Şimdi Ara

Türkcell 4G LTE Destekli Yeni SIM Kartını Satışa Sundu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim.bende geçen hafta 512k olan sim aldım farkı merak ettiğim için istemiştim fotoğrafı. hız ön plandaysa 512k almak daha mantıklı. bundaki amaç tek kartla tüm cihazlara uygun sim şeklinin olması. sonuç olarak 128 k.
  • tamerKA kullanıcısına yanıt
    Ben özel olarak almadım aslında... Geçen gün turkcellden aradılar yeni çıkan mobil imza kanunundan dolayı değişmesi gerekiyormuş... Herhangi bir ücret talep etmediler... Nano sim kartlı cihaz kullandığımı belirttim daha önceki kartı keserek kullanıyordum mobil imza kullanılamadığı için... Bu iyi oldu benim için...
  • anladım 4g için özellikle istemedin. teşekkürler, iyi günler
  • Btk(Bilgi teknolojileri kurulunun) tebligi geregi 16 eylulden itibaren mobil imza kullanicilari icin gelistirilen 4g ozellikli turkcellin she2 adini verdigi 128kb sim kart.sim karta 16 tl odeyerek yada mobil imza kullanicisiysaniz 532 yi arayarak yada tim e giderek adresine ucretsiz olarak gonderebilecekleri sim kart fakat ist cogu timde mevcut olup2sadece faturalisi bulunup daha kontorlusu cikmamis ve bu sebebten mobil imzami kullanamiyorum islerimi yapamıyorum faturalisini cikartip kontorlusunu cikartmayarak kontorluye ikinci sinif muamele ama mobil imza abonmanlik ucreti kesmeye devam eden turkcell.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Mobil imza kullanicilari btk nin tebligi geregi eski sim kartlarini kullanamiyor o yuzden mobil imza kullanmak isteyen degistirmeli

• Bu pilot bolgelerde deneyecegiz diyorlar lte yi o bolgeler neresi bilen varmi arkadaslar?

• Millet 5g ye geçti biz hala 4g ye geçemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Sim kartı anten mi zannediyor bazıları.. Komik olmayın. Sadece kimlik doğrulamaya yarayan smart kartın frekans ile ne alakası var.
    Turkcell'in yaptığı bildiğin şark kurnazlığı, zaten aynı kartı birkaç ay evvel 3 kart bir arada diye tanıtmıştı, daha iyi fiyata satabilmek için LTE yazmış al sana 19 TL'lik kazık.

Ben pek bilmedigim icin dogrudur yada yanlistir demiyecegim ama dedigiz gibi para pesinde olsalar mobil imza kullanicilarina ucretsiz olarak hic bir ucret talep etmeden kuryeyle adrese neden gonderiyorlar dieye de dusunuyorum sonucta dedigiz olsaydi degistirmek zorundasibiz su kadar ucret detlerdi ve btk tebligi de eski simletde kullanilmayacak diyor sahsen benimki kuryeyle ucretsiz geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa_yesilova

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Sim kartı anten mi zannediyor bazıları.. Komik olmayın. Sadece kimlik doğrulamaya yarayan smart kartın frekans ile ne alakası var.
    Turkcell'in yaptığı bildiğin şark kurnazlığı, zaten aynı kartı birkaç ay evvel 3 kart bir arada diye tanıtmıştı, daha iyi fiyata satabilmek için LTE yazmış al sana 19 TL'lik kazık.

Ben pek bilmedigim icin dogrudur yada yanlistir demiyecegim ama dedigiz gibi para pesinde olsalar mobil imza kullanicilarina ucretsiz olarak hic bir ucret talep etmeden kuryeyle adrese neden gonderiyorlar dieye de dusunuyorum sonucta dedigiz olsaydi degistirmek zorundasibiz su kadar ucret detlerdi ve btk tebligi de eski simletde kullanilmayacak diyor sahsen benimki kuryeyle ucretsiz geldi

BTK kararı dediğiniz şeyle 4G'nin bir alakası yok. Elektronik imza için kullanılan SHA-1 algoritmasının yerine SHA-2 mecburiyeti geldiğinden değişim yapmak zorunda kaldılar.
    USB kart okuyucu ile kullanılan elektronik imza için bu iş web üzerinden otomatik halledilebildiği halde sim kartlar için böyle bir imkân bulunmamasından dolayı mecburi olarak değişim yapıyorlar.

• Ek bilgi: Platinum musterisiyseniz ucretsiz degistirebilirsiniz
  • http://www.vodafone.com.tr/Red/yurtdisinda4g-hizi.php

simkart değiştirmeye gerek de yok
  • karantina61 kullanıcısına yanıt
    Sim kartınız ne kadar sürede geldi kuryeyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyu77

Sim kartınız ne kadar sürede geldi kuryeyle?

10 gün içinde geldi.

• Siz hele 4G destekli telefon alında ondan sonra hattı düşünün

• Aşağıdaki linkte sony xperia Z 4g uyumlu gözüküyor. Hattı 4g ye geçirdiğimizde cihaz uyum sağlayabilecek mi ?
    Bir de 4g için sim kart değişikliği şart mıdır ?

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Sony_Xperia_Z

• quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Aşağıdaki linkte sony xperia Z 4g uyumlu gözüküyor. Hattı 4g ye geçirdiğimizde cihaz uyum sağlayabilecek mi ?
    Bir de 4g için sim kart değişikliği şart mıdır ?

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Sony_Xperia_Z

800 mhz bandını destekliyorsa 4G çeker.

• sadece şunu belirteyim ki turkcell 4g hatlar bazı telefonlarda kullanılamıyor. bunlardan biri de samsung s4. hattımı turkcelle taşıdım ama hattın üzerindeki yazılımsal hatadan dolayı telefon desteklemiyor. böyle bir şey yapacaksanız bir daha düşünün ya da araştırın. turkcell hatasını kabul etti ama çözüm önerisinde de bulunmuyor. 10 senedir kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım.
  • Arkadaşlar 3 g hatla 4 g çekmez dünyanın her yerinde böyledir ben yurtdisinda aldığımda 3 g ayrı 4 g ayrı simkart satılıyor.telefon 4 g uyumlu olacak ve simkart ta 4 g olacak .ve 4g hatla zaten 3 g olan ülkede 3 g olarak 4 g olan ülkede 4 g çeker.

• Yılbaşından itibaren LTE destekli kartlar bayilere geldi deniyordu.
    Bahar aylarında eski SIM kartımı Samsung S5'e takmak için kestiğimden hem sıkıntı çıkmasın diye hem LTE destekli olacakmış diye yeni SIM kart aldım Van'da.
    Temmuz'da Romanya, Slovakya, Macaristan ve Polonya'da destekleyen operatörlerin bant 3, bant 7 ve bant 8 LTE şebekelerine bağlanabildim. Yani 800 MHz, 1800 MHz ve 2600 MHz frekanslarında şebekeye bağlanabildim. Demek ki çok eski kartları bilmiyorum ama yılbaşından beri kart alanların kartları destekliyor olmalı.
  • @sis651 şu 7. kanal, 8. kanal detayını açar mısınız biraz? Anlamı nedir bu dediğinizin?

Ülkemizde 4G yayını başladığı zaman kafamıza göre bant mı seçeceğiz, telefon bu işlemi otomatik mi yapacak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.