destekli turkcell sim kartlari olacaktir. Cihazda sim kart olmadan 3g / 4g destekli telefon sebeke mi tanimlayip kullanabiliyor? Cihaza sebekeyi tanitan sim karttir, sim kart oyle sallandigi gibi sebekeye fransiz degildir :) sadece bilgi saklamak icin degildir :) diger ulke operatorlerinin mevcut sim kartlari 4g icin tanimli olarak uretilmis oldugundan kart degisikligine ihtiyac olmuyordur ama bu turkcell aboneleri icin ayni degil... 4g lte hizmete girdiginde kullanmak isteyenler oyle yada boyle 4g lte destekli sim karti almak durumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 26 Ağustos 2014; 12:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

önce adam gibi 3g versinde 4g eksik kalsın

hala E'ye düşüyoruz zaman zaman.

Bildiğim kadarıyla daha farklı bir altyapıdan veriliyor , bende çok bilgili değilim arkadaşım ingilterede 3g hat almış çok kötü diyor fakat 4g çok iyiymiş.Tabiki burdan turkcell'in yaptığı ayıbı doğruymuş gibi söylemiyorum ama umuyorumki 4g adam akıllı olurda bir rahat ederiz belki

• Hattımı 2007 yılında almıştım ve 2G idi, SMS ile 3G'ye geçtim hala 3G olarak kullanıyorum ancak çekim gücü olarak bir sorun var gibi Edirne'ye giderken ablamın telefonu sadece 2 kere E moduna geçti benimki hep E modundaydı hatta Edirne Eski Camii'de bile benimki E idi, bazen 3G'ye geçiyordu. Sonuç olarak iyi bir 3G destekleyen yerde 3G'yi kullanıp çift taşıyıcı ile 28 Mbps'i gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Turkcellde LTE yokken kartı olsa ne olmasa ne

Turkcell de mi LTE Yok ? Yoksa AVEA ve VODAFONE'nin LTE Altyapilari yok diye , haksiz rekabet olur gerekcisiyle , TURKCELL'in LTE'ye gecisi mi yasaklandi ?

Avea'da 4G'ye hazır. TTnet'in altyapısını kullanacaklar. Kaldı ki ikisininde sahibi Türk Telekom. 4G'nin bu kadar gecikmesinde sebep Vodafone. Kaç senedir altyapı yapamadılar.

• Yahu vodafone hazır değil diye 4Gye geçemiyorlar böyle saçmalık olur mu? Avea ve Turkcell enayi mi yani hayret birşey. Itiraz etsinler anayasa Mahkemesine kadar gitsinler ben altyapımı kurmuşum vodafone kuramadıysa banane ondan desinler

• Vodafone ile ne ilgisi var? Karasal yayına geçiş yapılacak, sonrasında boşa çıkacak frekanslar ise 4G için kullanılacak.
    Frekans ihalesi iptal olduğu için gecikme yaşandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Vodafone ile ne ilgisi var? Karasal yayına geçiş yapılacak, sonrasında boşa çıkacak frekanslar ise 4G için kullanılacak.
    Frekans ihalesi iptal olduğu için gecikme yaşandı.

aynen
    çoğu baz istasyonu 4g destekliymiş zaten.sadece uygun anten takılılacak sanırım.

kotalardan hızlardan fiyatlardan bahsetmiş bazı arkadaşlar.

sinyal kalitesi ve kapsama alanı için istiyoruz biz 4g yi.
  • 512 kb sim kart bunun yaptığı işi yapar mı ?
  • Turkcelin gönderdiği yeni kart kurye ile şimdi geldi... Turkcell gün içinde arayıp aktif edeceklermiş...
  • kartın fotoğrafını yükleyebilir misin?
  • Arkadaşlar bu özellik sayesinde internet hızında hemen bir fark yaratır mı? 4g miz yok diye düşünmekteyim..
    Tam olarak neye yarar?
  • tamerKA kullanıcısına yanıt
    Ön yüzünü yüklüyorum mobildeyim biraz zor yüklüyor. Sim kart bütün cihazlara göre ayarlanmış.
     Türkcell 4G LTE Destekli Yeni SIM Kartını Satışa Sundu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.