Şimdi Ara

Turkcell 750DK+20GB+250SMS 120TL/ay (5-23 Mayıs) + İlk Ay 20GB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
14
Favori
31.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell 750DK+20GB+250SMS 120TL/ay (5-23 Mayıs) + İlk Ay 20GB

Beni anlamadı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Faturasız dan geçtiğiniz için TKÜ ödersiniz, faturalı dan geçseydiniz son fatura da kalan bütün TKÜ peşin alınırdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben faturasız hat kullanıyorum turkcell uygulamasından faturalıya geçişte bu gözüküyor ama tıklayınca sadece aşmaz paketler çıkıyor. nasıl geçebilirim?

• Turkcell'de suyunu çıkardı bu işin. Daha geçen hafta 135 TL'ye 15+5 GB uçan kaçan bulunmaz fırsat diye geçtik şimdi 120 TL'ye düz 20 GB veriyor.

Haftaya 30 GB 100 TL derse şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 7 Mayıs 2023; 10:8:37 >
  • 1 Mart ta turkcell ile anlaşmazlık yaşayıp tt geçmiştim ama dün bu kampanyayı görünce 112 TL cayma bedelini falan gözüm görmedi hemen geçiş yaptım olmuyor şehrin göbeğinde konuşmada sürekli sorun ses gitmiyor gelmiyor ilginç bir deneyimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En üst paketi 1000 veya 1250 dk yapsaymış mükemmel olacakmış

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bu paketlere geçebilirsiniz muhtemelen smsle geçiş deneyin.

• canvalvan C kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri. 12 ay hediye akıllı fatura istemeyi unutmayın.

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi olmadan işlem yapamazsınız.

• Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum uzun zamandır ama taahhüdüm var. Cayma bedeli 300TL dediler. Bu kampanyadan yararlanmak için cayma bedelini kabul etmek mantıklı mıdır, eylül-ekim gibi taahhüdüm bitecek o zaman kampanya beklemek mi daha mantıklı olur.

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Az önce telekoma geçiş için başvurdum. Yetişir diye düşünüyorum...

• 10 Mayıs çarşamba günü son faturam kesilmiş olacak. (Türk Telefom - 12 ay taahhütlü). Bu durumda "perşembe" itibariyle Turkcell'e geçiş yapsam Cayma bedeli çıkmaz değil mi?

• snoppy kullanıcısına yanıt

Son ay içinde olduğunuzda cayma çıkmıyor. Az azından turkcelle'de böyle. Büyük ihtimalle telekom da öyledir...

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı 6 mayıstan sonra geçenlere uygunmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone da nerdeyse tüm uygulamalar sınırsız 30 gb internetli tarifeye 140 veriyordum ama çekim problemi çok bende dün 20 gb lık olana geçiş yaptım yarın sabah hat açılacak bakalım. 200 tl de cayma bedeli vereceğiz.

• mlhas06 M kullanıcısına yanıt
    İnternetten bes gun icinde vs diyor bugun basvursam yarin subeye gitsem halolur mu

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Ben dün sabah internetten başvurdum akşam mağazaya gidip hattı aldım.Olur 5 gün süre diyor zaten.

• Hocam TT bana diyorki. Faturalı olarak geçiş yapalım ama taahhütsüz olarak bir pakete geçiş yapmamız lazım diyor. Peki dedim ay dolmadan çıktım taşıdım vs sordum, kullandığım gün kadarını mı yoksa komple ayı mı öderim dedim. Ay ödersiniz diyor.
    Bu işin bi püf noktası var mıdır? Ben istiyorum ki o 1-2 günlük sürede faturalı olsun kullandığım kadar fatura çıkartsın bana. Tüm ayı geçirmesin.

• Turkcell le kontratım bitiyor ayın 25inde,yenileme için 360 tl teklif ettiler 34 gb kullanıyordum. Vodafone 32 gb 165 lira ona geçmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla mesafeli bir duruş var Vodafone'a. Çok mu kötü hizmeti,baz istasyonları ortak kullanılmıyor mu ne gibi sıkıntılar yaşanıyor tam olarak ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.