Şimdi Ara

Turkcell 5G (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
4
Favori
11.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung’un keyfi ne zaman isterse o zaman açar maalesef. Her platformda söylüyorum. 5G isimli telefon satarak buna göre fiyatlandırarak 5G’yi açmamak nitelikli dolandırıcılığa girer. Geçen bir videoda şunu duydum. “Samsung kullananın kendine saygısı yoktur” ilk 5G sinyali teste açıldığında Apple’da da 5G seçeneği yoktu ama adamlara yazdık ettik ikinci hafta beta yazılımda açtılar. Samsung’a yazdık cevap bile vermediler. Aradım karşıdaki 5G ne dedi. Teşekkür ettim kapattım. Üzerinden 2 yıl geçti durum bu. Şimdi iki firmayıda siz değerlendirin. İşin özeti Samsung sizin paranızı alır ama özellikleri vermez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    İlginç gerçekten ilk defa duyuyorum böyle bir durumun olduğunu yine de Turkcell'deki çalışanın bana şebekenin 5G göründüğünü söylemesi garip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedDevilStand kullanıcısına yanıt
    Turkcell uygulamasında şebeke tipi değişikliği menüsünden şu anki şebekenizi görebilirsiniz

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Böyle görünüyor demek Samsung 5G adı altında 5G olmayan telefon satıyor gerçekten çok ilginç

Turkcell 5G

• Canlı destek'ten gelen yanıt bu
    Turkcell 5G

Ne kadar yalan dolan bir cevap. Peki S23 ve üzeri cihazlarda neden veriyorlar. O kullanıcıların sorun yaşamasından endişe etmiyorlar mı? Ben bunun kavgasını çok verdim zamanında VoWifi için de vermiyorlardı. O yüzden Samsung benim için yok hükmünde bir firma. Apple gibi burnundan kıl aldırmayacak bir firma bile anında aksiyon alıp kullanıcısını mağdur etmiyor.

Hadi Türkiye’de test vs diyelim. Telefonunuzu Turkcell hat ile yurt dışında kullansanız yine 5G seçeneği çıkmıyor. Daha geçen Japonya’da test ettim. Şirket telefonum Samsung. Yine yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 25 Mart 2025; 16:37:51 >

Telefonun CSC ayarlarında 5G kapalı.

5G desteği konuma ve operatöre göre açılıp kapanabiliyor. Bizde 5G açmayan telefon Almanya'da vs. 5G çalıştırıyordu. Muhtemelen Japonya tanımı yok cihazda. Samsung bu kadar karışık hale getirdi bunu. Çinliler gibi aç her yerde tüm bantları, uğraştırma...

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Telefona Alman hattı takarsan açar tabiki. Geçen yıl 5 ülke gezdim içinde Turkcell olduğu için 5G seçeneği gelmiyor. Neyse Samsung kullananın kendine saygısı yoktur deyip arkadaşları kendi hallerine bırakıyoruz.

Vay arkadaş bu sebeple linçleneceğim aklıma gelmezdi 😁

Yok canım bizim hıncımız Samsung’a. Ben note serisini 1 2 3 4 5 7 8 kullanmış sürekli yurtdışı seyehatlerimde uçakta Samsung note 7 yi hostese teslim etmek zorunda kalmış. (Pili durduk yere yandığı için tüm dünyada toplandı) Note 8 döneminde hayatımıza giren VoWifi’ı kullanmak istediğimde yine Samsung’un bu özelliği Türkiye’ye vermek istememesi ile onlarca mailleşme ve hatta CEO’suna adamın hayatı boyunca tahayül edemeyeceği şekillerde küfürler ederek Samsung defterini kapatmış biri olarak çok hafif yazdım 🤣

😁 anlıyorum hocam haklı sebepleriniz var ben de samsung taraftarı birisi değilim ama ekosistem sahibi olmak istediğim için Samsung gibi hem Apple'dan daha uygun fiyatlı olup hem de arayüz ve özellikleri açısından daha stabil ve verimli olan başka bir marka yok en azından bizim ülkemizde

Yurtdışında kullanılabiliyordu işte. Ultra'lar Almanya'da 5G roaming yapabiliyordu.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Ultralarda var dedik ya hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.