Şimdi Ara

Turkcell 533 bin abone kaybetti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    türk telekomdan iğreniyorum yahudi arapa tamamen krediyle satıldığı için ve o yaratık krediyi ödemeden tüm kârı cebe atıp kaçtığı için.
    üzerine çok kötü anılarım var modem ev internet servisi hakkında kısacası yanından bile geçmek istemiyorum tt''nin.
    Vodafone'a geçince biliyorum nelere sinir olcağımı internette video izlerken takılması+kırsal tenha yerlerde iyi çekmemesi ama bu sorunlar olurken aklıma gelicekki en az 2kat daha az para ödüyorum ve tatmin olucam.

P.S turkcell'in bip,lifebox,tv,dergilik hiçbirinide kullanmıyorum sürekli bedava gelmesine rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Haziran 2019; 20:1:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Mevcut fiyatların zaten saçmalık abidesi olduğunu her zaman dile getiriyorum.

GNC tarifeler, Platinum tarifeler ve Turbo tarifelerin yanına yaklaşılmıyor. E günümüz ekonomik durumunu da göz önünde alırsak alternatifleri değerlendirmek kaçınılmaz oluyor.

Ama şundan emin ol hem TT hem de Vodafone, öyle bir an geliyor ki "LANET OLSUN, KEŞKE TURKCELL'DE KALSAYDIM/KULLANSAYDIM" dedirtiyor.

Kimse boşyere öyle böyle demesin, diğer 2 operatörün hala şehir merkezlerinde ciddi problemleri var ve Turkcell'de bunun farkında olduğu için saçmaladıkça saçmalıyor.

Konuda ki abone kaybı da bu fiyat artışlarını artık hazmedemeyen, alternatiflere yönelen kitle oluyor. Turkcell bildiğinden şaşmaz, fiyatları düşürüp kaybettiğini geri kazanmak için uğraşmaz. Zaten hali hazırda ki abonelerden dünyanın parasını kaldırıyor.

Sağlam bir Turkcell kullanıcısı olarak ne istediğimi ve ne aldığımı biliyorum. Turkcell'i bırakıp gitsem TV+, Lifebox, BiP, Dergilik gibi ekstra faydalardan olacağım. Bunun üzerine doğru düzgün çekim/hız değerleri olmayacak. Bir yerde iyiyse 2 yerde kötü olacak. Bu gibi sorunları anlatabileceğin ve destek talep edebileceğim adam akıllı bir müşteri hizmetleri desteği olmayacak ve en önemlisi HD görüşme imkanım olmayacak.

Son olarak sana önerimse Vodafone yerine Türk Telekom'a yönelmen. En azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar, sende kullanıp faturanı ödeyerek katkıda bulunabilirsin. Vodafone'da öyle birşey yok, kendini geliştirmek için kılını kıpırdatmıyor. Sadece ver yiyeyim.

Her zaman sana doğru düzgün hizmet vermeye çalışanı destekleyeceksin. Türk Telekom yakın zamanda bölgeme baz istasyonu dikecek, sırf bu yüzden 2 hattımı da iptal etmiyorum ki bir katkım olsun.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum. Telekom da Vodafone da bir süre sonra Turkcell de kalsaydım keşke dedirtiyor..

Ama şu an Turkcell'i değiştirmem gerekse kesinlikle Telekom' a geçerim. Çünkü sebebini bilmediğim bir şekilde Vodafone kalitesini inanılmaz şekilde düşürdü. İnternet ve çekim kalitesi hiç olmadığı kadar kötü durumda. Sanki Türkiye'den çıkacaklarmış ve o yüzden hiç yatırım yapmıyorlarmış gibi hareket ediyor. Belki de çıkacaklardır, kim bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

vodafone yavaş ama en azından dehşet ucuz
    Turkcell en hızlısı ve en pahalısı
    bizim evde turkcell düzgün çekmiyor ama tt çok iyi çekiyor. turkcell in tek artısı kırsalda iyi çekmesi. bizim köyde sadece turkcell çekiyor. dedemle babaanneme paket yapıyorum. Konuşma paketleri yok turkcell de bi tane 1000dk var o da 35tl. 35+35 her ay 70tl ödüyorum, diyecek laf bulamıyorum, tt çekse köyde 12+12 24tl ye halledecektim. her ay 50tl fazladan giriyor
  • Bu fiyat politikasıyla devam ederse 1 milyon bile kaybeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.